Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PAKATAN HARAPAN AKAN HILANG KUASA PRU 15

MAHADHIR SEDANG MARAH DAN AKAN MARAH ATAS KERJASAMA PAS DAN UMNO MENYEBABKAN P.H KECUNDAN DI C.H

   
DR MAHADHIR MUHAMMAD

Kemenangan bergaya calon BN di PRK cameron Highland dinilai oleh PM Malaysia Dr Mahadhir adalah kerana kerjasama PAS dan parti kafir (UMNO)

Kenyataan seorang pemimpin tertinggi P.Harapan ini dilihat sebagai mengungkit kembali tuduhan pati PAS yang menggelar UMNO sebagai kafir pada satu ketika dahulu, walaupun tuduhan itu perlu diadili mengikut hukum syra'.

Pernah satu ketika dahulu kes ini hendak diselesaikan secara pandangan agama akan tetapi gagal kerana  ada larangan dari kumpulan yang memegang kuasa agama dan ditakuti tuduhan kafir itu akan benar-benar terhukum menjadi kafir.

Hari ini tuduhan kafir itu dibangkitkan kembali oleh Dr Mahadhir Muhammad P.M Malaysia semata-mata kerana atas kerjasama PAS dan UMNO itu benar-benar memberi pukulan maut terhadap calon Pakatan Harapan di C.H

Tidak mustahil kerjasama PAS dan UMNO itu jika berterusan maka P.Harapan akan tumbang pada PRU 15 nanti, ini kerana sudah ada ramalan yang menilai demikian. 

Pandangan terkini di PRK Semenyih sudah ada suara-suara dari rakyat tempatan Semenyih yang meramalkan P.Harapan akan kecundang di PRK tersebut kerana P.Harapan tidak menepati janji, munafik kata mereka,

Mengikut pandangan mereka terlalu banyak kepincangan yang berlaku di negara ini selepas P.Harapan memerintah, melayu tercemar, agama islam tercemar, pemimpin tertinggi negara (Yang dipertuan Agong) dihina, perlembagaan negara terusik, namun tiada sura pembelaan daripada pemimpin P.Harapan.

Selain daripada itu penduduk Semenyih khasnya mengeluh kerana janji PRU14 langsung tidak tertunaikan, rakyat semakin tertekan, barang melambung tinggi, walaupun dikatakan P.Harapan telah berjaya memperbaiki ekonomi negara tapi itu hanya cakap-cakap dibibir sahaja, sedangkan kehidupan rakyat terus terhimpit.

Keluh mereka, tanyalah kepada rakyat Malaysia, adakah mereka measa hidup selesa selepas Pakatan Harapan memerintah ?

55 orang berkata:

Anonymous said...

terkejutnya harini.. hadi tarik balik saman pada sarawak report! maknanya betul la dia baham taik najib 90juta tu, kan? mmg sial la pemimpin pas ni.

Anonymous said...

2x5 la kot hadi ngan binatang ph..cuma binatang ph baham taik kapir D4P..lagi lazat kot hehe..sampai lupa masuk blog ni bagi meriahkan suasana...mana binatang 0h lain ni..binatang phhh masuk la..xkan sekor je..mana cukup hehe..selalu meriah..

Anonymous said...

mmg binatang lebai hadi tu, sama ja mcm lim kit siang hahaha. walaunta jugak yg bodo sebab derma setengah juta utk kes saman SR.

Anonymous said...

bewak betul lebai hadi tu, sebijik mcm lim guan eng. bezanya lim guan eng tu kapir tapi lebai hadi tu berlakon mcm islam tapi baham taik najib 90juta. oit! karamu, hang infaq brp ribu haritu utk tabung milo kes london?

Anonymous said...

mana pi babi2 pas? dok baham taik hadi ka? atau dok jamu hadi makan taik?

Anonymous said...

dan apabila syaiton syaiton bersabda....
biarkan biarkan biorkan..

