Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

MENTERI UMNO SETUJU KEKAL......

AKAR UMBI PAS LEBIH SELESA DENGAN PN SELEPAS UMNO TUDUH PAS PELACUR ! DAN BERI KATA DUA PADA PAS.

 APA KATA PUCUK PIMPINAN UMNO,PEMUDA DAN WANITA?


MENTERI UMNO DAN TIMBALANNYA BERSETUJU KEKAL DALAM KERAJAAN PN SEHINGGA MASA DITETAPKAN.

PADA ISNIN LEPAS PM TELAH BERJUMPA DENGAN MENTERI UMNO DAN MEMINTA MEREKA KEKAL DALAM KERAJAAN PN.

MENTERI UMNO JUGA MEMINTA NASIHAT DARI PM TENTANG KEDUDUKAN MEREKA. PM BERKATA MEREKA DIMINTA KEKAL DALAM KERAJAAN PN DEMI NEGARA DAN RAKYAT, DAN MEREKA BERSETUJU.
BERSATU DAN PAS TEGASKAN KERJASAMA.
TOLAK PENJAJARANG LEPAS PRU 15.

RASANYA UMNO TAK PERLU PENJAJARAN KERANA UMNO SEBUAH PARTI YANG KUAT DAN AMPUH SERTA HEBAT.
3 orang berkata:

Anonymous said...

FITNAH PREBET ADAM DAN CINCIN ROSMAH.

Selama ini cerita yang tersohor tentang Prebet Adam mengamuk kerana adiknya dibunuh Al Marhum Baginda adalah PALSU.

Itulah yang ingin saya bawa para pembaca kepada masalah kita semua. TERLALU mudah percaya cerita sensasi yang PALSU.

Malah ada juga orang menerbitkan dokumentari dengan jalan cerita palsu sedemikian tanpa ada rasa bersalah untuk membetulkannya.

Kita menerima bulat-bulat cerita sedemikian. Jika kita di antara orang yang masih menyebarkan cerita seperti ini, apakah ada peluang untuk kita mengadap Baginda Tuanku bagi tujuan meminta maaf di atas FITNAH kita? Jangan kita ambil mudah. Tuanku sudah mangkat. Cerita palsu yang dipanjangkan oleh kita sebagai penyambung fitnah itu kita tanggunglah sendiri.

Inilah KEGANASAN PERSEPSI atau Terrorisme Persepsi (Perception Terrorism). Gambaran persepsi buruk dilemparkan. BUKTI? Tidakk ada langsung! Namun ianya tetap ditularkan sehingga orang ramai menerimanya semacam suatu fakta yang benar.

Akhirnya inilah kesan … Hampir Seluruh Rakyat Hina Dan Kutuk Al Marhum Tuanku

Dan begitulah saban hari menerima berita tanpa usul periksa kita menyambungnya dengan menyebar perkara yang kita sendiri tidak tahu kebenarannya. Malah kita engkar dengan suruhan Allah S.W.T. untuk “tabayyun”.

Wahai orang-orang yang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka “TABAYYUN” selidikilah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan. (al-Hujurat: 6)

Begitulah juga, apabila kita dapat cerita sensasi anak Baginda Sultan Selangor masuk Kristian, kita pun sebar. SAH PALSU – malah diperakui sendiri mereka bahawa sumber cerita itu adalah direka-reka dari agen MOSSAD. [Baca: World News Daily Report – PALSU !!!]

Begitulah juga dengan cerita CINCIN ROSMAH. Riuh seluruh Malaysia, orang ramai kutuk DS Rosmah yang beli CINCIN MAHAL RM24juta. (Baca cerita pembicaraan Mahkamah Cincin Rosmah] Sehingga hari ini masih lagi orang sebar cerita ini. Malah, masih ramai ahli politik pembangkang gunakan modal ini untuk kutuk Rosmah.

Yang sebenarnya, PEMFITNAH yang menyebarkannya sudahpun mengaku di Mahkamah (18 bulan yang lampau) bahawa dia hanya bergurau. Malah RAFIZI sendiri yang mengaku bahawa KERJA DIA IALAH MENGHASUT.

Alfatihah pada Prebet Adam - kecundang angkara fitnah

Anonymous said...

Itu semuo wayang yo lobih!
Peratikan baik-baik apo yang dimaksudkan..."berdiri kaki tu biar la ditapak yang samo..! Tu yang bordosing telingo kawan kito!
Mano la ado yang kokal kek dalam politik.
Ari ni kito kato kek orang lain cumo layak jadi doktor kek klinik 1Malaysia...bolum tontu kito yang sihat tu tak akan terpakso datang terbongkok-bongkok puro sakit minto bantuan ubek wak!
Pentunjuk tu torang dan amat jeleh! Taubat den nak mengato lobih-lobih kek orang!!! Berpado-pado la...ostad. Dalam politik, macam-macam ado!
Agen CIA pun ado ..!
# Atok merbok di Padang Merbok!

Anonymous said...

Wayang Kerala sudah start. Jho Lo bertukar jadi beruang, Justo pun lesap tak tahu khabar berita.

Dalam beratus orang yang dicari, tiga individu kini menjadi tumpuan pihak berkuasa tempatan kerana mempunyai waran tangkap ekoran gagal hadir ke mahkamah dan terlibat dengan kes jenayah komersial terbesar di negara ini.

Mereka ialah usahawan kosmetik kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman, 36, pe­ngasas Sugarbook, Chan Eu Boon, 34, dan ketua sindiket pe­ngubahan wang haram terbesar, Datuk Seri Nicky Liow Soon Hee, 33.

Ketiga-tiga mereka ini dicari kerana sehingga kini pihak berkuasa masih belum menemui mereka sama ada kekurangan maklumat mahupun ada tali barut yang memberi maklumat mengenai operasi yang dilakukan.

#WayangKeralaProduction

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.