Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

SAH UMNO DAN PKR ADA HUBUNGAN INTIM YANG TERSEMBUNYI

PH MANYAK KUAT MAIN WAYANG !

INI MUJAHID ADA BILANG KERJASAMA PH UMNO&BN TAK MUSTAHIL

Tegas Tidak Mahu Kerjasama Dengan Umno& BN ? 
Ini Semua Main Wayang Maaaaa ! 

TIADA KERJASAMA UMNO-PKR, TERPULANG PADA ANUAR NAK CANANG ADALAH KENYATAAN LONGGAR, NAMUN UMUM SUDAH MAKLUM.

PH AKAN BAGI UMNO JADI PM. JANGAN TUNGGU SAMPAI PRU 15

 SESIAPA JUGA YANG HADHIR PADA PUKUL 4.30 HARI INI BUKAN SUATU PROBOKASI, AKAN TETAPI IA ADALAH SUATU KENYATAAN.


SAMA ADA PIMPINAN UMNO HADHIR ATAU TIDAK, HUBUNGAN KEDUA PARTI TETAP INTIM DIBELAKANG TABIR.

PARTI PAS, BERSATU DAN PARTI-PARTI YANG LAIN YANG MENYOKONG PN PATUT MERANGKA APA-APA LANGKAH YANG SEPATUTNYA UNTUK SIAP SIAGA.

PAS TERUTAMANYA YANG SUDAH BERGELAR PELACUR PATUT LEBIH AKTIF BERGERAK. BERDASARKAN LANGKAH MUSUH PN UNTUK MENGATUR PERANCANGAN.

DAP DIJANGKA AKAN BERSAMA UMNO PKR,PAN JUGA DIJANGKA MEMUPUK KESESUAIAN KERJASAMA UNTUK TUMBANGKAN PN.


4 orang berkata:

Anonymous said...

Yang biaso den dongar...ada hubungan intim yang sampaikan terpanc*t-panc*t kluar katak-katak melompat dari danau partinyo!
Macam-macam rupo katak...buruk bonar den tengok!Ngori tengokkan kepalo badannyo!
Tapi tok sah risau do...agen CIA kan ado!
# Simerbok di padang Merbok.

Anonymous said...

Terbaek lah Bossku ekzos moto pun kasi up.....

Virus Covid tak takut bunyi ekzos..!!

Jika pengguna motor nak perbetulkan ekzos dan aksesori motor mereka pun perlukan masa dan wang.

Tapi dalam krisis pandemik ini, ramai tidak ada duit berlebihan untuk memperbetulkannya.

Ekoran itu, ramai anak-anak muda yang tidak lagi berani membawa bike keluar untuk mencari rezeki sebab takut disaman RM2,000, penjara 6 bulan dan bike disita.

Saya rasa usaha mencari salah ekzos berbunyi tidak membantu dalam usaha melawan Covid dan tidak menyumbang kepada pemulihan ekonomi.

Jika nak dilaksanakan operasi penguatkuasaan, saya berpendapat ianya lebih adil untuk beri tempoh pengampunan selama separuh tahun atau setahun setelah pandemik Covid sudah berakhir dan ekonomi telah memulih untuk memberi peluang pengguna motor mencari pendapatan untuk memperbaiki motor mereka.

Berilah tempoh yang munasabah bagi anak-anak muda untuk bernafas semula ketika pandemik Covid ini.

Jika parlimen boleh ditangguh dengan alasan tak masuk akal sehingga darurat berakhir dan PRU boleh diketepikan dengan alasan perlu tunggu sehingga pandemik berakhir, kenapa pula operasi penguatkuasaan ekzos serta aksesori motor tidak boleh ditangguh selagi ianya tidak membahayakan nyawa?

Hasil dari pandangan yang diutarakan oleh Najib itu JPJ mengeluarkan satu kenyataan bahawa operasi ekzos bising akan diteruskan tapi mereka tidak akan lagi denda, hukum atau sita serta-merta tetapi..

Sebentar tadi, JPJ keluarkan statement bahawa operasi ekzos bising akan diteruskan tapi mereka tidak akan lagi denda, hukum atau sita serta-merta
Posted by Najib Razak on Tuesday, 16 March 2021

Hmmm.... Bossku jugak yang ke depan...

Anonymous said...

Pengkhianatan Paling Teruk Tun Dr Mahathir Kini Terdedah

Menarik sekali pendedahan mantan Peguam Negara, Tan Sri Tommy Thomas, di dalam buku “My Story: Justice in the Wilderness” terbitan SIRD yang mula berada di pasaran semalam.

Paling menarik pendedahan Tan Sri Tommy mengenai peranan Yang di-Pertuan Agong di dalam tempoh peralihan kuasa, iaitu bahawa:

Yang di-Pertuan Agong merayu kepada Tun Dr Mahathir Mohamad supaya kekal menjadi Perdana Menteri tetapi Tun Dr Mahathir bertegas mahu meletakkan jawatan yang menyebabkan Yang di-Pertuan Agong tiada pilihan lain selain menerima perletakan jawatan tersebut.

Merujuk pada buku Tommy Thomas membuktikan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Lim Guan Eng tidak akan menjadi sebahagian daripada Kabinet Kerajaan Perpaduan.

Tun Dr Mahathir terpaksa memecat Tan Sri Tommy sebagai Peguam Negara kerana ini adalah syarat UMNO dan PAS.

Buku Tan Sri Tommy ini adalah bukti nyata bagaimana Yang di-Pertuan Agong telah melaksanakan tanggungjawab Baginda dalam tempoh peralihan kuasa ini dengan seadil-adilnya tanpa cuba memihak kepada mana-mana pihak seperti didakwa.

Buku Tan Sri Tommy ini juga adalah bukti jelas bagaimana Tun Dr Mahathir telah mengkhianati dengan "seteruk-teruknya" rakan-rakannya di dalam PH, khususnya Datuk Seri Anwar, Datuk Seri Dr Wan Azizah dan Lim Guan Eng.

Tidak dapat dibayangkan jika pemimpin-pemimpin seperti Datuk Seri Anwar, Datuk Seri Dr Wan Azizah dan Lim Guan Eng masih sanggup bekerjasama dengan Tun Dr Mahathir setelah Tun terbukti telah mengkhianati dengan seteruk-teruknya mereka diatas.

Kamarul Yusoff

Anonymous said...

Kalau Parlimen tak boleh bersidang,buat jer sidang di pawagam, stadium atau spa pun boleh juga - Bossku

kikikikiki... klu ketam dan semut baca pun boleh sental woooo... trus masuk lubang.. kikikiki..

Bossku perdana menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak mencadangkan pembangkang mengadakan mesyuarat atau pertemuan di pawagam, stadium atau pusat spa dan bukan di bangunan parlimen kerana parlimen telah dikategorikan berisiko tinggi jangkitan Covid-19.

kikikiki..biso bona troll bossku kasi bom lagi bossku..!!

Sindiran itu dibuat apabila pembangkang berhasrat mengadakan pertemuan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim, Isnin ini, bagi membincangkan pelbagai isu semasa.
“Hello polis, saya nak beri maklumat. Ada sekumpulan penceroboh tengah berkomplot untuk langgar zon paling tinggi risiko Covid-19 di Malaysia Isnin depan.

“Mohon tangkap dan denda RM10k seorang. Korang (pembangkang) ‘meeting’ sahaja dekat stadium, cinema atau ‘health spa’ sebab sains dan data buktikan tempat-tempat itu kurang bahaya,” memetik tulisan ahli parlimen Pekan itu di Facebook hari ini..

Pokcik kayooo..!!

Bossku

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.