Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

BESOK RAYUAN TERAKHIR NAJIB

MORAL !???
NAJIB HANYA ADA SEDIKIT PELUANG .... TUNGGU BESOK !
NAJIB YANG SANGAT TERKEJUT? DAN TERKECIWA?
SEMUA BERDEBAR MENUNGGU ESOK ?
SETELAH SEMUA HAKIM TOLAK RAYUAN NAJIB ?

Panel lima hakim Mahkamah Persekutuan yang dipengerusikan oleh Ketua Hakim Negara Tengku Maimun Tuan Mat sebulat suara memutuskan bahawa keterangan adalah tidak relevan.

TETIBA SOK ADA SEDIKIT RELEVAN ? 

PAYAH JUGA TUU ! SEBAB SEMUA DAH TOLAK, TETIBA  JIKA
ADA PELUANG LAGI ESOK ? MACAM MANA PENILAIAN UMUM ?

KALO 5-1 OK LAGI, ATAU KALO 5-1/2 PUN OK LAGI, HMM,
TAPI INI SEMUANYA DAH TOLAK ! BERKECUALIPUN TAK DOK !
TAKUT NANTI RAKYAT NILAI PERBEZAAN NASIB NAJIB 
DAN MAHKAMAH PUL TIMBUL ISU ?

LANGSUNG: Peguam mohon tarik diri daripada wakili Najib
13 orang berkata:

Anonymous said...

KEMENANGAN BARUA LEE KWAN YEW MELALUI PROKSI

Fakta rayuan yang cukup kuat ditolak mentah mentah oleh mahkamah. Maka kemenangan pada Sang Maha Raja Fitnah jijik dan kemenangan pada Barua Lee Kwan Yew dan DAP.

Kemenangan peribadi pada Jho Low dan bangsa Jho Low di Singapura dan Malaysia. Jho Low yang bebas lesap dan nama Jho Low akan dijulang sebagai pejuang bangsa Cina yang meruntuhkan kerajaan Melayu Islam.

Hanya seorang Jho Low semua Melayu berjaya dibodohkan melalui barua DAP@LeeKwanYew. Betapa bodohnya bercakaran sesama Melayu angkara Jho Low seorang. Kes torwong dasar laut lansung barua barua pemimpin Melayu ini sunyi pekak dan buta tuli buat buat bodoh tak tau.

Hakim Zainun dan hakim hakim lain penyokong ICERD, G25 dan COMANGO yang menyokong LGBT sudah tunjukkan jalan keluar dan songsang pada rakyat Malaysia terutama kaum Melayu.

Malaysia kekal akan diterajui oleh pemimpin fitnah jijik kartel mafia, dan pemimpin Melayu terdiri pejuang LGBT, Gay, Liberal Pluralisisma dan COMANGO G25 dan ICERD menguasai setia penjuru.

Anak cucu dan kroni kartel mafia ini bebas dan kebal dari apa apa kesalahan. Nevin Tan anak kroni taikun Vincent Tan contoh anak kartel yang kebal dati hukuman walaupun berkilo kilo pokok ganja mampat dirampas Navin Tan tetap bebas tidak didakwa.

Penyanyi melayu dan melayu marhaen lain dihukum gantung kesalahan menanam ganja.

------- sambung....

Anonymous said...

sambung....

Penganalisis PKR pun tak yakin dengan Rafizi dan kajian Invoke bahawa PKR mampu rebut undi atas pagar.

Pada Gay Tua Brother Anwar Bin Ibrahim saudara kamu Rafizi itu bukan milik kamu dan bukan milik PKR. Saudara kamu Rafizi Bin Ramli kuda kayu milik Tun Mahathir Bin Mohamad bersama Tun Daim Zainuddin. Kamu pelihara ular sawa dalam reban ayam.

Pada Brother Anwar Bin Ibrahim sudah teruk kena main dengan Assmin dan Zuraidah dan kali ini Rafizi sedang main kan brother lagi. Pada Gay tua ini pandai pandai lah bawa diri nak hidup kami pun tidak bersama mu dalam perjuangan naluri songsang kamu.

Keputusan menolak rayuan hakim Nazlan di mahkamah adalah kemenangan pada barua barua Melayu bertuankan LeeKwanYew @DAP. Maka lengkap sudah penguasaan kartel mafia Kerala disegenap sudut dan penjuru negara bertuankan LeeKwanYee@ DAP

Konsep Acah acah Power Melayu Islamik akan terus dijaja pada PRU 15 kali ini. Menjelang PRU ini Melayu yang mereka tagih dan dicari kembali. Jho Low yang sepatutnya dicari terus lesap dan dilupakan oleh barua DAP@LeeKwanYew setelah rekayasa fitnah jijik mereka sudah menang dalam rayuan nanti.

