Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PAKATAN HARAPAN TAKUT BERTANDING DI SLIM

MELETAKKAN CALON DARI CALON YANG TIDAK BERPARTI MEMBODOHKAN RAKYAT TEMPATAN

Malaysiakini

Apa agaknya bisikan hati orang Slim jika P.H tidak bertanding di Pilihanraya kecil Slim?

Rakyat sudah hilang kepercayaan terhadap Pakatan Harapan ? 

Atau Pakatan Harapan memang sudah hilang kelayakan kerana pucuk pimpinannya gila nak jadi PIEM sahaja.?

Selama memerintah negara selama 2 tahun, rakyat bertambah susah, tidak ada apa mereka lakukan untuk memperbaiki nasib rakyat.




13 orang berkata:

Anonymous said...

Sindir geng PN sendiri ke? Calon yg tidak berparti okay lg. Tp mcmana kartel yg tidak berparti?

Anonymous said...

Semua ada parti maa..cuma x nak reveal lagi. Masih rahsia gitu . kalau x , meh join party tupperware aku. Kahkahkah

Anonymous said...

Brother nak tengok sejauh mana Parti Bersatu Blackout buat kerja diketuai fossil purba atok dsn boboi....

Ada kekuatan dan pengaruh Bersatu Blackout ini...

Cerdik jugak brother kita kenakan sang fitnah fossil purba tu...

Anonymous said...

Brother tidak mau partinya bertanding. Pengerusi negeri parti brother marah tak? Punah harapan nak tunjuk terrer.

alwafaa campany said...

شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالدمام
شركة تنظيف المنازل بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام

Anonymous said...

Kalu takda idea takyah tuli cerita bodoh la kara.
Cari la berita yg bermenafaat sikit.

Anonymous said...

Cerita pak karam tak bodoh. Cuma membosankan jer. Semua org tau memang sah pH takut bertanding di Slim. Takut kalah tenuk Hahaha..

Hatabenross said...

Biasalah Pak Nua test Atok samada kes Covit19 dijadikan ALASAN atau dua-dua mahu elak kemaluan dijatuhkan rakyat Slim

Anonymous said...

Esok mai ramai2 tenguk tv. Nobita akan didakwa di makhamah oleh SPRM. 10 hb nonton lagi, 11hb pun ada pertuduhan lain. Sediakan super ring awal2.

pakresky said...

Assalamualaikum wr.wb,saya pak resky pekerjaan saya sehari-harinya cuma seorang TKI pembantu di negara tentangga yaitu di malaysia yang pendapatannya tidak seberapa dan suami saya cuma kerja di kelapa sawit,buat biaya anak sekolah aja tidak cukup di kampung apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga sehari-harinya dan suatu malam saya buka internet dan tidak sengaja saya temukan number HP EYANG WORO MANGGOLO langsung saya telpon beliau dan menceritakan semua keluahan saya dan akhirya di kasih ANGKA GHAIB 6D benar-benar tembus dengan adanya EYANG semua hutang-hutang saya di kampung sudah lunas semua ,bahkan sekarang saya sudah buka usaha WARUNG MAKAN di malaysia!!! sekali lagi saya mengucapkan banyak terimah kasih kepada EYANG WORO MANGGOLO atas bantuan Eyang kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan EYANG WORO MANGGOLO pula yang telah memberikan angka ghaib hasil ritual,beliau kepada saya yaitu 6D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut-turut tembus .
Solusi yang tepat jangan anda putus aza karna EYANG akan membantu anda semua dengan Angka ritwal/GHOIB apa bila anda butuh angka togel 2D-3D-4D-5D-6D, dijamin 100% jebol.
Apabila ada waktu silahkan/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 .
DAN BELIAU JUGA BISA MENBANTU ANDA TUK PUTARAN YANG ADA DI BAWA.
angka;GHOIB: singapur
angka;GHOIB: hongkong
angka;GHOIB; malaysia
angka;GHOIB; toto magnum 4d
angka"GHOIB; laos…
angka"GHOIB; macau
angka"GHOIB; sidney
angka"GHOIB: vietnam
angka"GHOIB: korea
angka"GHOIB: kudalari
sekali lagi makasih yaa Eyang waktu itu saya cuma bermodal uang cuma 300 ribu dan akhirnya saya menang banyak dan berkat angka gaib hasil ritual Eyang saya sudah buka usaha Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HUB/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 insya allah beliau akan menbantu anda semua.trimakasih...

Anonymous said...

Gone end tak salah! Blame it on orang minyak, pontianak, polong or even Cinderella ! Anak Lim sesuci bayi baru lahir, tiada dosa , ratib orang2 DAP dan khadam2nya.

Anonymous said...

Cai2 choy choy di Mkini boleh pula komen tak salah kalau suka sama suka jual beli banglo tanpa kolam renang pada harga lebih rendah drp pasaran.

Kalau nobita setakat budak malas, bodoh mcm dlm cerita Doraemon , no problem. Nobita yang ini KM dan si penjual pula ada kepentingan perniagaan dengan kerajaan P Pinang.

Hilang waras choy choy apabila org hormat azan ni didakwa. Hahaha.. Kes Khir Toyo patut jadi rujukan.

Bela lah diri di makhamah. Gang ramai loyar2 hebat kan? Buktikan segala pertuduhan itu tidak benar.

Anonymous said...

GILER SUNGGUH PENANGAN SUMPAH LAKNAT
BARU SEMINGGU LAFAZ TOKONG KENA HAMBAT
MINGGU NI GAK SABAH TAK JADI PRN HANATT..!!
LEPAS NI RCI FOREX ATOK PULA MENDAPAT


KIKIKIKIKI...


JANGAN MEMAIN DNG SUMPAH LAKNAT
ORANG DIZALIMI SUMPAH TIADA HIJAB
BARU SEMINGGU MEMACAM BALA PH DAPAT
TEPOKK POP CORN SUPE RING KITA HADAP


KIKIKI.. BALA APA LAGI LAH NAK SMPI YERR..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.