Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

DAP/DEPSY BANGANG LAGI PEKAK BADAK


Pemuda Pas sangkal dakwaan Dapsy
0
AHMAD FADHLI SHAARI
AHMAD FADHLI SHAARI
SHAH ALAM – Penyelewengan dan dakwaan salah laku yang berlaku dalam mana-mana agensi termasuk seperti 1MDB merupakan antara perkara yang konsisten ditentang oleh Pas.

Ketua Pemuda Pas Kelantan, Ahmad Fadhli Shaari berkata, cadangan awal yang dikemukakan oleh Pas agar menubuhkan segera Suruhanjaya Siasatan Diraja untuk berperanan menyiasat secara telus membuktikan Pas tidak bersekongkol dengan mana-mana pihak untuk mempertahankan 1MDB apatah lagi mempertahankan pihak pemerintah.

Menurutnya, Pemuda Pas terus konsisten mendesak kerajaan agar bertindak memberikan penjelasan yang terperinci kepada rakyat berhubung 1MDB yang telah dilihat memalukan negara.

“April lalu, Naib Ketua Dewan Pemuda Pas pada masa itu, Ir Khairil Nizam Khiruddin sekali lagi mengeluarkan kenyataan agar Perdana Menteri menjelaskan kedudukan sebenar konflik yang berlaku sehingga melibatkan prosiding arbitrasi di Mahkamah Antarabangsa London.

“Realitinya, banyak lagi kenyataan-kenyataan, ucapan mahupun tulisan yang telah dikeluarkan oleh DPPM berhubung 1MDB,” katanya dalam satu kenyataan.

Beliau berkata demikian bagi menyangkal dakwaan laporan Setiausaha Organisasi Dapsy Subang, Shukri Mokhtar yang meminta Pemuda Pas menyatakan pendirian berhubung 1MDB.

Katanya, pihaknya  sentiasa bertegas agar isu ini wajib melalui siasatan yang telus dan saksama.

“Sudah tentu siasatan ini tidak memerlukan campur tangan dari pihak luar asalkan kerajaan berminat untuk mencari jalan penyelesaian antaranya dengan penubuhan Suruhanjaya Diraja khas yang telah didesak oleh Pas sekian lama.

“Kegagalan beliau (Shukri) untuk membaca maklumat-maklumat berhubung pendirian DPPM berkenaan 1MDB ini sangatlah dikesali. Saya memahami, beliau mungkin sibuk dengan pelbagai program menarik yang diatur oleh rakan seperjuangannya  khususnya melalui 'Pelangi Campaign',” katanya.

2 orang berkata:

Unknown said...

Sudah berkali-kali saya mencari tempat yang menyediakan pesugihan,mungkin lebih dari 15 kali saya mencari paranormal mulai dari daerah jawa garut,sukabumi, cirebon, semarang, hingga pernah sampai ke bali ,namun tidak satupun berhasil, niat mendapat uang dengan jalan pintas namun yang ada malah kehabisan uang hingga puluhan juta, suatu hari saya sedang iseng buka-buka internet dan menemukan website dari MBAH BUDI HARTONO, sebenarnya saya ragu-ragu jangan sampai sama dengan yang lainnya tidak ada hasil juga, saya coba konsultasikan dan bertanya meminta petunjuk pesugihan apa yang bagus dan cepat untuk saya, nasehatnya pada saya hanya disuruh yakin dan melaksanakan apa yang di sampaikan Mbah Budi Hartono, semua petunjuk saya ikuti dan hanya 1 hari alhamdulilah akhirnya MBAH BUDI HARTONO membantu saya pesugihan dana gaib 3M yang saya tunggu-tunggu tidak mengecewakan, yang di janjikan cair keesokan harinya, kini saya sudah melunasi hutang-hutang saya dan saat ini saya sudah memiliki usaha sendiri di palembang, setiap kali ada teman saya yang mengeluhkan nasibnya, saya sering menyarankan untuk menghubungi MBAH BUDI HARTONO di 085256077899 atau kunjungi wibsitenya agar lebih di mengerti KLIK PESUGIHAN DANA GAIB DISINI tidak lansung datang ke jawa juga bisa, saya sendiri dulu hanya berkonsultasi jarak jauh. alhamdulillah hasilnya sama baik

Unknown said...

yeezy boost 350 v2
chrome hearts outlet
fitflops
jordan 11
adidas yeezy boost
air jordan
air max
nike air max
nfl jerseys
yeezy boost 350 v2

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.