Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

KU LI: PAS MACAM PELACUUR !

RAMAI AHLI PAS MUAK DENGAN UMNO GARA-GARA MULUT CELUPAR KULI

PAS WAJIB MENJAWAB SECARA BERADAB DAN PAS PERLU MENGADU KEPADA TUHAN MELALUI SOLAT HAJAT DIATAS PENGHINAAN INI.

SETELAH PAS MENETAPKAN PARTINYA BERJUANG DENGAN DASAR AL QURAN, HADIS, IJMAK ULAMA DAN QIAS, MAKA HARI INI PAS DITUDUH SEBAGAI PELACUR !

 SEMAKIN TUA SEMAKIN MENJADI MENAMBAH DOSA.

ALHAMDULILLAH ! TERUSKAN MEMAKI HAMUN PAS


KU LI MENGISTIHARKAN PAS SEBAGAI PELACUUR ! SUATU TANG TIDAK TERTANGGUNG OLEH AHLI PAS, NAMUN KITA SERAHKAN KEPADA TUHAN YANG MAHA BERKUASA !

APABILA UMNO/BN KALAH PADA PILIHANRAYA LEPAS PAS MENGHULUR TANGAN DENGAN UMNO, HARAPAN SUPAYA ISLAM MELAYU BERSATU.

DEMIKIAN JUGA SEMASA TAHUN 69 KITA HULURKAN TANGAN AKHIRNYA PAS DITERAJANG DARI BN PADA KETIKA ITU.

HARI INI KITA HULURKAN TANGAN LAGI, PAS MACAM TIDAK SERIK DIBULI DAN MAKI HAMUN OLEH UMNO.

HARAP-HARAP RAKYAT AKAN DENGAR PANDANGAN KU LI YANG MENGGELARKAN PAS SEBAGAI PELACUR, AMIN YA RABB !


8 orang berkata:

Anonymous said...

Yang memelacorkan PAS ialah Tun..

22 tahun setiap kali Perhimpunan UMNO Tun lacorkan PAS, tak pernah rasa eloknpun PAS di mata Tun...

so what the hack..

Anonymous said...

MACAM SIALL MACAM GAMPANG..!!

APA PERKEMBANGAN SIASATAN KES ZETI?

Apa jadi pada kes Zeti. Mohon jangan lambat umum hasil siasatan. Secara moral Zeti patut letak jawatan sebagai Pengerusi PNB.

Ini membabitkan soal intergriti, ketelusan dan keboleh percayaan kepada institusi kerajaan. Ia menarik perhatian beberapa agensi berita Antarabangsa seperti Asia Nekkei dan Reuters

Suami Zeti dan dua anaknya dituduh terima hampir RM700 Juta daripada Jho Low. Polis Singapura telah membuat siasatan. Manakala akuan bersumpah yang ditandatangani oleh suami Zeti disahkan tulin.

Polis Singapura juga telah serah laporan itu kepada Bank Negara Malaysia di mana ketika itu Zeti masih lagi gabenor BNM.

Persoalannya, apakah BNM serah laporan itu kepada PDRM dan SPRM untuk tindakan selanjutnya. Atau terperap terus di BNM?

Kalau tidak diserah kepada PDRM dan SPRM apakah itu boleh dianggap salah guna kuasa? Apakah ada percubaan untuk sembunyi bahan bukti?

Semoga pihak PDRM tidak meninggalkan aspek penting ini di dalam siasatan mereka. Siasatan mesti menyeluruh.

Pulihkan keboleh Percayaan.

DR. PUAD ZARKASHI

Ahli MT UMNO

Anonymous said...

"Nak kato apo...kato la! Sapo la kito nak lawan cakap dongan orang lamo. Bangsawan Kelantan lak tu!"
- Diriku hanyo la seekor burung merbok dipadang Merbok yang luaeh!
Suko ati la Tengku..! Lagi pun agen CIA kan ado...!!!


Anonymous said...

KELUARLAH BERAPA BANYAK PUN NAMUN KEADILAN TETAP TOLAK BAPAK PENGKHIANAT IAITU MAHATHIR.

Bila otai reformasi berkerat rotan baru nampak telo yang mantap..

Kalau sepuluh lagi pengkhianat akan keluar parti Keadilan, jangan harap kami nak terima atok saka. Bagi MP yg keluar sblm PRU15, ianya memberi peluang calon berjiwa reform untuk mengisi tempat.

