Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PAS SENTIASA ADA MUSUH

SETIAP YANG HENDAK MELAKSANAKAN ISLAM, PASTI ADA YANG MENENTANG,PERTAMA DARI GOLONGAN KAFIR, KEDUA DARI GOLONGAN MUNAFIK.

ALASAN ? MASYARAKAT MAJMUK, DIHALANG OLEH ANTARA BANGSA, TIDAK CUKUP SOKONGAN, TIDAK SESUAI, TIDAK SETABIL DAN BERBAGAI RAGAM.

AKHIRNYA COVID DIHANTAR TUHAN. AKHIRNYA NANTI COVID SILIH BERGANTI.

 JIKA PAS TIADA MUSUH, MAKA BUKANLAH PAS NAMANYA.

DIKATAKAN HADI DAN GENG  AKAN TERSINGKIR

SEBUT SAHAJA PARTI PAS, MAKA SEMUA MUSUH AKAN TERANSANG.

DARI DAHULU SEHHINGGLAH ZAMAN SEKARANG, PAS TETAP ADA MUSUH, KALAU BOLEH SAYA KATAKAN PAS WAJIB ADA MUSUH.

KETIKA PARTI ITU TENANG TIADA SIAPA MENGACAUNYA, PAS WAJIB ADA MUSUH, SAMA ADA TIDUR SEBANTAL ATAU TIDUR BERLAIN BANTAL.

SEJAK PAS MENAMAKAN PARTINYA UNTUK MEMPERJUANGKAN ISLAM,MAKA MUSUH TIDAK BOLEH TIDUR MALAM.

DIKELILING PARTI PAS, DI LUAR DAN DALAM  PARTI PAS MUSUH TETAP BERKELIARAN, KADANG-KADANG MEREKA SENAFAS SENADA  MENYATAKAN PERJUANGAN.

APABILA MEREKA BERADA DIPENTAS NADA MEREKA SAMA.

JIKA ADA YANG MENYEBUT AKAN SEHIDUP SEMATI DENGAN PAS, MAKA PUCUK PIMPINAN PERLU BERWASPADA.


4 orang berkata:

pakresky said...

Assalamualaikum wr.wb,saya pak resky pekerjaan saya sehari-harinya cuma seorang TKI pembantu di negara tentangga yaitu di malaysia yang pendapatannya tidak seberapa dan suami saya cuma kerja di kelapa sawit,buat biaya anak sekolah aja tidak cukup di kampung apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga sehari-harinya dan suatu malam saya buka internet dan tidak sengaja saya temukan number HP EYANG WORO MANGGOLO langsung saya telpon beliau dan menceritakan semua keluahan saya dan akhirya di kasih ANGKA GHAIB 6D benar-benar tembus dengan adanya EYANG semua hutang-hutang saya di kampung sudah lunas semua ,bahkan sekarang saya sudah buka usaha WARUNG MAKAN di malaysia!!! sekali lagi saya mengucapkan banyak terimah kasih kepada EYANG WORO MANGGOLO atas bantuan Eyang kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan EYANG WORO MANGGOLO pula yang telah memberikan angka ghaib hasil ritual,beliau kepada saya yaitu 6D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut-turut tembus .
Solusi yang tepat jangan anda putus aza karna EYANG akan membantu anda semua dengan Angka ritwal/GHOIB apa bila anda butuh angka togel 2D-3D-4D-5D-6D, dijamin 100% jebol.
Apabila ada waktu silahkan/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 .
DAN BELIAU JUGA BISA MENBANTU ANDA TUK PUTARAN YANG ADA DI BAWA.
angka;GHOIB: singapur
angka;GHOIB: hongkong
angka;GHOIB; malaysia
angka;GHOIB; toto magnum 4d
angka"GHOIB; laos…
angka"GHOIB; macau
angka"GHOIB; sidney
angka"GHOIB: vietnam
angka"GHOIB: korea
angka"GHOIB: kudalari
sekali lagi makasih yaa Eyang waktu itu saya cuma bermodal uang cuma 300 ribu dan akhirnya saya menang banyak dan berkat angka gaib hasil ritual Eyang saya sudah buka usaha Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HUB/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 insya allah beliau akan menbantu anda semua.trimakasih...

Anonymous said...

Berapa punya bahlol daa pak karam.

Parti komunis pun ada musuh la. Xnak ada musuh, jadi ngo je la.

Anonymous said...

Peerg Tun buat video 10 dalil kesalahan PM macam nak umum esok nak puasa pulakkk.... satu pun rakyat tak hirau... pelik tak ada sekor pun yang sahut menyahut dari satu bukit ke bukit apa yang Tun bangkitkan... tetiba Tun bangkitkan Rules Of Law...haahh rules of law..!? 22 tahun 22 bulan dolu ada rules of law ke...!?

masa tu tekak jadi kembang semacam perut tetiba memulas... tetiba bunyi creettt..!! dlm seluar..

aahhhh sudah terkincit pulak dah...!!masa belum tgk video tu ok jerr perut dan tekak nihh..haramjadah orang tua ni... puiii.!!

Anonymous said...

Statement perlu di kupas?������

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.