Anonymous said...

dan apabila bang nuar diampunkan oleh DYMM Agung..
Tak ler bermaksud..
Bang nuar tak menyondol belakang saifulzz
Tak ler bermaksud...
Bang nuar menyondol belakang saiful hukum nyer harus...
kan kan kan ...

Anonymous said...

Bahasa menunjukkan bangsa...
Bangsa dwariskan oleh ibu dan bapa...
Harap harap ibu bapa awak bukan laa melayu...

Anonymous said...

Kecelakaan besar bagi tiap tiap pencaci dan pengeji...

Surah: Al Humaza
Ayat: 1

Anonymous said...

Kesian nyer ibu bapa awak..

Anonymous said...

Orang giler.. tak pernah ngaku giler..
malah dituduh nyer orang lain yang giler...
orang giler...

Anonymous said...

Berani kerana benar. Tapi hadi takut tercirit2 nak saman SR. Maknanya betul la berita SR hadi baham 90juta dedak dari najib. Rugi jer aku derma rm20 utk tabung kes di london tu. Phuiii

Anonymous said...

Patut la bini ramai, mampu beli kereta mewah. Mentekedarah duit haram dari najib rupanya. Betul la berita dari portal kafir harbi SR tu. Disebabkan hadi, kapir dah menang. Ciss buat rosak imej islam jerr.

Anonymous said...

Mula2 nafi tak baham dedak taik najib 90juta. Lepas tu saman SR kononnya SR buat fitnah, bila tak makan cekak mula la goyang lepas tu tarik balik saman pada SR.

yg pelik tu dah tau nak tarik balik tapi merayu minta derma lagi dari walaunta dan walauntit. dapat pula rm500ribu.. mmg lesap la duit tu sama mcm duit tabung memali yg lesap dulu.

Anonymous said...

ha baru la meriah binatang ph dah masuk..macam ni la binatang2 ph..lepas makan taik kapir dap jgn lupa masuk..
hehehe..kan meriah..br best..tadi lunch binatang2 ph semua makan taik masak kicap ke?hahahaha

Anonymous said...

binatang ph makan taik lim kit siang, walaunta makan taik hadi dan macai umno makan taik najib kikiki meloncat2 bela pemimpin penyangak masing2

Anonymous said...

ha a 2x5 haha..tapi binatang2 ph kata taik kapir D4P lazat..hahaha..x tau la hehehe

Anonymous said...

Baruah2 dah dan kena lepas dari kandang babi ke? Serawsak report tarik balik tuduhan tu tak sebut la pulak....makan tahi lge lagi ...

Anonymous said...

kahkahkah hadi yg tarik balik saman pada SR. maknanya tuduhan SR si kafir harbi tu mmg betul, hadi bawang mmg makan taik 90juta.. tu adalah fakta yg benar. kahkahkah hadi, najid dan limkitsiang bergelumang dalam lubang taik yang sama. serban dan jubah tu lakonan jer. phuiiii kahkahkah hidup melayu

Anonymous said...

sedapnya baham taik najib 90juta. tapi tak cukup-cukup, mintak lagi derma dari walaunta dan walauntit hahaha

Anonymous said...

ku ingatkan betulla hadi difitnah, rupa-rupanya benar belaka. mmg celaka. demi 90juta sanggup digadai prinsip perjuangan islam dibawah tapak kaki penyangak. ulama akhir zaman, tunduk pada hawa nafsu.

Anonymous said...

binatang2 ph masuk baru bercahaya blog ni..baru la syok masuk..binatang 0h ni mentang2 kapir D4P payung taik bagi korang makan..dah pandai ponteng masuk blog ni hehe..dengar binatang ph breakfast makan roti canai cicah taik kapir D4P..
tol ke?hahahahaha..tu wat lupa diri tu kot..hagak2 la.

Anonymous said...

Aku ingat serous sr tuduh tu, rupanya2 setuju tarik balik tuduhan. Sr makan dedak mahataik ke, makan tahi mahataik...kecewa besar babi2 dap ni, babi besar serawak tarik balik tuduhan. Aku cadang, babi2 dipindahkan ke semenyih atau buat kandang kat bangunan salib di negeri babi guan eng tu..korang bergantung kat salib ru dan ajak geng2 peguam ph menari kat kandang korang pulak no...hih hih..

