Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

JANDA DICABUL KETUA BAHAGIAN UMNO ?

Umno Main Kotor Sesama Sendiri
Janda Dedah Ketua Bahagian Cabul Di Bilik Hotel

SEMASA dalam perjalanan memasuki pekan Sungai Golok Rabu lalu saya dihidangkan dengan sebuah Vcd pengakuan oleh seorang janda menerusi perenti Vcd di kereta pacuan empat roda teman berdaftar di Siam.

Pengakuan itu dirakam khusus, lokasinya seperti dalam sebuah bilik pejabat. Suara sang interviu janda itu saya dapat cam dengan cerat, dia lelaki dan bekas seorang artis tumpangan yang berlakun dalam sebuah komidi pada tahun 90-an.

Kalau diminta untuk membuat kawad cam saya sedia tampil kerana saya kenal benar dengan perantaran itu.

Mulanya saya tidak berminat untuk mendengar pengakuan seperti itu. Dari kulit Vcd itu saya sudah dapat mengagak bagaimana isinya. Tetapi kerana kawan yang memandu kereta itu juga mahu mendengarnya, saya tepaksa akur saja.

Benar seperti saya jangkakan pengakuan janda itu saya kira melampau dan tidak berakhlak. Pendedahan yang berani tetapi langsung tidak menjaga akhlak diri sebagai perempuan Melayu dan juga orang yang hendak didedahkan itu. Pendedahan itu walaupun berniat baik tetapi kaedahnnya tidak baik. Dalam hal-hal seperti itu biarlah ada etika. Niatnya baik tetapi kaedah atau jalan diambilnya tidak begitu baik dan tercela, ia sia-sia saja.

Janda itu mengakui dia dipermainkan oleh seorang ketua sebuah bahagian parti Umno di Kelantan.
Dia mendakwa dia diperkosa oleh ketua bahagian Umno itu disebuah bilik hotel di Golok. Sedikit menimbulkan keraguan macam mana dia diperkosa kerana menurutnya temu janji itu dibuat terlebih dahulu, ertinya pertemuan di syurga dunia itu atas kehendaknya juga.

Jelas kalau mengikut hukum hudud lelaki dan perempuan itu tidak boleh dihukum dengan hukum hudud kerana ia tidak ada saksi.

"Dia ajak saya berjumpa dengannya, mulanya hendak berjumpa di Rantau Panjang, tetapi disebabkan dia bimbang diketahui orang sebab dia orang politik ramai orang kenal, dia mengajak saya ke Golok, "ceritanya.

Di Golok, dia menempah sebuah bilik hotel. Sebaik masuk bilik hotel kata janda itu ketua bahagian terus membuka seluar baju dan memaksa dia bersetubuh dengannya. "Saya cuba menolak tetapi apakan daya kudrat saya sebagai perempuan, akhirnya tepaksa mengalah," sambungnya tanpa segan silu.

"Berapa lama main (bersetubuh) dengannya?" tanya penginterviu itu. "Sebentar saja tak sampai setengah jam.." jawab si janda sedikit pun tidak menampakkan akan kekeksalan dan bersalah.

Janda itu juga mendakwa hasil perhubungan jantina itu menyebabkan dia mengandung dan terpasak menggugurkan kandungan. "Saya telah memberi tahu kepada dia (ketua bahgian itu) mengenai keadaan diri saya, saya ingat dia oang baik dan benar-benar mahu menerima saya sebagai isteri, tetapi tidak...dia minta saya menggurkan kandungan dan memberi RM600 untuk tujuan itu.," jelasnya dengan wajah tenang dan tidak nampak rasa bersalah.

Saya difahamkan wang RM600 itu diberi melalui seorang perempuan yang merupakan bekas kepada sebuah pertubuhan Ngo yang terkenal di Kelantan satu masa dulu yang dipimpin oleh seorang ahli Parlimen lompat.

Janda itu yang mengaku mempunyai anak tiga, juga mendakwa selain daripada dirinya menjadi mangsa ketua bahagian itu, beberapa wanita lagi turut menjadi mangsa sama termasuk isteri orang dan anak dara. "Banyak lagi yang jadi mangsa dia ini... termasuk seorang isteri orang bersama anaknya sekali. Siang dipikul anak malam dia gendung emak.." katanya.

Bagaimana pun menurutnya mereka yang menjadi mangsa takut untuk tampil membuat pendedahan menyebabkan dia mengambil inisitif membuat pengakuan itu bagi menyelematakan orang lain yang mungkin menjadi mangsa ketua bahagian itu.

