Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

DARI HARUSSANI KEPADA ZAHID ANAK LELAKI HAMIDI

Salam

MAKA BERUBAHLAH GILIRAN KERJA FITNAH DARI HARUSSANI KEPADA ZAHID ANAK LELAKI HAMIDI SETELAH TOKOH AGAMA UMNO ITU GAGAL BERLAKON

Setelah kerja muslihat politik UMNO yang di tawarkan kepada HarusSani tidak berjaya maka kini Zahid Anak Lelaki Hamidi pula yang akan mengambil gilirannya dengan memfitnah kerajaan P.Pinang dengan tuduhan ada masjid yang mendo'akan Guan Eng untuk menggantikan nama Yang  Dipertuan Agong/Sultan dan sebagainya, sekalipun peristiwa itu tidak berlaku namun fitnah tersebut tetap tersebar dengan tujuan biar orang melayu bangun membantah dan membuat huru hara

Bangunlah wahai orang melayu !!!  bantahlah  bersama mufti HarusSani dan juga Zahid anak Hamidi supaya negeri dan negara menjadi huruhara kemudian istiharkan darurat !!!  Tapi tiada orang melayu yang  melatah bangun, mana orang melayu UMNO ? Mengapa tidak Bangun ?

HarusSani dan Zahid anak Hamidi kenalah sedar bahawa kamu berdua telah dikenal pasti sebagai dua manusia pencetus berbagai isu yang boleh membawa kepada negara menjadi huruhara, kamu sudah dikenal pasti sejak dari BN/UMNO kalah di negeri Pakatan Rakyat lagi sebagai pencetus huruhara sebab itulah apabila kamu membuat fitnah tidak siapapun yang melenting diantara orang UMNO dan yang lainnya

Pak Karamu tidak mahu hendak ulas soal tukar nama Agong kepada Guan Eng atau mana-mana sebab kerana itu bukan rukun yang wajib didalam mana-mana rukum berkhuthbah, kamu nak baca bacalah jika tidak mampus pergilah ! soalnya ialah orang yang pergi sembahyang juma'at itu bukannya nak solat kerana Agong atau Guan Eng akan tetapi mereka pergi solat kerana Allah, yang Zahid Anak Lelaki Hamidi  buat fitnah tu buat apa ? Supaya tercetus huruhara ?

MENGAPA POLIS TIDAK PANGGIL DIA DAN PEREKSA DIA ?

7 orang berkata:

usin said...

pakkaramu, first time aku bukak blog ko ni. mula2 aku konfius, ko ni agama apa. tengok pengenalan blog ko, aku ingat hindu nak karam. Tapi ada pulak exsesori kat blog ko ni mcm Islam. apa2lah. pendapat ko ni sebenarnya bebal la pakkaramu. ko hentam harussani ni pasal apa. mcm hebat je ilmu agama ko. setau aku harussani buat kerja nak satukan org melayu & Islam. skrg ni melayu Islam dh berpecah belah. harussani tak suruh pas bubarkan parti, umno bubar parti. parti partilah. dia cerita pasal perpaduan. kalau sorang pas sorang umno tak boleh berkawan ke pakkaramu? bongok!!! ko tak rasa org melayu Islam ni di serang kiri kanan ke. dalam pr ko rasa melayu Islam ni dihargai ke. tak silap aku melayu Islam dalam pr jadi balaci @ pencacai angkat najis je. cuba ko tengok kt penang, tanah melayu cap ambik, bagi sikit tanah kubur. maknanya dia suruh melayu penang pegi mampos. tak reti2 lg. kt s'gor, habis dikoreknya pasir yg ada. berlobang2 dibuatnya. ada melayu untung jual pasir? melayu jadi balaci ada la. cepat2 la ko guna otak ko utk berpikir sebelum ko mati. esok2 anak cucu ko kencing atas kubur ko...

usin said...

pakkaramu, first time aku bukak blog ko ni. mula2 aku konfius, ko ni agama apa. tengok pengenalan blog ko, aku ingat hindu nak karam. Tapi ada pulak exsesori kat blog ko ni mcm Islam. apa2lah. pendapat ko ni sebenarnya bebal la pakkaramu. ko hentam harussani ni pasal apa. mcm hebat je ilmu agama ko. setau aku harussani buat kerja nak satukan org melayu & Islam. skrg ni melayu Islam dh berpecah belah. harussani tak suruh pas bubarkan parti, umno bubar parti. parti partilah. dia cerita pasal perpaduan. kalau sorang pas sorang umno tak boleh berkawan ke pakkaramu? bongok!!! ko x penah rasa org melayu Islam ni diserang kiri kanan. dalam pr ko rasa melayu Islam ni dihargai ke. tak silap aku melayu Islam dalam pr jadi balaci @ pencacai angkat najis je. cuba ko tengok kt penang, tanah melayu dap ambik, bagi sikit tanah kubur. maknanya dia suruh melayu penang pegi mampos. tak reti2 lg. kt s'gor, habis dikoreknya pasir yg ada. berlobang2 dibuatnya. ada melayu untung jual pasir? melayu jadi balaci ada la. cepat2 la ko guna otak ko utk berpikir sebelum ko mati. esok2 anak cucu ko kencing atas kubur ko...

Anonymous said...

sah usin ni jenis bodo kuat,,,,

Anonymous said...

kau tak perlu nk sebuk kt sini la USIN.ini blog pakkaramu suka ati dia la nk tulis.elok kau pergi menyalak kt blog pencacai umno.

~PakKaramu~ said...

tERIMA KASIH KERANA KENGATA SAYA BERMACAM-MACAM MEHNAH

~PakKaramu~ said...

tERIMA KASIH KERANA KENGATA SAYA BERMACAM-MACAM MEHNAH

Anonymous said...

Dalam banyak hal si usin mengata kat Pak Karamu saya nak ambil bab pasir. Saya orang dengkil,kes pasir tu di tempat saya. apa yg usin kata sebiji macam surat kabor kata, yg penuh tipu dan fitnah semua nya.

cerita panjang pun tak guna, datang lah ke dengkil.

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.