Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

NUAR BRAHIM BIDAS ROS

 KENYATAAN NUAR BRAHIM ADA YANG TERSURAT DAN TERSIRAT.

TERSURAT APA LA ROS NI, DIA CUBA NAK MENAFIKAN RAKYAT DARI BERPERSATUAN DAN BERPOLITIK ? PADA HAL PERLEMBAGAAN TELAH TERANG MENGIZINKANNYA.

BEGITU LA KIRA-KIRANYA.

TERSIRAT YANG DISEBUT DI DALAM HATI, "TU LA KORANG, DAH TAHU MELAYU BERPECAH BELAH KORANG PECAH BELAHKAN LAGI. KAN KE LEBIH BAIK KO RANG MENYERTAI PKR, AMAN  LA PERASAAN BANGSA KITA.  NI DAK ,


ORANG POLITIK MEMANG NAK ADA MODAI BESAQ MACAM NUAR NI, MAKLUM LA OGHANG LAMA ? YANG BANYAK NOMBOR !

NI LAGI SORANG, YANG KO MASUK BERSATU TU WAT APA ?

Saiful Bukhary join Bersatu, ko boleh ka lawan ngan Nuar tu hi,hi,hi

APAPUN UCAP TAHNIAH LA KAT KO, SEBAB BERSATU DAH TERIMA KO.

BARSATUU KITA BARSAAAATUUUU,
4 orang berkata:

Anonymous said...

UMNO terkena badi 'acah-acah'power Tun Mahathir.

Mesyuarat MKT UMNO semalam dalam kenyataan medianya berkata, MT mengambil keputusan itu setelah mempertimbangkan usul yang dikemukakan oleh 189 daripada 191 bahagian parti.

Menurut pemimpin Bersatu itu, ketetapan MT UMNO itu seumpama seseorang yang ingin menyerang lawan kelahinya, tetapi memaklumkan tarikh serta masa untuk melakukan serangan.

Tindakan UMNO itu seperti memberi masa kepada Bersatu dan PN untuk bersiap sedia menghadapi apa yang mahu dilakukan, sedangkan untuk menjatuhkan lawan, ia sepatutnya dilakukan secara mengejut dan tanpa dijangka.

“Ini benar-benar kelakar, UMNO sepatutnya tidak menangguhkan lagi keputusannya kerana MT UMNO ketika tidak berlangsung Perhimpunan Agung, adalah badan pembuat keputusan yang tertinggi yang diiktiraf parti.

Anonymous said...

Acah acah power tapi bersatu panik giler juga. Di Perak dah terbukti Umno tak acah pun. Skg ni jgn kata Umno acah2 power, tersungkur nanti gomen PN.

Anonymous said...

sungkur kan lah kan bagus..!!!

Anonymous said...

Konon bersatu telah bersedia jika PRU 15 diadakan March. Cakap besau nau!! Ahli akar umbi ciput, jentera parti boleh dikatakan tiada. Nak menumpang mcm parasite kat pak lobai?? Hahaha..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.