Satu saja Keadilan kena ingat. Jika pengkhianat dengan sendirinya keluar parti untuk sokong pengkhianat, jangan pula Keadilan bawa masuk bapak pengkhianat iaitu Mahathir berada dlm PH.

Sesiapa yang rasa dirinya ada buat salah atau rasuah, sila keluar dari Keadilan segera. Biar semua perasuah berkumpul satu rumah dengan perasuah dan semburit. Syabas otai otai semua asalkan jangan bergoyang telo dikemudian hari..

WFAUZDIN NS

Anonymous said...

Hamka pulak dahh..!! bulan lalu Mohammad Natsir sebelum ni Nurcholish Madjid yang mana satu Anwar Ibrahim kagumi sebenarnya?

Yang terbaru wacana Hamka pulak dahhh..!!Anwar Ibrahim Seminar Antarabangsa Pemikiran Buya Hamka Di Alam Melayu..!!

[{Untuk pengetahuan pembaca kelian filem 'Titanic' antara 2 darjat itu arahan James Cameroon yang untung besar itu telah menciplak karya asal Hamka novel berjodol "Tenggelamnya Kapal Van der Wijck'.

Filem kisah anak minang adat pepatih si cantik Hayati bersama peria perantau tersisih dari darjat sukunya adat pepatih. Karya Hamka lebih dulu dari Titanic. Cari novel itu dah tonton di netflix anda akan tahu Hamka sudah menulis novel 'Tengelamnya Kapal Van der Wijck' itu lebih dulu dari filem Titanic.}]

Pendokong Islam Liberal Indonesian pula adalah Nurcholish Madjid Penaung Ajaran Pluralisma Indonesia.

News bulan lepas tokoh Mohammad Natsir adalah pemikir Islam yang disegani oleh Anwar Ibrahim... terrkini wacana pemikiran Hamka pulak dah...

Anwar berkata ketokohan Perdana Menteri kelima Indonesia, Mohammad Natsir dalam penulisannya mengenai Islam dan modenisasi memberi kesan yang mendalam kepada pembangunan negara islam di rantau ini.

"Kewibawaan tokoh agama dan ahli politik Indonesia, Mohammad Natsir dalam penulisannya mengenai Islam dan modernisasi memberi kesan yang mendalam kepada pembangunan negara Islam di rantau ini" kata. Anwar Ibrahim

Dahulu John Sidel pula memperkenalkan pemikiran Anwar Ibrahim adalah sebagai tokoh setaraf dengan Nurcholish Madjid dari Indonesia. Kedua dua tokoh dari Indonesia Anwar kagumi.

Agenda Pluralisme dan Tokoh Pluralisma Nurcholish Madjid, pendokong Islam Liberal Indonesia juga dikagumi oleh Anwar Ibrahim.
Cuma persoalan untuk rakyat Malaysia yang mana satu tokoh ini paling dikagumi oleh Anwar Ibrahim..!?

Malah dulu Anwar Gagal Jawab Surat Amaran JAKIM, Anwar Tarik Balik Ucapan Pluralisme in Divided World di LSE London dlm Blog nya

Kumpulan Persatuan Islam mengadakan wacana di Masjid Wilayah Kuala Lumpur, bertemakan Membanteras “Gerakan Pluralisme Agama dan Permutadan Ummah”, anjuran bersama Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dengan kerjasama Jabatan Agama Islam Selangor(JAIS), Pertubuhan Muafakat Sejahtera Masyarakat Malaysia ( MUAFAKAT), Majlis permuafakatan Badan Amal Islam Wilayah Persekutuan, Allied Coordinating Committee of Islamic NGO (ACCIN) dan Yayasan Dakwah Islamiyah Malaysia (YADIM).

Anwar terpaksa menarik balik teks ucapan penuh di LSE pada 18 Mac lalu di blognya kerana telah menerima surat amaran daripada pihak JAKIM. ( ni haahh link sila baca semua nya..)

http://aidc-editor.blogspot.com/2009/04/anwar-ibrahim-projek-islam-liberal.html?m=1

Dari pemikiran dipengaruhi Maududi, Hassan al-Banna, Syed Qutb, dan yang sepertinya akhirnya Anwar menjadikan pendokong aliran John Hicks (ulama mano pulak ni.!?) dan Nurcholish Madjid dengan aliran pluralisme agama

Anwar dikatakan tidak menjawab surat JAKIM itu sebaliknya menarik siaran ucapan di blognya itu, tanpa memberi sebarang penjelasan berhubung sebab-sebab penarikan teks teks tersebut daripadanya.

