Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Seminar Dedah Dakwaan RM100 Billion

Salam,

Satu seminar akan di adakan di Kelantan dedah dakwaan Barry Wain terhadap mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir Muhammad selama 22 tahun sebanyak RM100 Billion wang rakyat Malaysia

Pendedahan dakwaan yang di tulis oleh Barry Wain bekas pengarang "URUSAN ASIAN WALL STREET JOURNAL" ini membolehkan rakyat Malaysia memahami kemana wang mereka telah di selewengkan atau di tadbir

KDN di beritakan sedang mengkaji buku karang Barry Wain sama ada boleh di edarkan di Malaysia ataupun tidak untuk tatapan rakyat Malaysia, buku setebal 363 muka surat itu di jangka laris jika di benarkan edarannya di Malaysia

Dalam blog Dr Mahathir Muhammad menyatakan kerugian bukan 100 billion akan tetapi mencecah 10 billion sahaja, dan beliau mempertikaikan mengapa Barry Wain begitu berani dan bersungguh-sungguh untuk mendedahkan cerita tentang pemimpin Malaysia

Bagi Pak Karamu jika tak selewengkan RM100 billion oleh pucuk pimpinannyapun Rm 10 billionpun tak mengapa asalkan dia boleh jawab kemana wang rakyat tersebut telah dia gunakan

Dalam seminar yang akan di adakan di Kelantan nanti ada kemungkinan Barry Wain akan di jempt sama, di sana orang UMNO akan faham bagaimana pucuk pimpinan mereka menyelewengkan wang rakyat negara ini dan apakah tindakan susulan seterusnya yang bakal akan di ambil, nampaknya pimpinan UMNO memang telah banyak membuat silap, yang terbaru pula kes penjualan pasir ke Singapore meletup lagi, dulu bukan main lagi pemuda UMNO marahkan Singapore, sekarang apa macam ! bersuaralah lagi !

1 orang berkata:

pakngah santan said...

takkan lah cerdik pandai pr yang kononnya lebih islam dan lebih handal dari orang lain nak harap orang luar buat buku tu dan kemudian nak buat seminar pulak. kartun betul. tak kan tak boleh buat compilation sendiri tentang salah laku dr m. kartun memang kartun.

one thing for sure, mamat omputeh tu sudah buat duit jual bukunya. berapa biji buku puak pr dah beli nooo???

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.