Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PIEM BOLEH TIDUR LENA


 

6 orang berkata:

Anonymous said...

Hakim kes Najib dipindahkan

Hakim Mahkamah Tinggi, Mohd Nazlan Mohd Ghazali yang menjatuhkan hukuman terhadap Datuk Seri Najib Razak membabitkan kes SRC International Sdn Bhd (SRC International) dipindahkan ke Mahkamah Sivil.

Arahan pemindahan dari Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur (Jenayah 3) ke Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur (NCvC 2) itu dikeluarkan Hakim Besar Malaya, Tan Sri Azahar Mohamed dan berkuat kuasa 1 Mac ini.

ps: Oohh masa Tun berkuasa dia suka suka tukar dan lanyik sesapa yang dia suka. Kalau Tun bole buat, orang lain pun boleh buat yg sama juga.
So whatt.!?

Anonymous said...

Barang barang shopping dan barang krmas tumpas kat Pavillion consigment item apa cerita sekarang... dah melingkup kes ni ke atau tidak...!? Pulis Singh tu lari kat Sweeden sah lah Amit Bedul tak boleh cari... nak tunggu aljezeera jugak lah tueww cari kan...


kikikiki... wahai walaun sklian celah mana barang tu melinngkup skg.!?

Anonymous said...

Singh lari bawa buntil harta rampasan ke? Lena tido ya? Hahaha..

Anonymous said...

sesajer kopi pes dari laman reformasi

ADAKAH BENAR MAHATHIR CURI DUIT ?

AZRUL AMIRUDIN

Adakah rakyat malaysia bersetuju

Harta dan kekayaan yang mahathir rompak dan curi sepanjang dia jadi perdana menteri...di kembalikan kepada rakyat malaysia...saya percaya sekiranya harta ini di kembalikan ekonomi negara akan kembali pulih dan rakyat pasti dapat manfaat

Terlalu banyak perbuatan jahat yang di lakukan mahathir bukan saja jahat kepada sesama manusia malah negara kita telah di hancurkan nya..

perbuatan hina yang di lakukan mahathir sangat tidak bolih di maafkan..sekiranya DSAI jadi perdana menteri malaysia...saya minta beliau sumbat orng tua gila ni ke penjara dan rampas semua harta rakyat malaysia yang dia curi dan rompak.

p/s : Duit bailout beratus billion guna dana KWSP, Petronas, Dana Pencen TH adalah duit rakyat dan anak anak Tun Mahathir wajib bayar balik masa guna wang rakyat untuk selamatkan syarikat anak anak Tun. Bayar 50% pun kira ok. Bila syarikat syarikat anaknya melingkup dihina orang Melayu malas, tak tahu berniaga dll.

Niaga kedai roti pun lingkup mintak bailout tokey Cina dapat 300 juta Bandar Malaysia. Tak ke babi namernya tu

Anonymous said...

Pulis singh tu kat klang la. Ko kalo x fitnah xblh jadi anjing ke?

https://www.google.com/amp/s/www.malaymail.com/amp/news/malaysia/2019/05/24/retired-amar-singh-denies-seeking-canadian-citizenship-calls-rpk-a-compulsi/1755961

sandy said...


شركة نقل اثاث عفش من الرياض الى جدة مكة
شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام الاحساء الخبر الهفوف
شركة نقل عفش بالدمام

شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام
شحن عفش من الرياض لمصر

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.