John Sidel memuji Anwar Ibrahim sebagai tokoh setaraf dengan Nurcholish Madjid, pendokong Islam Liberal Indonesia
Anwar Ibrahim sewaktu berucap atas tajuk “Religion and Pluralism in a Divided World” (Agama dan Pluralisma dalam Dua Dunia) di LSE, London pada 18 Mac 2010 lalu dengan penuh yakin telah mempromosi Pluralisme Agama.

Hingga sekarang ini Anwar juga tidak tampil mempertahankan atau meminta maaf membetulkan kesilapannya.

Awas agenda Pluralisma agama ancaman negara belum pudar. Kepada umat Islam di Malaysia wayang sebenar Anwar Ibrahim masih kabur dan rakyat Malaysia berhak mencurigai Anwar Ibrahim..

p/s
para ibu ibu bapak bapak seklian yg budiman ini link filem Tenggelamnya Kapal Van der Wijck atau di netflix. Kalu bisa nonton filem novel Hamka tenggelamnya Kapal Van der Wijck tidak ada kisah LGBT yaa..kikiki...!!

https://m.imdb.com/title/tt3418604/

Anonymous said...

Saya bukan gagal jadi Perdana Menteri (PM), cuma belum lagi…” Itu kata Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim perihal kegagalan beliau berulang kali menjadi PM.

Sebaliknya, bekas Timbalan Perdana Menteri itu cukup yakin harapan untuk menjadi pemimpin nombor satu negara masih ada.

Malah Presiden PKR itu menegaskan beliau masih calon PM bagi Pakatan Harapan (PH).

Bagaimanapun, kata Anwar yang juga ahli Parlimen Port Dickson, terdapat segelintir pihak kurang senang dengan usaha beliau, terutama golongan elit kaya yang digelarnya sebagai ‘tokoh yang berbilion-bilion’. Katakan saj golongan elit itu Tun Mahathir Tun Daim dan konco konco nya..


kan senang citerr

Anonymous said...

"Tokoh berbillion billion yang sangat takut kiranya saya jadi PM itu sudah diketahui" kata Anwar Ibrahim

Sekiranya sokongan diberikan oleh rakyat, beliau akan terus menjaga kepentingan terutamanya rakyat bawahan.

“Saya tahu yang kaya raya ada duit berbilion-bilion itu memang tak berapa setujulah (saya jadi Perdana Menteri).

"Tokoh yang billion-bilion ini, dia memang takut dengan saya, ya dia sangat takut dengan Anwar Ibrahim" kata Anwar lagi.

Anwar yang sebelum ini dijanjikan jawatan Perdana Menteri ketika pemerintahan PH berkata, ‘kejatuhan' PH bukan sesuatu yang mengejutkan.

“(Bekas Peguam Negara) Tommy Thomas (juga) ada pandangannya (mengenai kejatuhan PH) dan pelbagai yang lain turut ada pandangan masing-masing. Tapi pada fahaman saya, hal ini bukan satu kejutan.

“Telah ada satu persiapan yang lebih awal termasuk kelompok yang khianat daripada PKR dan Bersatu

“Dia kata semua okey, jadi saya pun faham lah siapa tokoh berbillion billion itu. Sekarang ini ia sudah terdedah, kita ada rakaman audio lagi.

#habislahtokohbillionkaliini

Anonymous said...

aku komen ni dari entri blog walaun kluang diamond mintak frame gambau pemimin mangkok antik "Tak Melayu Ilang Di Doonia"... acah acah power ler tuwee

Takkan Melayu ilang kat doonia tapi faktanya banyak pulau pulau Melayu digadai oleh Melayu Utara... sorry to say lahhh yerrr mungkin ada Melayu Utara yang susah nak terima tapi yg tertulis adalah FAKTA... Pemimpin Utama Melayu Utara... kadang kadang akidah pun nak digadai juga...

Formula nak lantik PM = Bukan Utara


simple...!!!


nak fakta lagi ka....!?


#sorrytosaytapiinifakta

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.