Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

BATU API

SHHHH, TAJUDDIN DITAHAN SPRM PULAAAAK,
ADA APE YEEK !
    DILEPAS DENGAN JAMINAN LISAN !

 TUNGGU APA LAGI ? PUAD KEPADA TAJUDDIN


APA LAGI ?

TARIK LA SOKONGAN PADA PIEM ?

INI LA MINDA YANG ADA PADA ANGGOTA UMNO ?

RAKYAT SENTIASA MENILAI UMNO ?
Kerana Pulut Santan Binasa
Kerana Mulut Badan Binasa

Dilucut Jawatan Serta Merta

Enam dalam keadaan kritikal
8 orang berkata:

Anonymous said...

Dengat khaborr nyer yeopp .. Abang Tejju akan cium tangan Tun Mahathir dalam sedikit masa lagi... Abang Tejju sedang memikirkan hala tuju perjuangan bersama Parti PejWang

Anonymous said...

Perjuangan Pas semasa menjadi pembangkang.

1. Hukum Hudud. Merupakan piala utama yang direbut oleh Pas. Pas beria berjanji dan berusaha serta mempengaruhi rakyat agar menyokongnya untuk membolehkan Hukum Hudud dilaksanakan di negara ini. Pas mencanang Hukum Hudud ke seluruh dunia.

Bagi Pas tanpa pelaksanaan Hudud negara ini dalam keadaan batil dan perjuangannya tidak sah. Sampai ada yang membuat fatwa negeri yang tidak laksanakan Hudud penduduknya tidak wajar membayar zakat. Hukum Hudud adalah agenda utama Pas.

Untuk mencapai hasrat itu juga, Pas jadi kreatif dan agresif menggoreng bertih ratiban kepada Hudud sampai dicadang untuk meminda Akta 355 bagi memperkasakan Mahkamah Syariah kemudian membolehkan Hudud dilaksanakan.

Pas telah membawa usul persendirian (RUU 355) di Parlimen sebagai persiapan ke arah itu. Untuk menunjukkan seriusnya Pas, parti itu menganjurkan kempen menyokong RUU 355 dan mengadakan himpunan RUU 355 di Padang Merbok. Para penceramah dan ustazah Pas menggoreng orang ramai dalam ceramahnya sekiranya tolak Hudud, akan jadi kafir.

Anonymous said...

Makin menjadi jadi gambar bogel anak cucu kesayangan .....orang guna mask kat mulut... kau pulak pakai terlebih mask tempat lain ... hebat keturunan kayangan... konon pejuang Islamik

akai ada...!?

Anonymous said...

Nie Batu api mano la yang gesek cerito ostad kito ...montori perusahaan utamo terlibat dongan kes jual tanah kek Ampang hah?
"Tak kan la, Pak lobai nak menipu!"

Nie ado la yang dongki sobab ostad montori kito dah berjayo jual minyak sawit berbillion-billion RM.

Main modal lain la, hoi batu api!
Tau la, batu api ado kek mano-mano hatta dalam jemaah kito!
Tu kadang-kadang sajo yo ostad Tuan Presiden kito bawak tektik...orang tanyo lain, dio jawab lain...!
Baru ana tahu...bilo kawan agen CIA kito dodahkan rahsio nie!
Boto la, kito yang dok bawah nie bukan level cam ostad ateh sanun!
# Atok merbok vs atok hud-hud di Padang Merbok nan sopi PKP!

Anonymous said...

Kes 1MDB sudah di penghujung jalan. Jangan buat buat kes DIEG.

Ketika isu 1MDB menjadi viral, rakyat Malaysia kesemua nya mahu menjadi hakim dan berlagak pandai dengan soalan soalan yang konon nya memerangkap orang lain sehingga tidak mampu menjawap , dan bangau mereka pun berhujah berlagak hebat2 mereka lah yang pandai belaka.

Ia tidak sama dengan kes meliwat , walau pun petunjuk menuju kearah itu dan video cctv semua menunjukan kecenderongan kepada itu, mereka masih mencari jalan lain untuk menafikan nya. Ada yang menafikan sampai mati dengan jawapan klise 'Bukan Salah Saya' sinonim dengan lagu rakyat 'Bangau oh Bangau'.

Namun , pada isu 1MDB , walau pun sudah hampir 2 tahun , ia masih di peringkat soalan dan andaian yang masih tidak kelihatan bukti nya mereka sudah pun mempercayai dan menjatuh kan hukum.

Masihkan bangau bangau dan walaun ingat isu rompakan di siang hari di depan mata orang ramai . Isu bekas MB Selangor merangkap Menteri Kanan Azmin Ali dan DEIG nya.

Dalam jumlah 30 billion yang jauh lebih besar dari 2.6 billion isu dana dan juga 7.6 billion yang entah ke mana pergi nya, mereka yang berlagak hebat yang kuat mengejek ejek dan memperli Datuk Seri Najib sudah hilang tanpa dapat di kesan. Wang konon difitnah mencuri dipulangkan dan buat sumpah laknat lagi.

Pakar kewangan dan pakar menyoal isu 1MDB sudah bertukar menjadi dunggu dan bebal.

Pakar FB dan whatsapp yang acap kali menghina 1MDB dan Ds Najib sudah tidak terkata dan menjadi bodoh tahap gaban.

Atas nama tranperensi dan tanggung jawap tiba tiba syarikat RM2 boleh ambil alih harta bernilai 30 billion di bawah bekas Menteri Besar Selangor Incorporation” dan sekarang Menteri Kanan PN. Masih kah walaun dan bangau2 ingat..!?