Apa yang saya nukil ini hanya intipati dari pendedahan janda itu. Banyak lagi dakwaan berhubung salah laku dan kerakusan sex ketua bahagian itu yang meloya dan menijikkan dicerita dalam rakaman Vcd yang memakan masa lebih setengah jam itu.

Saya yakin Vcd itu kini sudah beredar di kawasan Umno di mana lelaki itu menjadi ketuanya. Pada saya video itu amat memalu dan meloyakan dan ia boleh menjejaskan reputasi ketua bahagian berkenaan. Ketua bahagian itu tercemar dengan pendedahan janda itu dan ianya seharus dibuat laporan kepada polis.

Pendedahan dan pengakuan janda itu sama ada benar atau tidak ia perlu disiasat dan penyebarannya disekat kerana ia boleh memberi mudarat kepada pihak-pihak lain. Ketua bahagian yang disebut dalam pendedahan itu patut mengambil tindakan undang-undang ke atas janda berkenaan. Apakah laporan polis sudah dibuat?

Keberanian janda itu juga sesuatu yang mengilankan sesiapa yang menontonnya kerana ia dibuat tanpa beretika di mana mukanya tidak ditutup. Menunjukkan keberanian dengan membuat pendedahan maksiat itu secara tidak langsung menyebabkan orang boleh mentafsirkan sifat dan fiil perangai janda itu sendiri.

Dalam hal ini mungkin janda itu tidak boleh dipersalahkan sangat kerana dia inginkan keadilan dan pembelaan kerana merasakan dirinya teraniaya, tetapi pengusahanya perlu bertanggungjawab dan dipersalahkan. Kalaupun pendedahan untuk memalu dan menjatukan kerjaya politik ketua bahagian itu sepatutnya rakaman pendedahan itu dibuat secara beradat dan amalan biasa di mana wajah mangsa ditutupi.

Saya tidak mahu persoalan berapa bayaran kepada janda itu dan juga orang yang mengusahkannya, atau siapa terlibat. Tetapi dari Vcd pemdedahan berani bercampur tidak bermoral ini membuktikan inilah stail politik dan amalan orang Umno. Membuat pendedahan untuk memalukan seseorang tidak menjadi masalah kepada mereka apa yang penting kepuasan batin kerana berjaya mengaib dan kemudian menjatuhkan lawan. Kerana mempercayai orang yang menjadi tukang interviuw itu adalah orang Umno saya yakin ia adalah kerja Umno juga.

Yang dapat disimpulkan dari pendedahan dan penyebaran Vcd itu menunjukan Umno telah main kotor sesama sendiri. Umno meliwat puaknya sendiri. Kalaulah budaya jahiliah ini diteruskan macam mana Umno Kelantan berangan-angan untuk merampas Kelantan. Letihlah Mustapa Mohamed berusaha untuk menumbanhkan Kelantan kalau kerja-kerja dan budaya itu berleluasa. Saya percaya versi pendedahan sebegini kerana tidak berpuas hati sesama sendiri akan banyak lagi dikelaurkan.

Nampaknya menjatuhkan kawan dengan menyebarkan video lucah dan pendedahan berani ini menjadi satu trend baru dalam politik negara ini. Mungkin inilah yang diajar atau hasil ilham orang-orng Umno yang mereka cipta video lucah untuk memburukkan tokoh tertentu ia kini telah memakan diri sendiri. Wowww! [wm.kl.9:00 pm 29/10/11]

28 orang berkata:

Unknown said...

150522hangqihangchristian louboutin sale
burberry outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
rolex watches
burberry scarf
oakley sunglass
true religion sale
kate spade handbags
michael kors outlet online
jordan shoes
tory burch shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
ray ban outlet
kate spade bags
burberry sale
pandora jewelry
oakley sunglasses
pandora outlet
tory burch outlet online
abercrombie
polo ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
gucci uk
kate spade uk

7

Unknown said...

http://www.prokr.net/2016/09/company-spraying-pesticides-anti-insects-in-al-madina.html
http://www.prokr.net/2016/09/spraying-pesticides-anti-insects-company-in-yanbu.html
http://www.prokr.net/2016/09/company-spraying-pesticides-anti-insects-in-al-hasa.html
http://www.prokr.net/2016/09/pesticides-spray-anti-insect-company-jubail.html
http://www.prokr.net/2016/09/spraying-pesticides-anti-insects-company-in-qassim.html

Unknown said...

