Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Tuesday, October 30, 2012

UMNO Kedah hina Najib dalam lawatannya ke Tanjung Dawai Kedah.

Tahun lepas didalam tarikh hari yang lebuh kurang sama,, ikut bulan islam,, Najib dan Rosma serta kuncu-kuncunya berada di Mekah kerana melaksanakan fardhu haji di Mekah..


Rasanya kita semua masih ingat bagaimana isu haji ajib menjadi kontoversi, bermacam hal,, sehingga kerja hajinya di Arafat pun dipertikaikan oleh Mufti Perlis... 

SUNGAI PETANI, 29 Okt -- Kain rentang yang menyambut kedatangan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dipasang di Pekan Tanjung Dawai di sini, hari ini.
Perdana Menteri akan melawat pekan Tanjung Dawai semasa membuat lawatan rasmi ke negeri Kedah pada hari Rabu ini.
Beliau juga akan merasmikan program perhimpunan Peladang, Penternak dan Nelayan negeri Kedah di Pantai Merdeka di sini sebelum berlepas ke Langkawi dan menghadiri program perasmian penjenamaan semula Langkawi sebelum membuat lawatan ke Pulau Tuba.
--fotoBERNAMA(2012)HAKCIPTA TERPELIHARA


Dan sekarang hangpa boleh tengok kat banner tu,, kesian Najib,, penat-penat pi buat kerja haji tahun lepas,, tup-tup title haji tiada,sedangkan ruang nama pangkat gelarannya masih ada ruangan untuk ditulis Haji...Dan yang tak sedap mata memandang,, title kat arwah ayahndanya ada pula nama Haji.... 
Apakah UMNo Kedah sendiri tak ikhtiraf Naji Najib....!.. 

0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.