SIAPA SINGA DAN SIAPA LALAT?
SINGA SEDANG BARING TANPA PAKAIAN DI HUTAN MALAYA
TETIBA DATANG LALAT-LALAT HURUNG TELUR SINGA
DAPAT APA?
DAPAT LA BAU TELUR SINGA !
HINA KE JADI LALAT? ATAU LALAT-LALAT?
APA KAH NGA MAKSUDKAN:
SINGA DAP DAN LALAT UMNO?
DOK MENGURUNG SANA SINI?
LALAT VETERAN ADA TAK?
LALAT TUA, LALAT JANTAN, LALAT BETINA
SHHH, LALAT MAI DAAAH!
4 orang berkata:
Anak anak papa dan walaun pH ke mana ko suma menghilang....
Dah jadi setan bisu... Suma masuk lubang gua yg terdalam
Kikikiki
Dah banyak Type C dah kena kencing dengan DAP dan Anwar Bin Ibrahim kah kah kah..
https://vt.tiktok.com/ZS6tCp2Pk/
Kah kah kah
OKU kena penampor sulung pengawal Sutan. DAP bisu senyap sunyi tak bunyi.. kesiannn oku Type C tu kikikiki....
Akhirnya OKU makan penampo sutan kayangan tu kena kencing dangan gang Papa Dan DAP senyap bisu tak guling guling lagi kat jalan raya.. kah kah kah ...
Arwah Teo Beng Hock mati kojol miskin pulak tu kena kencing dengan gang Papa Dan DAP bisu senyap sunyi..
Hanna Yeoh Dan lakinya jugak dpt projek ratus juta laki bini kenyang penyokong DAP kena makan penampor sulung pengawal istano kayangan.. kah kah kah..
Saksi Utama Tan Sri Type C mati kojol kaya raya tak ada yang bela semua tak bunyi ... akhirnya kena kencing dengan gang Papa Dan DAP.. Hanna Yeoh dan pemimpin lain kaya rayo dapat projek penyokong makan penampor sulung ada yag mati kojol ... Kah kah kah
Pekebun Durian Pahang kena kencing dengan gang Papa dan DAP suma dah jadi pekak bisu kikiki..
Rakyat spt biasa lokos kena kencing yg nih tak kira Type Suma type kena kencing...isu TOL, Pendidikan percuma, Minyak Tak turun, Subsidi hapus lokos kena kencing
Kah kah kah
Saya ulangggg
Lu olang sudah kena kencinggg....
Kah kah kah...
KHALAS
#jomkitabatuapikananakpapakasipanaslagi
9.02
Sambungan
Walaun anak anak papa DAP bila mau kasi tunjuk jari tengah pada Superman DAP.. Hew Kwan Yau
Kah kah kah
Malaysia bila lagi nak buru dan hantar 1.2 juta rakyat China menyorom tak pulang ke China..
Presiden Donal Trump's mengarah dua buah kapal terbang tentera udara Amerika untuk menghangar pendatang merbahaya Colombia untuk mendarat di Columbia.
Kerajaan Columbia telah mengsailang Donald Trump. Kapal terbang yang akan membawa pendatang haram dan penjenayah yang berasal dari Columbia tidak dibenarkan mendarat di Columbia.
Bila ini berlaku dengan serta merta Trump mengarahkan cukai import barangan dari Columbia di naikan ke 25%. Dalam satu minggu lagi cukai akan menjadi 50%.
Presiden Columbia Gustavo Petro dengan tergopoh gapah bersetuju untuk membenarkan kapal tentera udara Amerika masuk mendarat membawa pendatang haram.
Jelas Presiden Trump mengotakan janji yang di buat ketika berkempen. Menghalau dan menghalang kemasukan pendatang haram adalah salah satu kempen Trump yang amat popular. Sikap dan dasar Bumiputera Trump ini amat disokong oleh warga kulit putih, malah yang berkulit hitam dan Latino juga sama menyokong dasar immigration Trump.
Pendatang haram yang masuk nyeludup secara haram atau yang masuk dengan halal kemudian tak pulang adalah bahaya. Bukan sahaja untuk Amerika malah di mana-mana negara pun sama mengikut Trump.
Ini sejarah Amerika beratus-ratus Arahan Eksekutif di tanda tangani oleh Presiden sebaik sahaja selesai upacara mengangkat sumpah
Saya ulangggg...
Bila Malaysia nak hantar pulang 1.2 juta rakyat China balik ke negara China...!?
#MadaniKaninaCibai
Post a Comment