Bila bangau mengata orang lain sepatut nya perhati kan diri sendiri dulu sekurang kurang nya nyanyi kan dulu lagu " Bangau oh Bangau” . Prinsip universal ini harus di amal kan oleh semua.

Dalam isu DIEG ini sekurang kurang buat lah sumpah laknat atau paling cikai pun nafikan 'Bukan Salah Saya' salahkan sesiapa saja.

Wahai walaun sekelian jom kita nyanyi lagu 'Bangau oh Bangau'

#bangaudahpulangsuarasumbang

Anonymous said...

Kalau kerajaan dengar nasihat Najib, suasana parah sekarang mungkin dapat dielakkan.

Awal March 2021 Najib sudah berkata segerakan 'lockdown' fasa pertama jika berjaya mengurangkan kes-kes harian Covid-19, kerajaan perlu melaksanakan 'lockdown' fasa kedua yang membenarkan pembukaan semula beberapa sektor ekonomi yang tidak melibatkan perhimpunan yang besar serta boleh mematuhi penjarakan fizikal.

'Lockdown' fasa kedua itu dijangka akan dilaksanakan untuk tempoh empat minggu selepas fasa pertama berakhir.

Hanya setelah fasa kedua selama empat minggu itu berakhir, kerajaan akan kembali menguatkuasaan perintah kawalan pergerakan (PKP) seperti yang dilaksanakan ketika ini, di mana aktiviti sosial masih tidak dibenarkan meski hampir semua sektor ekonomi dibenarkan beroperasi mengikut SOP.

Pemberian vaksin juga perlu ditingkatkan dalam tempoh beberapa minggu akan datang dalam usaha untuk menghasilkan imuniti kelompok di negara ini.

Selain itu, ia juga berkata Kementerian Kewangan segerakan memperincikan pakej bantuan kepada rakyat dan sektor ekonomi yang terkesan.

"Pengumuman mengenai pakej bantuan ini akan dibuat dalam masa terdekat.

"Yang terbaik ialah duduk di rumah atau 'stay at home' untuk bersama-sama melandaikan lengkuk jangkitan Covid-19," kata Najib

Walaupun terjebak dengan fitnah jijik dan pelbagai kes fitnah mencuri dan kewibawaan dan kredibiliti anak sulung arwah Tun Razak ini sukar dipertikaikan.

Anonymous said...

Betul ke bawak janda sambil jual tanah Lembaga Getah tu...!?

Puak Bangau oh bangau dah mula terkinja kinja

bukti fakta ke laut.. persepsi di dolukan fitnah di adu dombakan... bangau bangau sudah terkinja kinja keriangan...

bukti fakta tak ke mana macam Tun Mahathir Jho low sana Jho Low sini sebelum PRU 14 bangau dan walaun terkinja baring atas jalan raya.

22 bulan berkuasa sampai ke sudah Jho Low masih bebas...

Bangau oh bangau sekelian... masih ta serik jadi terkinja kinja adu domba batu api...

Kaum Cina species Jho Low sedang tepuk tangan bersorak tengok bangau langau tungau ciptaan mereka mencemuh satu sama lain..

Masa buat fitnah jijik persepi mudahan macam Tun Mahathir Mohammad dah tak laku... Kaum mata sepet terkinja bertepuk tangan bangau oh bangau tua bercakaran sampai mati...!!

Pemimpin bangau tua bangang yang melutut atas kubor LeeKwanYew@DAP@ suka
mereka suka.. Sekadar geli geli dan acah acah power champion Melayu Islamik tapi isi kosong...

Lee Kwan Yew tak suka dan cukup takut Melatu bersatu.

Selagi pemimoin bangau oh bangau tua ni hidup melayu susah bersatu.

pakresky said...

Assalamualaikum wr.wb,saya pak resky pekerjaan saya sehari-harinya cuma seorang TKI pembantu di negara tentangga yaitu di malaysia yang pendapatannya tidak seberapa dan suami saya cuma kerja di kelapa sawit,buat biaya anak sekolah aja tidak cukup di kampung apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga sehari-harinya dan suatu malam saya buka internet dan tidak sengaja saya temukan number HP EYANG WORO MANGGOLO langsung saya telpon beliau dan menceritakan semua keluahan saya dan akhirya di kasih ANGKA GHAIB 6D benar-benar tembus dengan adanya EYANG semua hutang-hutang saya di kampung sudah lunas semua ,bahkan sekarang saya sudah buka usaha WARUNG MAKAN di malaysia!!! sekali lagi saya mengucapkan banyak terimah kasih kepada EYANG WORO MANGGOLO atas bantuan Eyang kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan EYANG WORO MANGGOLO pula yang telah memberikan angka ghaib hasil ritual,beliau kepada saya yaitu 6D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut-turut tembus .
Solusi yang tepat jangan anda putus aza karna EYANG akan membantu anda semua dengan Angka ritwal/GHOIB apa bila anda butuh angka togel 2D-3D-4D-5D-6D, dijamin 100% jebol.
Apabila ada waktu silahkan/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 .
DAN BELIAU JUGA BISA MENBANTU ANDA TUK PUTARAN YANG ADA DI BAWA.
angka;GHOIB: singapur
angka;GHOIB: hongkong
angka;GHOIB; malaysia
angka;GHOIB; toto magnum 4d
angka"GHOIB; laos…
angka"GHOIB; macau
angka"GHOIB; sidney
angka"GHOIB: vietnam
angka"GHOIB: korea
angka"GHOIB: kudalari
sekali lagi makasih yaa Eyang waktu itu saya cuma bermodal uang cuma 300 ribu dan akhirnya saya menang banyak dan berkat angka gaib hasil ritual Eyang saya sudah buka usaha Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HUB/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 insya allah beliau akan menbantu anda semua.trimakasih...

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.