Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

UMNO BOLEH BERTINDAK REDIKAL ...TAPI ....

UMNO PERLU BERSIHKAN AHLI TERLEBIH DAHULU.

DI DALAM UMNO MASIH ADA MUSANG BERBULU AYAM.

PERBETULKAN IMAN DAHULU KEMUDIAN PERBETULKAN BANGSA DAN NEGARA.

JANGAN DISEBABKAN MENGHARAPKAN UNDI DARI GOLONGAN TERTENTU, SANGGUP JUAL AGAMA BANGSA DAN NEGARA.

HENTIKAN MENGISI TEMBOLOK SENDIRI.

IKHLAS.

Timbalan Presiden Umno Mohamad Hasan berkata sayap Wanita, Pemuda dan Puteri parti itu memerlukan tindakan paling radikal untuk mengembalikan peranan sebenarnya sebagai nakhoda utama bahtera Malaysia.

"Sebagai sebuah parti politik, Umno tidak mempunyai pilihan. Kita mesti melakukan penyusunan semula yang serius dan radikal atau ‘a serious radical alignment’.
Menurutnya, masa depan Umno bukan sahaja bergantung kepada tiga juta ahli parti tetapi sokongan rakyat Malaysia.

16 orang berkata:

ted manoff said...

PrOoTt💨💨..dmuka mat hasan Lahanattt..arghhhhh leganya..💦💦

Anonymous said...

Parti lain semua maksum terutama harbi punya parti.kalo azan kumandang mereka benti becakap.yg xda akal terpancut inzal tengok,wat malu kat anjing je.parti Yg x maksum cuma umno je. Jadi umno kena jadi maksum mcm parti2 lain juga.dan jgn lupa pula bila dah maksum kena jadi bigboss dalam rakan@parti pakatan lain juga.Kalo x serupa je nanti.pas pkr bersatu semua maksum belaka tu 1 dosa pun xda tapi masing2 ada pengalaman bila mereka x jadi bigboss dalam pakatan mereka,lebih malang bigboss mereka bukan muslim tapi harbi.semua sembang lebat tapi bukan bigboss.Udah ghopa gampang semua,kena patuh dengar arahan bigboss(harbi),pas juga ada pengalaman dari situasi yg sama pernah menghina diri mereka hina sehinanya bila mereka maksum maksum dah tapi mereka bukan bigboss, harap sembang deras je.
Negara islam jadi negara kebajikan terus.
Namun Syukur la kini pas dah berlepas diri daripada rakan pakatan yg berbigbosskan@didominasi harbi

pakresky said...

Assalamualaikum wr.wb,saya pak arianto pekerjaan saya sehari-harinya cuma seorang TKI pembantu di negara tentangga yaitu di malaysia yang pendapatannya tidak seberapa dan suami saya cuma kerja di kelapa sawit,buat biaya anak sekolah aja tidak cukup di kampung apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga sehari-harinya dan suatu malam saya buka internet dan tidak sengaja saya temukan number HP EYANG WORO MANGGOLO langsung saya telpon beliau dan menceritakan semua keluahan saya dan akhirya di kasih ANGKA GHAIB 6D benar-benar tembus dengan adanya EYANG semua hutang-hutang saya di kampung sudah lunas semua ,bahkan sekarang saya sudah buka usaha WARUNG MAKAN di malaysia!!! sekali lagi saya mengucapkan banyak terimah kasih kepada EYANG WORO MANGGOLO atas bantuan AKI kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan EYANG WORO MANGGOLO pula yang telah memberikan angka ghaib hasil ritual,beliau kepada saya yaitu 6D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut-turut tembus .
Solusi yang tepat jangan anda putus aza karna EYANG akan membantu anda semua dengan Angka ritwal/GHOIB apa bila anda butuh angka togel 2D-3D-4D-5D-6D, dijamin 100% jebol.
Apabila ada waktu silahkan/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 .
DAN BELIAU JUGA BISA MENBANTU ANDA TUK PUTARAN YANG ADA DI BAWA.

angka;GHOIB: singapur
angka;GHOIB: hongkong
angka;GHOIB; malaysia
angka;GHOIB; toto magnum 4d
angka"GHOIB; laos…
angka"GHOIB; macau
angka"GHOIB; sidney
angka"GHOIB: vietnam
angka"GHOIB: korea
angka"GHOIB: kudalari

sekali lagi makasih yaa KI waktu itu saya cuma bermodal uang cuma 300 ribu dan akhirnya saya menang banyak dan berkat angka gaib hasil ritual KI saya sudah buka usaha Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yang ingin seperti saya silahkan HUB/SMS EYANG WORO MANGGOLO di number 082-391-772-208 insya allah beliau akan menbantu anda semua.trimakasih....?

