Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

UMNO BERGOLAK KENCANG ?

 25 MP BN HILANG KEPERCAYAAN TERHADAP ZAHID HAMIDI !
zahid bila pemilihan UMNO dia buat tak dengar- Nazri

ZAHID DIKAITKAN DENGAN NUAR BRAHIM DAN DAP ?


UMNO TAK LAGI PERLUKAN ANUAR ? BOLEH CAYE KE ? TAPI NUAR ADA MEMBER KAMCEN DENGAN UMNO !

NANTI ADA PULA CAKAP BELAKANG-BELAKANG ! MACAN TU ARI !

ADA MAIN BELAKANG, BELAKANG NI YANG SUSAH !

TIADA ISU DERHAKA, WAN SAIFUL JAWAB ZAHID






5 orang berkata:

Anonymous said...

Jangan lantik PM dari ABU (Asalkan Bukan Utara)

Anonymous said...

Setuju..jom sokong dsai. Beliau mp dr Port Dickson.

Anonymous said...

Perbezaan antara perniagaan Ebit Liew dengan anak Tun Mahathir...!?

7 Perniagaan Ustaz Ebit Lew Yang Mungkin Kita Tak Tahu. Apakah perniagaan yang diusahakan beliau sehingga mampu membantu orang lain dengan mudah?

Baru-baru ini, telah kecoh isu tentang harta kekayaan Ustaz Ebit Lew ini di media sosial. Ramai yang mempertikaikan dari mana datangnya wang beliau yang banyak.

Datuk Seri Najib ialah berkenaan Mirzan Mahathir yang membangunkan Konsortium Perkapalan pada tahun 1990-an yang kemudiannya diselamatkan (bail-out) oleh Petronas melalui MISC sewaktu krisis ekonomi pada tahun 1998. pembelian Konsortium Perkapalan Berhad oleh Petronas bukan 'bailout'.

Beliau berkata Mirzan Mahathir mahukan nya pada harga RM2 bilion untuk memboleh kan nya menampung hutang RM1.7 bilion beliau.

Berniaga kedai roti The Loft pun akhirnya minta nyawa untuk di bailout sesudah subuh kedai roti The Loft dibailout sebanyak RM10 juta hengget oleh tokey Cina maka Tokey Cina itu diserahkan projek Bandar Malaysia bernilai 3 billion hengget.

Baru kena main dengan Jho Low yg enjoy ke sana ke sini yang pemimpin melayu berantakan. Nampaknya Tun tak serik serik kena main dengan bangsa Jho Low ini.

Di sini, elok kita kongsikan perniagaan Ustaz Ebit Lew yang mungkin ramai tak tahu. Ada kedai supermarket, kedai makan, kedai fesyen muslimah dan buisness motivator.

'BERKAT' adalah berbezaan antara perniagaan Ebiet Liew dengan anak Tun. Bila tiada berkat dalam perniagaan asal saja rugi semua mintak di bailout minta diselamatkan sebab tak ada keberkatan dalam berniaga.

Anonymous said...

Tik!Tok!
Tik!Tokkk...!

Amacam sahabat Agen CIA kito? Nak masuk tempo apo? Maso kian suntuk dah nie. Ado tempoh lain ko nak jadikan 'move' kito?
"Ana dah tolong alihkan tiang gol merato tompek. Terpulang la pado ostad PM kito. Apo pun kito tawakal yo la! Kito dah lamo biaso jadi pembangkang!"

# Atok merbok vs Atok Hud-hud di Padang Merbok yang sopi PKP!

Packers and Movers Pune said...

Packers and Movers Pune Provide High Quality ***Household Shifting, Home/Office Relocation, Insurance, Packing, Locading, ###Car Transportation Service Pune and High experiences, Top Rated, Safe and Reliable, Best and Secure Packers and Movers Pune Team List. Get ✔✔✔ Affordable Rate Charts and Compare Quotation and Save Money and Time .
Packers And Movers Pune

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.