Percaya lah sesudah PRU 15 nanti maka barua barua DAP@LeeKwanYee ini akan mula maki hamun bangsanya Melayu sekiranya perniagaan anak cucu kartel mafia Kerala mengalami kerugian.

Selepas Kartel Mafia Kerala menang PRU 15 maka Melayu sekali lagi akan jadi bahan maki hamun sang fitnah jijik bila anak cucu gagal dalam perniagaan dan dibailout oleh kerajaan.

Untuk melindungi anak cucu yang bodoh berniaga maka barua barua Melayu akan cari alasan mudah dengan maki hamun orang Melayu. Alasan maki hamun Melayu oleh ketua mafia kerala ini semata mata untuk menutup kebodohan anak cucu nya rugi dalam berniaga.

Maka dengan ini resmi sudah kemenangan Jho Low dan kaumnya LeeKwanYew@DAP seronok ketawa terbahak bahak menyaksi kan barua tunggngan nya dari species Melayu Liberal G25 ICERD, Melayu LGBT, Melayu COMANGO berantakan dan berbunuhan sesama Melayu.

Jangan terkejut selapas Pulau Batu Putih digadai pada anak Lee Kwan Yew maks dengan kemenangan barua nya PRU nanti negara Malaydis ini akan digadai pula.

Sesungguhnya aku sudah menjalankan mengingatkan dan berusaha menentang fitnah jijik sedaya mungkin. Sesungguhnya aku berlindung diri dan keturunan ku selepas ini dari malapetaka fitnah jijik ini.

Kemenangan pada Jho Low dengan melesapkan wang berbillion ringgit terus bebas lesap, kemenangan pada CEO Astro berjaya memiliki banglo mewah puluhan jutaan hasil kerja lendir bersama Tim Lessner, kemenangan juga pada Zety dan Taufik Ayman anak penyamunnya kerana berjaya mencuri RM700 juta duit AMLA, kemenangan pada Nik Faisal dan beratus pegawai bank AmBank berjaya memalsukan dokuman dan tandatangan dengan habuan jutaan ringgit. Kemenangan pada Maha Fitnah jijik bila Najib jadi mangsa fitnah jijik kelian.

Parlimen Pekan akan menyaksikan kemenangan dengan majority puluhan ribu bila anak Najib jadi calon pada PRU 15 dan akan meneruskan legasi gemilang ayahnda nya yang teraniya angkara fitnah jijik durjana.

Insyallah dari semangat yang tersisa ini kebangkitan ini akan diteruskan oleh anak Najib untuk menguburkan legasi fitnah jijik selama lama nya dari Tanah Melayu

Melayu yang memilih fitnah jijik menguasai kamu maka tunggu sajalah padah yang menimpa nasib bangsa ,agama dan akidah dipijak pijak oleh barua ini terhadap bangsa Melayu..!!

KHALAS

Anonymous said...

Lanchau!

Anonymous said...

Lanchau!

Anonymous said...

hujah walaun satu ayat ajer 'LANCHAU'

lancau siapa lah agak nya...

agak dolu masa mak apak berjimak melancau tak baca selawat kotkikiki

Anonymous said...

Pundek!

Anonymous said...

Cara terbaik bossku untuk pilihandaya awal Najib dan beberapa pengikut MP dalam BN/UMNO jadi calon bebas minggu ini


Secara otomatik kerajaan ini tumbang dan parlimen didesak bubar...!!


Ini cara mengajar hakim hakim korup yang berjuang bersama pejuang liberal, pluralis murtad, LGBT, COMANGO, G25 SIS dan seksuality merdeka...


Hakim hakim ini hakim yang korup#jadibebasparlimenbubar

Anonymous said...

Do or die..!?

Melewat lewatkan pembubaran Parlimen dengan berbagai alasan , membesar besarkan isu LCS dan memberi ruang yang besar kepada parti pembangkang untuk membenam UMNO, serta membenarkan "pendakwaan" terpilih terhadap beberapa nama besar pemimpin UMNO

Namun apa yang dilihat segala perancangan ini hanya menjurus kepada satu tujuan saja iaitu melupuskan 'puak yang menguasai PWTC " dan mengangkat kredibiliti Kluster UMNO diPutrajaya agar dilihat sebagai Mr and Mrs Clean .

