Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

HOT GUY MENYAMBUT RAMADHAN ?

 SATU PENGHINAAH TERHADAP MALAYSIA MADANI ?

LU ORANG PANDAI-PANDAI LA CAM NA NAK BUAT !

‘YB janganlah masuk’, kata timbalan menteri pada YB PAS

Pertanyaan anggota parlimen PAS berhubung pendirian kerajaan terhadap acara ‘Thai Hot Guy’ dibalas selamba oleh timbalan menteri hal ehwal Sabah, Sarawak dan tugas-tugas khas Ugak Kumbong.

Acara Thai Hot Guy tiada lesen hiburan - pegawai Anwar
KERAJAAN MADANI SELAMBA JE JAWAB

MADANI LIBERAL TAK PA LA, DEPAPUN ORANG JUGA

JIKA TIADA SEBAB TAK KAN LA DIA ORANG BERANI BUAT

5 orang berkata:

Anonymous said...

Sepatutnya Tun Mahathir contohi Mahiuddin serang terus Lim Guan Eng dalam mempertahankan taikun Melayu' Syed Mokhtar.. serang terus, Lim Kit Siang, Anwar Dan Zahid ...

Tak payah nak menyibok pasal Melayu' itu Melayu' ini lagi... Itu tektik bodoh , teektik bangang ketinggalan zaman.. Orang bodoh jer yang suka kena geli gelikan dengan Melayu'... Kalau kau nak tengok Boboi kekal relevan politik matang, politik real, fakta serang Lim Kit Siang Lim Guan Eng Anwar Dan Ramasamy sekarang..!!

Dalam masa yang sama kau lah Bapak Pelingkup Orang Melayu'... Senang senang sambil gentle telo labuh kau bagi Pulau Batu Putih Kat anak Lee Kwan Yew.. Pantek la kauu

Tan Sri Muhyiddin Yassin tidak akan membuat permohonan maaf terhadap Pengerusi DAP, Lim Guan Eng yang dikaitkan dengan isu cukai Yayasan Albukhary ketika beliau menjadi Menteri Kewangan.

Sebaliknya, Muhyiddin mencabar Guan Eng untuk menjelaskan perkara berhubung cukai itu kerana maklumat yang diperoleh beliau adalah sahih.

Kalau setakat nak proklamisi Melayu' nak tunjuk nak goreng bodoh bangang orang Melayu' dah naik menyampah dan dah meluat ...!!

Helok sangat Dan setuju sangat Perikatan Naaional Tolak Parti PejWang menyertai PN buat semak saja...!!

#BoboiserangLimGuanEngAnwarsekarang

Anonymous said...


Siapa tak kenal DAP yang anti Islam?
Lagi Guan Eng Lapor polis isu Yayasan Albukhary.

Anwar berkata dakwaan itu adalah tidak benar dan hakikatnya kelulusan pengecualian cukai Yayasan Albukhary hanya dibuat pada 25 Feb 2021.

Beliau berkata mengikut Subseksyen 44(6) Akta Cukai Pendapatan 1967 (Akta 53), pengecualian cukai bukan terletak di bawah kuasa menteri atau perdana menteri, sebaliknya ia kuasa mutlak ketua pengarah Lembaga Hasil Dalam Negeri

Persoalan nya LHDN itu dah menteri siapa tak kan Ketua Pengarah tak lapor dulu pada menteri yang telibat samada nak kecuali atau tidak cukai tu...tak kan Ketua Pengarah Sedap bontot dia nak buat keputusan..!?

Bodoh tu simpan skett..!!

Anonymous said...

Kelab tu buka zaman pn lagi.

Anonymous said...

Diharap bulan puasa ni, walaun berhenti buat fitnah.

Tak tahu jangan lapor.

Anonymous said...

Banyak benda yg dah dibuat zaman PN lagi tapi dia palit kat org lain...itulah kerja geng2 Perompak tebuk atap...

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.