Anonymous said...

Kesian ler skit kat emak bapak awak...

Anonymous said...

Mengaku Islam tapi komen Kapir!

Anonymous said...

binatang peliharaan ph gembira dapat kena payung makan taik kapir D4P...dorang kata lazat lepas tu kena payung lak tu hari2 dapat makan taik..seronok binatang2 ph hehe..xpe la makan la taik kapir D4P tu tapi jgn lupa masuk meriahkan blog ni ye..blog ni kalo binatang peliharaan ph x masuk..x seronok hehehe..besok breakfast korang makan taik masak ape?hahahahaha

Anonymous said...

kikiki ada jugak yg berlakon alim dalam ruang komen ni. oii pi la tegur hadi tu, berlakon alim tapi baham taik najib 90juta. hadi perangai macam lim kit siang jer.. ahli politik jer pun tapi berlagak alim kahkahkah

Anonymous said...

ha a hadi 2x5 je ngan kitsiang..tapi taik hadi x laku..binatang peliharaan ph x nak makan walau 2x5..binatang ph nak makan taik kapir D4P kapir gak..lazat sangat kat tekak binatang2 kot hihihi

Anonymous said...

binatang2 ph suka makan taik kapir hihihi

Anonymous said...

Lega nik abduh. Kalau tidak audio dia ngaku anak derhaka dan baham taik najib tu akan berkumandang di london. Lega mak dia, mani tak tertumpah sia sia. Hadi dah boleh pegi meninggallah (aku pinjam kata2 mutiara nik abduh jer... jgn la marah, walaunta dan walauntit)

Anonymous said...

Duit tambahan rm500k tu apa jadi? Masuk tabung masjid atau bayar lawyer kafir harbi atau masuk jubah? Ke dah buat belanja tambah bini?

Anonymous said...

Haha hadi sedap baham taik najib. Walaunta jugak yg melopong kena hulur derma.

Anonymous said...

hadi najib kit siang 2x5..tap taik kapir binatang ph suka..tambah2 wat breakfast cicah roti canai hahahaha

Anonymous said...

Dua round, SR kecundang dalam kes saman di London, masih ada yang kurang malu claim PAS lost the fight?
SR lost Interlocutory tanpa sebarang basis yang diterima mahkamah 5-0, which means asas tuduhannya tidak berasas. Masih ada yang kurang malu claim PAS lost the fight?..
Itu rafigi raja fitnah yg berdegar2 kata ada bukti pas terima wang 1mdb,,mana dia bukti,,itu hussam musang berbulu babi tu,,dia kata nampak dgn 2 biji mata pas terima duit 90 juta,,mana p? Hang p masuk dlm buntut lge ke?

Anonymous said...

ala..jgn la amek ati sangat...najib/hadi/kitsiang 2x5 sebab semua manusia..tapi binatang ph suka lahap taik kapir walau semua 2x5 hihi...binatang phhhh ohhh binatang ph...binatang lunch makan taik kapir masak ape tu?hahahahaha

Anonymous said...

Aik? Mabuk ketum ke akak? Hadi yg mula2 tarik balik saman, celah bedah mana pulak dia menang. Sepatutnya saman jer sr tu utk bersihkan nama hadi. Nampak sangat hadi penakut.kikiki walauntit mcm akak ni mmg bodo sebab baham taik lebai munafik.

Anonymous said...

Taik kapir ke, taik ulamak jadian ke, taik penyangak ke.. semua sama, najis berat semua tu. Hahaha bodo la korang kalau anggap taik hadi tu suci. Mmg jenis benak hahaha

Anonymous said...

Aik apa aik, mana p rapiji raja fitnah dsn husam musang berbulu babi ? Mana bukti ? Oi hussam, hang tu anak luar nikah , hang nak bukti ka? Saman la aku dulu....bodoh betul org islam jadinya bila jadi baruah kapir dap ....

