Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ANUAR PENANGAN PERKASA SAMPAI LEBAM

JAHAT RUPANYA PERKASA NIH !

Thursday, October 27, 2011

Anugerah Pahlawan Pribumi Perkasa pasai belasah orang dalam lokap?


mStar melaporkan:

KUALA LUMPUR: Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Rahim Mohd. Noor pada Rabu menerima anugerah Pahlawan Pribumi Perkasa di atas sumbangan beliau dalam mempertahankan keselamatan negara dan memartabatkan institusi kepolisan di Malaysia.

 

Ia merupakan anugerah tertinggi Perkasa dan pernah dianugerahkan kepada bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan bekas Panglima Angkatan Tentera Malaysia, Allahyarham Jeneral Tun Ibrahim Ismail. - mStar.
Blog photo blogging lensahp ada tulis:

Takdak dah jasa mamat ni yang lebih besar dan bagi kesan yang hebat selain dari aksi dia belasah bekas TPM dalam lokap polis dalam keadaan mata ditutup dan tangan bergari. - lensahp.
Memang pun itulah sumbangan terbesar Rahim Nor sebagai Ketua Polis Negara masa tu. Tah dia jadi penchachai kepada sapa sanpai sanggup belasah Anwar Ibrahim macam tu punya teruk sampai terbaring pengsan dalam lokap, mata lebab dan terpaksa buat pembedahan betulkan tulang belakang.


Ada yang kata dia siap buat flying kick.


Tapi, bila difikirkan balik, memang sesuai sangat anugerah tu dibagi kat orang macam tu oleh PERKASA pasai pemimpin dan ahli PERKASA pun memang sepesis macam tu jugak, kaki pukul orang, ganggu program orang tapi sebenarnya penakut. Memang sesuai dengan Rahim Nor yang cuma berani belasah orang yang mata ditutup dan tangan digari.

1 orang berkata:

Anonymous said...

btol ke gambar ni mase Anwar kat lokap? kene pukul ngn sape/.?

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.