Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sunday, July 29, 2012

  BARUA UMNO NI TANYA HALA TUJU PAS BEB... KAH KAH KAH !.


 
Bulan-bulan Ramadhan ni ingatkan Gua nak kurangkan menulis pasal beliau beb... al-maklum aje lah Gua ni pun bukan nya yang jenis sempurna sangat menjalankan Ibadah Puasa... yang mana kesempurnaan meliputi pandangan, pendengaran, percakapan dan penulisan... tapi gua tak boleh tahan bila dengar Pemimpin Fitnah Merangkap Barua Umno ni bercakap beb... beliau sekarang ni gua tengok dah sama taraf dengan Penchacai Upahan Umno penyebar Fitnah... tak kurang dan boleh melebihi... kah kah kah.

Barua Umno yang baru-baru ni memfitnah Yb Azmin Ali dengan mengatakan Yb Amin Ali telah berkongsi Isteri dengan seseorang... yang mana cara menuduh beliau saling tak tumpah cara Penchacai Upahan Umno membuat tuduhan... kalau Penchacai Upahan Umno yang membuat tuduhan kita faham keadaan mereka yang memang Haramjadah... tapi kalau seorang yang mengaku Pejuangan Akidah... apalah perkataan yang nak dikatakan pada beliau ni beb... selain khaaakkk tuiiiiih... kah kah kah !. baca sini

Yang terbaru ni beliau telah menanyakan Parti Pas berkenaan hala tuju perjuangan Pas sekarang ni... setelah Pengerusi Parti Dap Yb Karpal Sing mengatakan beliau menentang perlaksanaan Negara Islam dan Hudud didalam Malaysia... yang mana menurut beliau itu sudah termaktub didalam Perlembagaan Negara yang hanya mengatakan bahawa hanya Agama Islam sahaja sebagai Agama Rasmi... beliau menentang kerana ianya tiada didalam Perlembagaan dan wajar kerana beliau adalah seorang Kafir.

Jadi soal Karpal Sing dan Parti Dap setuju atau tidak itu masalah beliau... dan Ustad Nasruddin Tantawi berkata pun beralaskan ucapan Pengerusi Dap tersebut di Konvensyen Pakatan Rakyat (PR) di Pulau Pinang pada tahun 2010... soal Ustad Nasruddin berbohong sepatutnya tak timbul seperti yang di hebohkan di blog-blog penyokong United Munafik Nasional Organisations (UMNO)... kerana memang ada apa yang dikatakan oleh Ustad Nasruddin dalam ucapan Karpal Sing di konvensyen tersebut. baca sini

Sebab itu lah beliau ni Gua panggil Barua Umno yang bertopengkan Perjuangan Akidah... kerana selepas sahaja Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) kawasan Kemelah Johor mencadangkan Negeri Johor menjadi Negeri Pertama Melaksanakan Hudud Sebenar...  beliau telah dipanggil Hilang Akal oleh Presiden MCA Datuk Seri Chua Soi Lek kerana cadang tersebut... serta bantahan walaupun tak nampak jelas dari anggota Umno berstatus Yang Berhormat... tapi tiada sokongan kepada Adun Kemelah tersebut dan Bantahan kepada Presiden MCA oleh Barua Umno yang mengaku Pejuang Akidah ni beb... kah kah kah !. baca sini

Kenapa Adun Kemelah dibiarkan keseorang apabila beliau dipanggil Hilang Akal dan bantahan tak secara langsung dari Yb Malaun Umno itu sendiri... adakah yang mencadangkan itu Adun Kemelah dan bukan Pemimpin Wassatiyah Datuk Seri Haji Najib (DSHN) maka sebab itu ia tak diperdulikan oleh Pejuang Akidah ni... atau pun cadangan Adun Kemelah tersebut tidak bertepatan dengan Perjuangagn Akidah beliau dan Perjuangan Pemimpin Wassatiyah DSHN... kah kah kah... itu pasal lah gua cakap lebih baik lu pergi mampos aje lah Yb Hassan Ali oiiii... kah kah kah !. 


hemmmmm..... pada awal beliau membuat roadshow memang ada sambutan kerana orang nak dengar cerita apa yang beliau akan spin berkenaan pemecatan beliau dari pas... maka beliau pun perasan lah yang beliau ada pengikut bersama-sama beliau... namun sejak akhir-akhir ini ia merunsingkan beliau kerana yang ramai mengunjunginya ialah orang halus dan makhluk ghaib... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan heeeee... A B U.
 
 

0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.