Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

29 July 2012

KERAJAAN 'ANTI ISLAM' BERI BONUS PADA GURU AGAMA


Pelik! Kerajaan Negeri Pulau Pinang yang dikatakan anti Islam dan Melayu memperuntukan RM3.9 juta untuk pemberian bonus hariraya Aidil Fitri kepada penjawat awam dan guru Kelas Fardhu Ain (KAFA) seluruh negeri mulai 9 Ogos depan.

Pengumuman itu dibuat oleh pemimpin yang dikatakan sangat anti Islam dan Melayu iaitu Lim Guan Eng. Malah parti Lim Guan Eng juga dikatakan mendukung fahaman komunis. Pelik juga parti yang menjunjung fahaman komunis memberikan bonus kepada guru agama, setahu kita komunis anti agama.


Menurutnya, pemberian itu melibatkan setengah bulan gaji dengan minima RM600 dan RM300 sebagaimana tahun lalu dan ia tiada ada kaitan dengan gula-gula pilihanraya umum ke 13 yang bakal diumumkan pada bila-bila masa sahaja.

"Pulau Pinang juga turut umumkan pemberian bonus untuk kakitanganya dan guru KAFA menjelang Aidil Fitri akan datang.  

"Buka sahaja mereka malahan melibatkan anggota perkhidmatan awam d bawah Kerajaan Negeri dan badan Kerajaan Negeri Pulau Pinang, " ujarnya dalam kenyataan media tengahari tadi.


Mari kita renung segala tuduhan dan fitnah kepada DAP dan PR. Apakah fitnah BN selama ini benar atau fitnah semata-mata.

0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.