Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

AGONG DIHINA !

SETELAH LETAK JAWATAN AGONG TERUS DIHINA !!!! 

Pak Karamu-

PM harap Agong baru diputuskan secepat mungkin


Bernama  |  Diterbitkan  |  Dikemaskini


   

Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad berharap agar pelantikan Yang di-Pertuan Agong yang baru dapat diputuskan secepat mungkin.

Dr Mahathir berkata ia perlu disegerakan kerana beliau sendiri perlu mengadap Yang di-Pertuan Agong bagi urusan tertentu.

"Kerajaan akur dengan keputusan Sultan Muhammad V yang telah meletak jawatan. Ia adalah mengikut perlembagaan," katanya kepada pemberita selepas majlis perasmian pejabat Bersatu Teregganu di Kuala Terengganu, hari ini.

SEMENTARA ITU:

JIKA YANG DIPERTUAN AGONGPUN ANAK HARAM TU SANGGUP HINA INIKAN PULA SULTAN, RAJA MENTERI MELAYU DLL, INILAH BANGSA KURANG AJAR !!!

 Pemuda Umno: Polis mesti bertindak terhadap lelaki biadab hina Agong
News  |  Diterbitkan  |  Dikemaskini
   
Pemuda Umno mendesak pihak polis mengambil tindakan terhadap seorang lelaki yang membuat hantaran di Facebook, yang didakwa menghina Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V.

Ulasan itu dibuat berhubung laporan berita semalam mengenai tindakan Sultan Muhammad V yang turun takhtha sebagai Yang di-Pertuan Agong.

Menurut Ketua Pemuda Umno, Asyraf Wajdi Dususki, ulasan yang mengaitkan tindakan itu dengan dakwaan Seri Paduka “sibuk berzina” adalah satu "bentuk penghinaan dan fitnah".

“Kalau di negara lain termasuk negara jiran Thailand, orang seperti ini sudah lama menerima tindakan undang-undang yang keras.

“Mohon semua dapat bersama membuat laporan polis di samping menularkan di FB dan media-media sosial agar segera diambil peduli dan tindakan oleh pihak berkuasa,” katanya.

3 orang berkata:

Anonymous said...

Pi repot polis la pak karam oii

Anonymous said...

Ini first time aku setuju dgn pak karam. Anak haram tu misti diambil tindakan.

Cuma, satu je yg aku tak setuju dgn kenyataan pak karam. "yg selalu hina menteri melayu dan pm melayu" bukanlah orang lain tapi pak karam sendiri, geng pak karam dan ulamak pak karam. Jgn nak berdalih pulak yer pak karam.

mary said...


شركة فاست هوم لنقل العفش
افضل شركة نقل عفش من جدة الى الرياض
شركة نقل عفش من جدة الى الكويت
شركة شحن عفش من جدة الى الامارات
ارخص شركة نقل عفش بجدة
شركة شحن عفش من جدة الى الاردن
شركة شحن عفش من جدة الى سوريا
شركة نقل عفش من جدة الى الدمام

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.