Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

AHLI POLITIK BERMASALAH JANGAN MEMEKAK


BONGKAR !

TAHNIAH POLIS BUAT PENYIASATAN PADA SYARIKAT TOP GLOVE

 9180 cOvid kes, setengah di Lembah kelang.

Tutup semua kilang haram & kilang halal di lembah kelang.

 Di negeri P.H Membiak covid dan Banyak covid, menyusahkan rakyat. 

wakil rakyat di negeri itu mengapa bisu ?

Apa rahsia covid melambak di negeri pakatan harapan perintah ? Tuhan turunkan Bala !

Kerajaan yang memerintah mengapa tidak tegas tutup kilang ?

Bila kilang haram, pekerja kilang tak HARAM KE ?

BILA COVID MENINGKAT, CAKAP POLITIKPUN MENINGKAT.

SAMA-SAMA BAWA VIRUS DAN GILA KUASA BERLULUASA !

YANG MENDERITA RAKYAT !

KERAJAAN PN JANGAN SIMPAN PENYAKIT KAT KILANG.

JANGAN ADA KEPENTINGAN POLITIK.

LIHAT EKONOMI, LIHAT KESUSAHAN RAKYAT.

JANGAN BUNUH KEHIDUPAN RAKYAT.

9 orang berkata:

Anonymous said...

Kenapa Selangor N9 dan Wilayah krs Covid 19 tinggi..!?

Jawaban mudah : SABOTAJ

Ketiga tiga Negari ini di kuasai PH. Dibawah telunjuk Brother Anwar Bin ibrahim dan konco konco nya sabotaj kasi Covid mencanak naik saja diadakan.

Sabotaj KKM, Sabotaj Arahan Kerajaan supaya rakyat marah, kecewa dan tidak puas hati. Ini game halus Brother Anwar Bin Ibrahim. Sabotaj pada Kerajaan dan dalam masa yg sama sabotaj bercampur dendam pada Kartel Azmin dan Gangs pengkhianatan kartel. Azmin menteri yg pegang MITI.

Di samping sabotaj Kerajaan maka Azmin dijadikan peluru kemarahan Kerajaan dan rakyat.

Mudahkan teori ini... selagi Brother Anwar Bin Ibrahim dan gangs ada sukar kes Covid diturunkan.

Nak lawan sabotaj ini guna otak bukan pisau yerrr. !!

Sekian.

#bawaotakbukanpisau

Anonymous said...

sabotai daripada PN kepada Selangor. Kalau selangor kes covid turun. Semua dah dapat vaksin. Pru akan diadakan.. Rasanya takut PRU 15. Rakyat kasi bungkus PN, UMNO, BERSatu

Anonymous said...

Sbb ada mangkuk PN sibuk tebuk pintu belakang..pastu salahkan kerajaan slgr kes covid tggi. Kecoh la walauncai melalak kes slgr bagai, kenapa x melalak kes 1 malaysia ni makin tggi? Darurat sudah..pkp sebulan sudah..ni pkpd lagi..1 je punca dia. pN kerajaan bingai!

Anonymous said...

aaiikkk

laen macam marah walaunn..

kikiki... klu marah marah ni sllu benda real...jangan marah haaahh nnti kena juall..


kikikiki

Anonymous said...

Bab sabotaj Brother memang handal dan licik. Ingat lagi insiden Raja Sulu Filipina Raja Kiram di Sabah.!? Ingat lagi kes keganasan di Patani setelah Brother melawat Selatan Thailand. Saja nak laga dan batu apikan negara jiran dengan Malaysia.

Anonymous said...

Indonesia Lebih Baik Tidak Miliki Rakyat Jahil. Tapi walaun Malaysia dan pemimpin pembangang disini memang sangat jahil.

Lihat senarai video video dibawah sana nanti wahai walaun sklian. Bukan sembang kari..!!

Boleh di kata kan rakyat Indonesia lebih matang dari rakyat Malaysia. Nah lihat video sosial experiment ini betapa rakyat Indonesia 'salut' negara Malaysia.

https://youtu.be/tgm5F8Bjy4o

https://youtu.be/tUry70SWjDU

Ada kah kerana Indonesia sering di timpa bencana asap gunung berapi, gempa bumi dan juga Tsunami menyebabkan rakyat mereka lebih reda dan akur kepada musibah dari Tuhan?

Link link betapa rakyat Indonesia mengagumi sekolah hospital di Malaysia malah nasi lemak khas Malaysia digemari rakyat Indonesia. Nikmat apa lagi yang kau cuba dustakan.

https://youtu.be/vmgaTBEhdYE

https://youtu.be/EpEX8-7tGSY

https://youtu.be/bexwpcb0aS4

https://youtu.be/yTU97r9fffY

Ketika mula berita pesawat Air Asia milik Indonesia di ketahui hilang dan tidak dapat di kesan, kenyataan awal telah keluar dari Pegawai agensi tertentu dan juga pegawai pegawai terbabit.