Anonymous said...

Hadi tarik balik saman sebab dia tau SR ada bukti affin bank. Kikiki lebai dah kecut teloq. Dah sedap baham 90juta diam2, mmg gila la nak naik mahkamah, nanti depa tunjuk bukti kantoi la pulak, akak oiii hahaha

Anonymous said...

walaupun sama je 2x5 binatang ph x kesah taik kapir D4P gak sedap kata binatang ph hehehe..tadi minum petang binatang ph semua kene goreng pisang cicah taik kapir kan?hahahaha

Anonymous said...

Kikiki binatang walaunta pun cakap taik lebai hadi sedap. Lagi sedap dari taik najib dan lks, ada bau syurga dan halal katanya hahaha punya la bodo walaunta.. siang mlm ditipu lakonan lebai hahaha

Anonymous said...

Oit walaunta sekelian, sila sediakan duit derma. Lebai Razman baru umum tadi duit tak cukup nak bayar baki tertunggak lawyer kafir harbi kat london nuu. Lebai suka sangat buat kerja bengong, byk sangat baham taik penyangak kikiki. Baik pergi meninggal.

Anonymous said...

Pak karam, siapa calon pembangkang di semenyih nanti? Binatang pas atau binatang umno. Kikiki ikut telunjuk umno jer lah.. senang cerita lagipun dah dpt upah 90juta, ikut cakap boss jer lah.

Anonymous said...

hadi tarik balik saman sebab takut kantoi.
SR pula boleh terus siarkan artikel hadi baham 90juta dan tak perlu minta maaf pada hadi.
berita lebai baham duit haram 90juta masih boleh dibaca oleh seluruh penduduk dunia.

sepatutnya teruskanlah saman tu utk bersihkan nama. alaa takkan takut kantoi kot. kalau betul pun baham 90juta apa salahnya.. malu apa bossku kahkahkah

Anonymous said...

dulu bersungguh-sungguh nak saman SR nak bersihkan nama konon. tup tup tarik balik saman! ni mesti dulu umno janji nak biaya duit loyar. apasal umno dah tak jadi sponsor ke? kehkehkeh tak habis habis lebai kena tipu dgn umno. sedap sangat makan taik umno la gamaknya.

Anonymous said...

binatang ph x suka makan taik umno dan pas tapi suka makan taik kapir D4P hehehe..taste tinggi binatang ph hihihi..taik kapir dijamahnya hihihi

Anonymous said...

budak budak baru nak masuk jawi...

Anonymous said...

taik kapir lazat kata binatang ph hehehe

Anonymous said...

binatang peliharaan phhhhh ohhh binatang ph..mana?layan AJL tv3suku sambil kunyah popcorn ke?nampak dari jauh mcm popcorn salut coklat je tu kan..rupa2 popcorn salut taik kapir D4P
hahahahaha..

Anonymous said...

serban bukan tiket masuk surga.nanti jawablah dengan allah..kiri kanan ambik duit.habis belah sana kebas duit ahli pula.cesss..bye222 pas

Anonymous said...

bagi binatang peliharaan ph..makan taik kapir D4P ialah sikap terpuji hahahaha

Anonymous said...

Bagi binatang pas, makan taik hadi tu afdal dan suci lagi halal sebab ada bau syurga katanya. Binatang walaunta ingat hadi tu mcm nabi, makan taik boleh masuk syurga hahahaha oii binatang.. taik tetap taik la bodo hahahahaha

Anonymous said...

untung la ph..ada binatang peliharaan..binatang dia x mintak banyak..binatang dia nak makan taik kapir D4P je..dia x minat taih pas n umno..dia nak taik kapir.sedap kata dia..hahahahaha..untung tol belanja x banyak..bagi makan taik je..taik kapir hihihi

Anonymous said...

walaupun taik semuanya 2x5..tapi taik kapir D4P tetap dilidah dan hati binatang ph...kemam sayang nak telan hahahahaha

خولة said...

رش مبيدات بالدمام

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.