Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PERKASA AKTIF MEMBANTU UMNO DI MERLIMAU

Salam

PERKASA ADALAH UMNO ???

CAMPURTANGAN PERKASA MEMBANTU KEMPEN UMNO DI PILIHANRAYA KECIL MERLIMAU MELAKA DIANGGAP SEBAGAI MENGEROHKAN LAGI KEMPEN PILIHANRAYA DIANTARA PAS DAN UMNO, PAS MEMAHAMI BAHAWA MERLIMAU ADALAH KUBU KUAT UMNO AKAN TETAPI APA YANG KITA DENGAR IALAH UMNO SANGAT TERTEKAN DI MERLIMAU KERANA PERUBAHAN ANGIN RAKYAT YANG MAHUKAN WAKIL RAKYAT DARI PAS BERADA DIDALAM DUN MELAKA, KERANA ITU UMNO SANGAT TERTEKAN DAN MENGUNDANG PERKASA MEMBANTU MEREKA DI MERLIMAU

PERKASA BUKANLAH SEBUAH PERTUBUHAN POLITIK DIDALAM NEGARA INI, DAN PAS BUKANLAH GENTAR DENGAN PERKASA AKAN TETAPI MEMANDANGKAN IA BUKAN DARI PERTUBUHAN POLITIK MAKA SEBAB ITU KITA BANTAH, NAMPAKNYA UMNO AKAN MELAKUKAN APA SAJA PERKARA YANG MELANGGAR ETIKA BERPOLITIK  KERANA TERTEKAN DI MERLIMAU, ADALAH LEBIH BAIK JIKA SEKIRANYA PERKASA MENUBUHKAN PARTI POLITIK ATAU MEREKA MENYERTAI PERTUBUHAN UMNO

1 orang berkata:

mosabit said...

Dari manuscript lama yang tercatat di atas kulit kambing yang dijumpai berkurun masihi di sebuah negara "middle east". Orang yang menulis tidak dapat dikesan.

Seorang nasrani berkata, "saya amat bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan dalam bangsa nasrani. Ini kerana saya lebih mulia dari bangsa Majusi."

Seorang majusi pula berkata, "saya juga berasa amat bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan dalam bangsa Majusi. Ini kerana saya lebih mulia dari orang kafir."

Seorang kafir pula berkata, "saya juga rasa bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan kafir. Ini kerana kafir lebih mulia dari dilahirkan sebagai anjing."

Anjing pula berkata, "saya juga bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan sebagai anjing. Ini kerana anjing lebih mulia dari dilahirkan sebagai babi."

Babi pula berkata, "saya juga bersyukur kepada Allah walaupun saya dilahirkan sebagai seekor babi. Ini kerana saya lebih mulia dari dilahirkan menjadi ahli perkasa"..........

entah yer entah tidak.......

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.