Tanpa menjejaskan nama Pakatan Harapan dan hanya melalui strategi persefahaman,.tiap bait waktu, UMNO dan BN kini mula terbeban kerana "langkah sumbang" yang dlakukan olih Ismail Sabri.dan kluster nya .

Musuh UMNO sebenarnya bukanlah Pakatan Harapan mahupun Perikataan Nasional mahupun Mahathir tetapi musuh UMNO adalah dari kalangan pemimpin"mereka yang merasakan diri hebat' serta mereka yang memegang kuasa tetapi berkeinginan untuk menguasai UMNO.

Hanya kerana ingin mengekalkan kuasa maka, segala nasihat dan pandangan dari kelompok tertinggi Parti disampingkan dengan alasan untuk mengekalkan kestabilan politik dan bukan untuk meningkatkan ekonomi mahupun untuk memulihkan pasaran saham mahuoun pasaran modal.

Bagi mereka "1 down and 1 more to go'.dan Ungkapan.ini sebenarnya menjurus kepada Najib dan Zahid.

Mereka mengimpikan agar kedua watak ini segera dinyahkan agar memudahkan cita cita politik mereka.

Tetapi adakah cita cita dan keinginan mereka ini akan tercapai?

Anonymous said...

Lps tolak salahkan org kat sana sini, skrg salahkan mail sabri pulak!

Mcm haram!

Anonymous said...

SAH SUDAH KEMENANGAN BARUA LEE KWAN YEW MELALUI PROKSI

Bila hakim cuba menipu dan perdaya mahkamah yang dia sendiri jadi hakim.

Tuan Hakim di belakang Hakim itu sebenarnya hanya membaca skrip dari tuan nya. Hatta, kes menjadi longlai dan penuh keraguan kerana terdapat bukti Hakim telah memperdayakan mahkamah yang dia sendiri menjadi hakim.

Pihak pembela perolehi maklumat kukuh bahawa hakim disiasat oleh kedua agensi SPRM dan PDRM menerma rasuah dari Jho Low dalam 11 transkasi.

Hakim jatuhkan hukuman kantoikan dirinya sendiri menuduh fitnah OKT menubuhkan syarikat SRC semata mata mata untuk mencuri..!!

Tetapi terdapat bukti baru terdedah, didapati Hakim itu sendiri yang meluluskan syarikat SRC itu dan berada bersama pihak yang meluluskan nya ketika berjawatan di Maybank. Inillah Fitnah jijik yang sukar rakyat semasa Nazlan menjatuhkan hukuman..!!

Maka kemenangan pada Sang Maha Raja Fitnah jijik dan kemenangan pada Barua Lee Kwan Yew dan DAP.

Kemenangan peribadi pada Jho Low dan bangsa Jho Low di Singapura dan Malaysia. Jho Low yang bebas lesap dan nama Jho Low akan dijulang sebagai pejuang bangsa Cina yang meruntuhkan kerajaan Melayu Islam.

Hanya seorang Jho Low semua Melayu berjaya dibodohkan melalui barua DAP@LeeKwanYew. Betapa bodohnya bercakaran sesama Melayu angkara Jho Low seorang.

Kes torwong dasar laut lansung barua barua pemimpin Melayu ini sunyi pekak dan buta tuli buat buat bodoh tak tau.

Hakim Zainun dan hakim hakim lain penyokong ICERD, G25 dan COMANGO yang menyokong LGBT sudah tunjukkan jalan keluar dan songsang pada rakyat Malaysia terutama kaum Melayu.

Malaysia kekal akan diterajui oleh pemimpin fitnah jijik kartel mafia, dan pemimpin Melayu terdiri pejuang LGBT, Gay, Liberal Pluralisisma dan COMANGO G25 dan ICERD menguasai setia penjuru.

Anak cucu dan kroni kartel mafia ini bebas dan kebal dari apa apa kesalahan. Nevin Tan anak kroni taikun Vincent Tan contoh anak kartel yang kebal dati hukuman walaupun berkilo kilo pokok ganja mampat dirampas Navin Tan tetap bebas tidak didakwa.

Penyanyi melayu dan melayu marhaen lain dihukum gantung kesalahan menanam ganja.

------- sambung....

Anonymous said...

sambung..

