Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

JANJI LAKSANA MANIFESTO DAH LUPUT

MANIFESTI PILIHANRAYA TAK PERLU LAGI DITUNAIKAN SEBAB TARIKHNYA SUDAH LUPUT.

APA-APA PEMBANGUNAN ITU ADALAH HAK WAJIB BAGI PEMERINTAH, SEBAB RAKYAT BAYAR BERBAGAI CUKAI YANG DIKENAKAN

 


JIKA  DIKATAKAN 60% MANIFESTO TELAH DITUNAIKAN MAKA RAKYAT TIDAKPUN MERASA SENANG, BERTAMBAH SUSAH ADA LA.

ANDAINYA DIKATAKAN JANJI MANIFESTO AKAN DI TUNAIKAN PADA 2020, MAKA ITU SEBENARNYA TIDAK BERKAIT DENGAN MANIFESTO, JANGAN NAK TIPU RAKYAT.

KERAJAAN BERJANJI TUNAIKAN MANIFESTO BUKAN 2020 ATAU 2023, MENGAPA SENTUH TARIKH TERSEBUT, RAKYAT BUKAN BODOH UNTUK MENILAI.

TAK PAYAHLAH NAK KELENTUNG, RAKYAT TIDAK AKAN SOKONG LAGI PAKATAN HARAPAN FULL STOP

7 orang berkata:

Anonymous said...

BLOGER BATU API NEGARA

Anonymous said...

BN dulu pun bukannya tunaikan manifesto. Janji harga kereta turun 20 - 30%, tp sampai habis penggal harga tak turun jugak. Janji tak naik harga minyak, tp naik jugak.
Yg untungnya rosmah, baru merajuk sikit, dapat jam harga 400k lebih.

Anonymous said...

Pada Otai Reformasi usah risau kes Anwar 3.0. Datuk Seri Anwar dibebaskan dari pertuduhan oleh Mahkamah Rayuan pada 9 Januari 2012, Tan Sri Tommy menulis “Why was Anwar Ibrahim acquitted?”

Dalam kedua-dua tulisan ini, Tan Sri Tommy menyebut:
(1) Kedua-dua pertuduhan liwat pertama Datuk Seri Anwar pada pada 1998 dan pertuduhan liwat kedua Datuk Seri Anwar pada 2008 adalah konspirasi politik.

(2) Polis tidak harus membazir masa memberi perhatian kepada perlakuan seks seorang pemimpin tua dengan kesakitan belakang dan leher seperti Datuk Seri Anwar.

(3) Dalam sistem undang-undang yang matang, perlakuan homoseks tidak lagi dijadikan kesalahan jenayah kerana masyarakat semasa tidak menganggapnya jenayah.

(4) Peguam Negara tidak wajib mendakwa setiap kesalahan jenayah mengikut Perkara 145 (3) Perlembagaan Persekutuan dan Seksyen 376 (1) Kanun Prosedur Jenayah.

(5) Negara perlu diingatkan dengan kualiti kepimpinan dan pentadbiran Datuk Seri Anwar seperti yang pernah diakui oleh Margaret Thatcher pada awal 1990-an.

Tan Sri Tommy juga menyebut pembebasan Datuk Seri Anwar pada 2012 disambut baik oleh seluruh rakyat kecuali musuh lama beliau, Tun Dr Mahathir Mohamad, dan penyokong Tun.

Berdasarkan semua perkara ini, tidak hairanlah jika banyak pihak yang merasa yakin bahawa kes terbaru membabitkan Datuk Seri Anwar ini tidak akan berakhir di mahkamah.

~PakKaramu~ said...

SIAPA YANG MEMBUAT KEPUTUSAN AHLI SEMBURIT BOLEH PEGANG JAWATAN PIEM, DI AKHIRAT KELAK AKAN KEKAL DI DALAM NERAKA BERSAMA SEMBURIT, MACAM KAUM LUT YANG DITELAN BUMI PADA ZAMANNYA

Anonymous said...

ko bnyk mkn taek rosmah sbb tu ko semakin bodoh...kehkehkeh

Anonymous said...

Akan berakhir dlm tong taik.

Anonymous said...

AZILAH BUAT PENGAKUAN TAKAJUT
TAK TAKAJUT PUN SKRIP DAH DIBERI
KES SRC 1MDB AG SOAL TAK MENJADI
KIKI ALIH ISU INI SKRIP MAMAK KUTY


KIKIKIKI..


FORMULAELAKFITNAH = BMF + POP CORN TAMBAH + TEPUKKK

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.