Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

SIAPA YANG AGONG SMASHHH NI ? ADA RASA KA ?

 JIKA PAKAI OTAK DIA TAK DE RASA, JIKA PAKAI AKAL DIA RASA MALU DAN INSAF,

ADA AKAI KA TAK DA AKAI ?

TU PASAI AKAI JANGAN LETAK KAT BONTOT.


RANCANG LAGI LA, GENG-GENG YANG TAK PUAS HATI KAT AGONG. TERNYATA GENG YANG JELAS TAK PUAS HATI DARI PH DAN SEBAHAGIAN DARI MP PN SENDIRI.

DENGAN KENYATAAN AGONG INI HANGPA ADA RASA KA TAK DA RASA ?


UMNO TAK JADI BUAT PERHIMPUNAN AGONG AKHIR BULAN INI ? HAAA ? APA HAL PULAAAAK ! TAKUT APA BROTHER ! BUAT JE, DAH SATU NADA NGAN PH, JANGAN TAKUT LAAAAA !

MERDEKAAAAA !

MACAM TAK DE PHD JE, APA HAL ?


NI LAGI SEKOR, YANG SAMAM PIEN SEBAB BAGI NASIHAT BUAT DHARURAT, NI MESTI ADA PHD NIH,WAAAA, MANYAK KUAT LAWAN A, A, A,3 orang berkata:

Mahsuri61 said...

Pakkaramu, nak bash pun biar berakal sikit. Nak buat PAU Umno camner, kalau YDPA dah istihar darurat?

Anonymous said...

Geng PejWang parti pun masih dlm inkubator ada ati nak saman agong..

klu jumpa orang tua itu di tepi jalan kasi penyepak masuk longkang truss..

menyemak lahhh

Anonymous said...

CELAH MANA WANG 1MDB HILANG DICURI

Pemulangan wang 1MDB bukti dakwaan Tun tidak benar, kata Najib

Perkembangan ini jelas menyangkalkan tuduhan Tun sebelum ini bahawa DoJ tidak akan teruskan kerjasaman dengan kerajaan PN ataupun kerajaan PN tidak akan teruskan usaha untuk mendapat semula semua dana yang dikatakan hilang,” kata Najib.

Najib mengulas laporan bahawa DoJ memulangan AS$300 juta yang didakwa diseleweng daripada dana 1Malaysia Development Berhad (1MDB) hari ini.

Mei tahun lalu, AS mula memulangkan dana yang berjaya ditemui semula, membabitkan bayaran pertama hampir AS$200 juta (RM836 juta)

DoJ dalam kenyataannya, berkata, ia menjadikan jumlah keseluruhan wang 1MDB yang dipulangkan adalah sebanyak RM2.6 bilion (AS$600 juta).

“Namun US$620 juta hanya sebahagian kecil daripada US$4.5 bilion yang sepatutnya dikembalikan kepada 1MDB sebelum 30 Disember 2020 jika perjanjian penyelesaian dengan IPIC milik kerajaan Abu Dhabi diteruskan.

“Namun kerajaan Tun@PH dahulu telah membatalkan perjanjian penyelesaian asal yang ditandatangan pada masa BN. Kerajaan PH juga menolak tawaran IPIC yang disyorkan oleh DOJ sekali lagi pada tahun lepas seperti didedahkan minggu lepas,” kata Najib.

Najib berkata, kerajaan sepatututnya meneruskan perjanjian penyelesaian dengan International Petroleum Investment Company (IPIC) jika mahu mengambil balik semua wang 1MDB yang didakwa hilang secara sekaligus.

Zeti lantikan Tun Mahathir. Najib Bebas tanpa lepas. Bank Negara tahu tapi buat senyap bodoh

Jika dibuktikan bahawa keluarga Tan Sri Zeti telah menerima dana melebihi RM100 juta dari Jho Low termasuk dana yang berasal 1MDB yang disimpan dalam bank di Singapura, terdapat ' conflict of interest' Zeti mempunyai impak kepada kes SRC bossku sebab Zeti yang cadang bossku gunakan akaun bank atas namanya (dan bukan atas nama parti) untuk menerima derma asing.

Dan asas bagi kes-kes mahkamah SRC dan 1MDB bossku ialah dana asing yang dikatakan berasal dari SRC dan 1MDB pernah masuk ke dalam akaun bank atas namanya.

Link 'conflict of interest' Zeti kes 1MDB.. koh koh koh

https://ttkm.com.my/2020/12/31/anwar-minta-zeti-jelaskan-dakwaan-akaun-keluarganya-kait-kes-1mdb/amp/

“Niat kerajaan PH berlainan. Jika semua wang 1MDB yang didakwa hilang dikembalikan oleh IPIC sebelum akhir tahun 2020 ini, maka Najib tak rompak apa-apa. Itu bercanggah dengan propaganda Tun.

Dah curi duit boleh pulak dipulangkan duit yang dicuri. Tak cukup dengan pulangkan duit curi (fitnah curi) si pencuri boleh buat sumpah laknat lagi....

Baik sungguh pencuri itu kann..!!

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.