Kemenangan peribadi pada Jho Low dan
bangsa Jho Low di Singapura dan Malaysia. Jho Low yang bebas lesap dan nama Jho Low akan dijulang sebagai pejuang bangsa Cina yang meruntuhkan kerajaan Melayu Islam.

Hanya seorang Jho Low semua Melayu berjaya dibodohkan melalui barua DAP@LeeKwanYew. Betapa bodohnya bercakaran sesama Melayu angkara Jho Low seorang. Kes torwong dasar laut lansung barua barua pemimpin Melayu ini sunyi pekak dan buta tuli buat buat bodoh tak tau.

Kemenangan pada Jho Low dengan melesapkan wang berbillion ringgit terus bebas lesap, kemenangan pada CEO Astro berjaya memiliki banglo mewah puluhan jutaan hasil kerja lendir bersama Tim Lessner.

Kemenangan ini juga pada Zety dan Taufik Ayman anak penyamunnya kerana berjaya mencuri RM700 juta duit AMLA berbanding amount yang dipalsukan tandatangani Najib hanya berjumlah 34 juta...!! Hebat yang 700 juta buat buat buta tidak didakwa yang 34 juta ditandatangai secara palsu dibongkar habis habisan..!!

Kemenangan pada Nik Faisal dan beratus pegawai kaum Cina bersekongkol di bank AmBank berjaya memalsukan dokuman dan tandatangan dengan habuan jutaan ringgit. Kemenangan pada Maha Fitnah jijik bila Najib jadi mangsa fitnah jijik kelian.

Hakim Zainun dan hakim hakim lain penyokong ICERD, G25 dan COMANGO yang menyokong LGBT sudah tunjukkan jalan keluar dan songsang pada rakyat Malaysia terutama kaum Melayu.

Malaysia kekal akan diterajui oleh pemimpin fitnah jijik kartel mafia, dan pemimpin Melayu terdiri pejuang LGBT, Gay, Liberal Pluralisisma dan COMANGO G25 dan ICERD menguasai setia penjuru.

Dari RM686 billion yang ditinggalkan Kerajaan BN, selepas 22 bulan PH memerintah dibawah Mahathir yang bermenterikan Lim Guan Emg sebagai Menteri Kewangan,,hutang yang ditinggalkan Kerajaan PH yang dicatat menghampiri RM850 billion.

sambung..

Anonymous said...

sambungg..

Percaya lah sesudah PRU 15 nanti maka barua barua DAP@LeeKwanYee ini akan mula maki hamun bangsanya Melayu sekiranya perniagaan anak cucu kartel mafia Kerala mengalami kerugian.

Selepas Kartel Mafia Kerala menang PRU 15 maka Melayu sekali lagi akan jadi bahan maki hamun sang fitnah jijik bila anak cucu gagal dalam perniagaan dan dibailout oleh kerajaan.

Alasan maki hamun Melayu oleh ketua mafia kerala ini semata mata untuk menutup kebodohan anak cucu nya rugi dalam berniaga.

Maka dengan ini resmi sudah kemenangan Jho Low dan kaumnya LeeKwanYew@DAP seronok ketawa terbahak bahak menyaksi kan barua tunggngan nya dari species Melayu Liberal G25 ICERD, Melayu LGBT, Melayu COMANGO berantakan dan berbunuhan sesama Melayu.

Jangan terkejut selapas Pulau Batu Putih digadai pada anak Lee Kwan Yew maks dengan kemenangan barua nya PRU nanti negara Malaydis ini akan digadai pula.

Parlimen Pekan akan menyaksikan kemenangan dengan majority puluhan ribu bila anak Najib jadi calon pada PRU 15 dan akan meneruskan legasi gemilang ayahnda nya yang teraniya angkara fitnah jijik durjana.

Melayu yang memilih fitnah jijik menguasai kamu maka tunggu sajalah padah yang menimpa nasib bangsa ,agama dan akidah dipijak pijak oleh barua ini terhadap bangsa Melayu..!!

Insyallah dari semangat yang tersisa ini kebangkitan ini akan diteruskan oleh anak Najib untuk menguburkan legasi fitnah jijik selama lama nya dari Tanah Melayu

Sesungguhnya aku sudah menjalankan mengingatkan dan berusaha menentang fitnah jijik sedaya mungkin. Sesungguhnya aku berlindung diri dan keturunan ku selepas ini dari malapetaka fitnah jijik


KHALAS

Anonymous said...

Parlimen pekan je la kot..

Keh keh keh.

Khalas

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.