Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Tony Pua Kata Silalah Saman !

http://3.bp.blogspot.com/-EP3aCwZrK6g/TWx3c-kFTuI/AAAAAAAAEhI/u9iosGYUNRI/s1600/kapal%2Bperang.jpg

Tony Pua (ahli Parlimen Pakatan Rakyat) kata silalah saman, sila ! silaaa ! Beliau berkata demikian kerana ada ura-ura Tentera Laut Malaysia nak saman dia kerana buat kenyataan tidak mengikut fakta, pandangan Pak Karamu bukan tentera laut saja yang mesti saman sama Pua tapi Kementah juga patut saman dengan ahli Parlimen ini
Memanglah pembelian kapal perang pesisir pantai yang berharga 6 billion itu adalah harga yang tidak masuk akal, tapi kalau nak kasi masuk akal maka kementah kenalah bagi tahu harganya supaya rakyat tahu, apa yang rakyat faham harganya terlalu mahal dan mengapa mahal ? Soalnya jika dibena didalam negara dan kelengkapannya dikatakan terlalu mahalpun maka berpada-padalah dengan harganya, pokoknya jangan ada ORANG TENGAH

Bagi tentera Laut Beli ! Bagi Tentera Laut Wang ! Macamlah Tentera ni tak pandai guna dan belanjakan wang, macamlah Tentera Laut ni tak pandai simpan wang, yang jadi persoalannya bukan rakyat ragu dengan harga yang canggih tapi rakyat ragu ORANG TENGAH ! Boleh faham ?

Walau apapun samanlah Tony Pua tu dulu, kalau tak berani saman maka benarlah ada gertakan terhadap beliau, dan kalau tak saman maka apa yang disebut oleh Tony Pua itu betul belaka ! Kita tunggu saman yang diwar-warkan, cakap biar serupa bikin yek ?

0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.