Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ADUN PAN LOMPAAAAT PKR !

 BILA ADA LOMPAT TENTULAH PAN TAK BAIK, JIKA BAIK TAKKAN LOMPAT ! KAN, KAN.

PAN tak baik, yang baik PKR

KAN,KAN,KAN


BETUL JUGA KATA BANG NON TU, LAIN KALI KALO NAK LOMPAT BAGI TAHU LA DULU KAT BANG MAT, NI TAK, MAIN LOMPAT JE !

KALO TENGOK MUKA BANG MAT TU MACAM NAK NANGIH JE, SIB BAIK BANG NON KASI COOL, "ALAH TAK PA LA MAT , KITA SAMA-SAMA PEMBANGKANG !"

"AKU PUNYA MP PUN LOMPAT GAK, TAPI AKU STEDY JE MAT !"

ALAH, TAK PA LA, SAMA-SAMA GENG HANG BELAKA !
5 orang berkata:

Anonymous said...

Mahathir Salah Guna Kedudukan Tahu Zeti dan keluarganya dengan skandal 1MDB

Sebuah NGO antirasuah menjadi pihak terbaru yang menuntut penjelasan berkenaan laporan yang mengaitkan bekas gabenor Bank Negara Malaysia (BNM) Zeti Akhtar Aziz dan keluarganya dengan skandal 1MDB.

Center to Combat Corruption and Cronyism (C4) juga menyasarkan Dr Mahathir Mohamad, dengan membangkitkan tindakan perdana menteri itu yang melantik Zeti sebagai Majlis Penasihat Kerajaan selepas PRU14.

“Adakah Mahathir tahu tentang perkara ini..!?

“Pelantikan Zeti sebagai ahli majlis tersebut menjejaskan usaha mencari kebenaran di sebalik skandal 1MDB.

Zeti perlu menjelaskan hal ini segera adalah benar adanya berkenaan dengan konsiprasi dan fitnah terancang dengan Jho Lo dakam kes 1 MDB..!?

Anonymous said...

Akaun luar pesisir ‘petunjuk’ ahli keluarga Zeti terima wang 1MDB, kata Anwar Ibrahim

PETALING JAYA: Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim menuntut bekas gabenor Bank Negara tampil memberi penjelasan terhadap dakwaan bahawa ahli keluarganya menerima wang 1MDB menerusi akaun mereka di Singapura.

“Beliau (Zeti) mesti memberi penjelasan tentang sebarang pengetahuan yang beliau ada saat kes 1MDB terdedah, dan apakah ahli-ahli keluarganya turut mendapat manfaat kewangan hasil dari kesepakatan dengan Jho Low,” kata Anwar.

“Kegagalan untuk menjawab persoalan-persoalan ini akan mewujudkan prasangka dan keraguan terhadap integriti pengawal selia kewangan di negara ini,” tambah Anwar.

Anonymous said...

Konspirasi Zeti dan ex MACC Shukri dan lain lain fitnah jijik terancang 1MDB makin terbongkar.. link video kat bawah tu haahh..!

Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mempersoalkan mengapa peguam-peguamnya dan beliau sendiri tidak pernah diberitahu tentang tuduhan terbaharu yang mengaitkan keluarga mantan Gabenor Bank Negara, Tan Sri Zeti Akhtar Aziz menerima dana daripada Jho Low yang berkaitan dengan skandal 1MDB.

Link dibawah ni haahh.. konspirasi Zeti dan Shukri dll perangkap Najib (Shukri akhirnya dilantik Head of MACC selepas kemenangan PH membentuk kerajaan .. dan siapa PM dlm kjaan PH yang lantik Shukri Head of MACC itu... budak tadika pun bole jawab..!!)

https://youtu.be/o5kIGIfDgSk

Mahkamah Tinggi pula mengeluarkan "amaran sangat keras" kepada bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak agar tidak mengulangi "serangan secara maya" terhadap bekas Gabenor Bank Negara Malaysia, Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz.

Hakim Collin Lawrence Sequerah berkata walaupun tidak ada keperluan untuk mahkamah mengenakan "gag order" (perintah sekatan) terhadap Najib, Ahli Parlimen Pekan itu harus berhenti membuat kenyataan berhubung kes 1Malaysia Development Berhad (1MDB)..!!

Menurut Najib, perkara tersebut amat penting kerana ia boleh dijadikan bahan bukti kes perbicaraannya berhubung kes skandal 1MDB yang dihadapinya.

“Justeru, mengapa dokumen seperti ini tidak diserahkan sebagai bahan bukti kes dalam perbicaraan-perbicaraan saya di mahkamah selama ini berhubung kes 1MDB yang saya hadapi?”soal Najib.

Kenapa mahkamah mengeluarkan "amaran" sangat keras" kepada Najib agar tidak mengulangi perbuatannya dan mahkamah akan mengambil apa juga tindakan yang perlu bagi melindungi integriti institusi ini," kata hakim.

Presiden Parti Keadilan Rakyat, (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim menyifatkan tuduhan baharu terhadap mantan Gabenor BNM itu telah mencemarkan imej dan reputasi integriti Bank Negara...

Akhirnya AMMB Holdings Berhad bersetuju menyelesaikan semua tuntutan dan tindakan tertunggak berkaitan pembabitan Kumpulan AmBank dalam isu 1Malaysia Development Berhad (1MDB) bernilai RM2.83 bilion.

Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Aziz berkata, penyelesaian terbaru itu bermanfaat kepada rakyat Malaysia.

Menurutnya, penyelesaian melalui sistem mahkamah akan membabitkan masa dan sumber kewangan yang banyak.

Persoalan yang timbul ialah kat celah mana duit 1 MDB itu dikatakan lesap..!? Kena siasat cari dan bongkar siapa dalang kepala konspirasi fitnah jijik kes 1MDB.

Anonymous said...

mana pi Ahmad Awang, Ghani dan Khalid samad tak mahu keluar fatwa keADUN PAN keluar parti? Kirim salam aje lepas PRU15 nanti PAN hanya tinggal nama aje..... masa tu DAP blhlah lantik Ahmad Awang sebagai penasihat Agama dan Ghani sebagai Timbalannya.

Anonymous said...

Lompat! Lompat bhai lompat! Lompat dalam duo kolam!
Terlompat-lompat...! Agen CIA kan ado...!

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.