Ketika itu belum ada press statement lagi dari Presiden Jokowi, namun rakyat nya tidak mudah melenting dan melatah.

Tetapi belum apa apa lagi di Malaysia sudah menyebut nama PM DS Najib sehingga di satu akaun FB dalam komen status itu seorang rakyat Indonesia mentertawa kan.

Facebooker Malaysia dengan berkata "pesawat itu milik kami, kenapa nama Najib pula yang kamu sebut ?" sambil itu di printscreen nya status yang ada komen yang jadi bahan ketawa rakyat Indonesia itu.

Nah Lagi link rakyat Indonesia terkejut kos rawatan di Malaysia.. Walaun dan Pemimpin pembangang sklian Malaysia. Lihat video ini yaa bukan sembang kari..!!

https://youtu.be/Dj6wfqq3Ljk

Dari komen ini sudah cukup mengambar kan betapa rakyat Malaysia terlalu ghairah berpolitik. Sudah peringkat ketagih dan Najib Centric. Apa pun semua salah Najib.

Dalam hal kapal selam dan pesawat hilang ini terlihat rakyat Indonesia bersatu , tetapi lain pula jadi nya di Malaysia. Kapal selam tak boleh menyelam semua dilekehkan.

Mantan Menteri Pertahanan Mat Sabu dedahkan kekukurangan pertahanan negara di parlimen untuk tujuan siapa.!? Adakah utk beritahu Singapura..!?

Semua dipolitikkan cuba diremeh dan rendah rendahkan terutama dari barua pemimpin Melayu parti PKR PAN PejWang yang bertuankan DAP@LeeKwanYew.

Sebab "My enemy at the gate" tidak suka menceritakan kisah yang baik baik tentang Malaysia pada rakyat negara ini. Spinn selagi boleh sebab meminjam tag line barua nya 'Malaysia Boleh' Boleh Spinn..!!

Mungkin kerana ketua pembangkang ketagih sebut nama UMNO pada setiap hal diri nya termasuk hal kemaluan nya, maka pengikut pun terikut ikut apa sahaja diratib sebut nama Najib .

https://youtu.be/ioAhE708YW4

Dalam hal pesawat hilang ini terlihat rakyat Indonesia bersatu , tetapi lain pula jadi nya di Malaysia yang jadi barua DAP di penghujung usia apa saja musibah timpa negara semua salah najib..!!

Ayoh pengundi Melayu bersatu menentang musuh dalam selimut dan kita serang Singapura mengunakan strategi 'hatred' dan cara memperleceh dan memperlekeh (lihat laman reformasi blogger) yang mereka gunakan di sini.

Fahamkan cara DAP dan barua DAP@ LeeKwanYew buat serangan 'hatred', 'memperlekeh' sambil 'membatu api' cara yang mereka lakukan.

#baruaDAPadalahambaLeeKwanYewjuga

Unknown said...

Nampak macam tak sekolah dan tak cerdik komen mcm tu. Semua orang tahu MITI yg beri kebenaran kilang2 beroperasi.

Anonymous said...

"Ahli politik dah kojo dio la...ngok itu, ngek ini...dah jadi rutin darah daging dio ...memokak kato orang...apo dio podulik!
Orang susah - datang torus carikan dio...ado ekao samo-samo bantu keluarkan duit ko?
Sembang air lior buleh la!"

Alahai, apo yang dibebelkan tu ostad agen CIA kito nie? Smacam tension nampak?

"Den pun x paham la!
Orang politik dah la punyo banyak masalah! Baru kito nak bino Kerajaan Melayu Islam, dah ado lak bokeh pegawai bosar Syarikat Air kito buek hal...smalam dah kono tahan dek SPRM! Macam-macam hal la...semuo main tangkap juta-juta!"

Den pun ado dongar jugok! Tapi baru ambik keterangan yo. Bolum laie kono tuduh...bolum bicaro...bolum didapekti bersalah...lamo tu...kes makan tahun tu!

"X kisah la tu...tapi nie berlaku kek nogori kerajaan Melayu Islam nie...Serambi Mokah tau!"

Syhhh...! Slo...slo...ostad! So, apo cerito barunyo? Kono dakwo salah ko tu nanti? Boncit porut...makan jutaaaa!

"Ontah la Labu! Banyakkan la berdoa...jangan kibah bendero putih sudah!"
#Atok merbok vs Atok Hud-hud di Padang Merbok...naik mabuk dah... Plan pemulihan nie!

Anonymous said...

#MPBesiBuruk....
Buang semua geng besi buruk tak kira siapa

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.