Anonymous said...

umno patut buang mca dan mic si kafir harbi yg terang2 menentang hudud dan ruu355 tu. kerjasama pas dan umno patut disebut Muafakat Ummah bukannya Muafakat Nasional. Nak islam kena la buat islam betul2. ke acah2 jer?

Anonymous said...

awat hang suruh umno perbetuikan iman, karamu? depa sesat lagi ka? haritu ayohchik dah pebetui dah, senget lagi ka?

Anonymous said...

Betul,xpaham kenapa umno bodoh sangat suka nak jadi bigboss dalam pakatan mereka.umno patut buang mca mic harbi tu.pasal harbinya x berapa nak power sebab tu umno still dominan@bigboss.kalo umno nak maju umno kena Gabung ngan yg level harbinya lebih power iaitu dapig,powernya sehingga memang xda peluangla umno nak jadi bigboss.sebab dah terbukti,semua muslim yg terror sembang,melalak2 tercirit dalam parlimen mcm pejuang tu mereka bukan boss pun,cuma "dispatch" dapig je.buat malu kat babi je.Punya power level harbi dia tu.kalo x caya tanya parti pas.parti pas mana pernah buat dosa pun tapi bila dia gabung ngan dapig.Udah ghope gampang bangangnya.jadi "dispatch".tapi ok,kalo umno gabung ngan dapig x payah susah2 lagi umno nak jadi bigboss wat penat otak je.jadi "dispatch" harbi dapig senang,terima arahan je lagi "bijak".walaupun xda sape yg dapat pastikan ntah dimana "bijak"nya suka jadi "dispatch" kepada harbi dapig tu sehingga ianya pun x dapat dipahami oleh seekor babi.xpe,janji dapat teguk jus kencing.

Anonymous said...

Abu Chin Peng Palsu...!??? Dolu Fake Degree sekarang Fake Ashes... Ini lah PH...

Published on Malaysia Today’s website.

The article alleged: “This idea of smuggling Chin Peng’s ashes into Malaysia was mooted by Chin Tong, DAP’s strategist and mastermind, months before the Tanjung Piai by-election last month.”

Raja Petra also claimed that according to Liew’s inner circle, the ashes were not Chin Peng’s ashes at all.

“Liew Chin Tong came out with this ruse of Chin Peng’s ‘ashes’,” the overseas-based blogger claimed.

Izmil said that the police report was made to facilitate investigation under Section 499 of the Penal Code and the Defamation Act 1957.

Anonymous said...

Muafakat Nasional mestilah diketuai oleh Umno BN kerana parti ini mempunyai pengalaman memerintah negara. Buat masa ini Pas sepatutnya belajar dahulu drp Umno BN supaya dapat menimba pengalaman. Jika sudah berpengalaman barulah boleh sama2 menjadi pemimpin. Pas perlukan kesabaran dan tidak bersikap gelojoh.

Anonymous said...

Yg bawak abu tu bekas ahli komunis la bodoh. Bukan PH.

Anonymous said...

Dari segi pengalaman mentadbir, UMNO wajar jadi big boss kerana pernah mentadbir Negara. Pas tiada pengalaman itu. Mic dan mca perlu kerana Malaysia bermasyarakat majmuk. Lagipun umno parti terbesar sedangkan Pas, Mca dan Mic parti kecil atau menumpang. Sebenarnya tanpa Pas pun OK cuma dgn adanya Pas maka gabungan lebih kuat. Soal mic dan mca tidak sokong hudud atau ruu355 itu perkara biasa dan boleh bincang elok2. Lagipun zaman gaduh2 pasal hudud dan ruu355 dah berlalu. Kalau menang pru15 nanti boleh bincang lagi untuk laksanakan.

Anonymous said...

Pas dalam muafakat nasional akan berusaha membetulkan iman pas. Itulah sebab Pas menyertai gabungan ini. Pas percaya mic dan mca akan setuju kerana mic dan mca parti kecil yg tidak boleh hidup sendiri jika keluar dr muafakat nasional.

Anonymous said...

Bala Sedang berlaku di sana kerana gagal menunaikan janji untuk melaksanakan hudud sedangkan ia sudah diluluskan lama. Laen kali jgn buat janji klu tak nak buat.

Anonymous said...

Lobai senget dan para harbi berbigboskan penyamun... Aminnn

Anonymous said...

PERMUAFAKATAN PENYAMUN

Anonymous said...

aloooo bodo mme pengikut kuminis kjaan kuminis tu sapa...!? PH bodo...

mcm baru lepas kena suntot palo tgh miring kot kikiki..


kikikiki...

Anonymous said...

Dah2 jgn gaduh.. Teguk2 jus kencing yg ph bekalkan percuma wat penyejuk badan dlu.mereka kata lazat dan boleh dapat hidayah pada setiap tegukkannya.

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.