Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

MAKA BERKATALAH MP ?

TERKINI

12 MENTERI PN TOLAK PILIHANRAYA TAHUN INI

MERDEKAAAAA !

APA KATA UMNO PULAAAAK !

TAK WAJAR MENTERI PN HANTAR SURAT PADA AGONG ? APA PASAL TAK WAJAR ? DIA ORANG MENTERI, KO BUKAN MENTERI, TENTU DIA ORANG LEBIH PANDAI DARI KO. ko cuma setiausha parti jew ! Ko damit amat !
Jangan marah ha

HU HU HU

PN hantar surat tidak setuju PRU15 tahun ini kepada Agong

ADUUUUS, HANCUR LULUH RASA ATIKU KINI.
DIMANA LA MUKA HENDAK KU CAMPAK !

Agong bimbang kesan PRU15 semasa musim tengkujuh - sumber

Adakah krisis perlembagaan akan berlaku jika Yang di-Pertuan Agong tolak permohonan perdana menteri untuk bubarkan parlimen?

BELANJAWAN LEBIH PENTING DARI BUBAR PARLIMEN

jika permohonan perdana menteri untuk pembubaran parlimen ditolak, itu bermakna Yang di-Pertuan Agong (YDPA) bertindak betul berdasarkan peruntukan undang-undang bawah Perkara 40 (2)(b) Perlembagaan Persekutuan. Peruntukan itu menyebut YDPA boleh bertindak menurut budi bicaranya tidak memperkenankan permintaan bagi pembubaran Parlimen.

Hal Belanjawaan 2023 adalah hal negara, hal kewangan, Hal ekonomi. Ia bukan perkara main-main. Ia juga bukan hal politik kepartian atau hal kepentingan individu.

YDPA tentu sedar bahawa Belanjawan 2023 yang telah disiapkan dengan rapi oleh Kementerian Kewangan amat wajar dibentangkan pada 7 Oktober ini, kemudian dibahaskan dan diluluskan dengan pengundian di Dewan Rakyat.

AKHIRNYA
0 orang berkata:

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.