http://www.prokr.net/2016/09/company-spraying-pesticides-anti-insects-in-khobar.html
http://www.prokr.net/2016/09/company-spraying-pesticides-anti-insects-in-taif.html
http://www.prokr.net/2016/09/company-spraying-pesticides-and-pest-control-in-mecca.html
http://www.prokr.net/2016/09/pesticides-spray-anti-insect-company-dammam.html
http://www.prokr.net/2016/09/pesticides-spray-anti-insect-company-jeddah.html
http://www.prokr.net/2016/09/pesticides-spray-anti-insect-company-riyadh.html

raybanoutlet001 said...

new balance outlet
jordan shoes
michael kors outlet
oakley sunglasses
ugg boots
hermes belt
michael kors outlet online
abercrombie and fitch
michael kors handbags sale
michael kors outlet

Unknown said...

michael kors handbags
air max 90
cheap nike shoes sale
nike store
broncos jerseys
hugo boss sale
michael kors outlet
ugg boots
new york jets jerseys
kate spade outlet

Unknown said...

I was more than happy to uncover this website
http://www.kuwait.prokr.net/
http://www.emirates.prokr.net/

Unknown said...


شركة تنظيف منازل
http://www.kuwait-bazaar.com/technician-health/
http://www.kuwait-bazaar.com/sewage-company/
http://www.kuwait-bazaar.com/cleaning-company-kuwait/
http://www.kuwait-bazaar.com

انجين محمد said...


شركة نقل عفش بالمدينة المنورة 0557763091
شركة نقل عفش بالمدينة المنورة التنقل من مكان لاخر ليس امرا سهلا بل امر يحتاج الى جهد كبير ووقت طويل كما ان اعمال النقل تحتاج الى احتراف فى ترتيب الاولويات وتنظيم العمل حتى لا يعرقل احد الاعمال عملا اخرا ويتسبب فى تأخر واخطاء، ومن هنا فقد نحتاج الى احد المتخصصين ليكونوا عونا لنا فى هذا العمل الشاق وتكون شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة هى الاختيار الانسب لنا فى وقت الحاجة حيث الاتقان فى العمل وفن الترتيب والتنظيم بالاضافة الى الكفاءة فى اعمال النقل والقدرة على الانجاز
لمزيد من خدماتنا
شركة شراء اثاث مستعمل بالمدينة المنورة

انجين محمد said...

شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة 0557763091
هل ازعجتك مفاجأة تواجد الحشرات فى منزلك وشعرت بالضيق والتوتر بسبب انتشارها فى جميع غرف المنزل؟
هل قد وضعت فى مواقف محرجة امام ضيوفك وعائلتك بسبب ظهور الحشرات امامهم ورغبتهم فى الرحيل؟
هل قد انتشرت بعض الامراض وبعض الاوبئة بسبب وجود الحشرات فى منزلك باستمرار ؟
هل قد ضاق بك الحال ولم تجد حلا للتخلص من الحشرات الموجودة لديك وسئمت البحث عن طرق المكافحة؟
هل تبحث جيدا عن شركة رش مبيدات بالمدينة المنورة؟
لمزيد من خدماتنا

شركة مكافحة فئران بالمدينة المنورة
شركة مكافحة النمل الابيض بالمدينة المنورة
شركة مكافحة بق الفراش بالمدينة المنورة
شركة مكافحة الصراصير بالمدينة المنورة

انجين محمد said...


شركة تنظيف بالمدينة المنورة 0557763091
شركة تنظيف بالمدينة المنورةجميعا قد نحتاج فى احد الاوقات الى ان نقوم بحملة نظافة كبيرة فى منزلنا والتى قد تحتاج منا الى مجهود كبير ووقت طويل وقوة بالغة وقد نحتاج الى مساعد لنا يعيننا على هذة الاعمال الشاقة وينجز العمل فى وقت قصير دون ضياع الوقت وبذل اقصى جهد، ولكن يعتبر هذا الامر صعبا فى بعض الاحيان ان تجد مساعدا فى الوقت الذى ترغبه وينفذ اوامرك ويعينك فى هذا العمل الشاق الذى لا يقدر عليه سوا مجموعة من الافراد وليس شخصا او اثنين، ويكون وقتها الحل هو الاستعانة
شركة تنظيف بالمدينة المنورة التى لم يلجأ اليها أحد وخيبت ظنه بها ولكن نفذت جميع رغباته واوامره وزادت عليه بخبرتها
لمزيد من خدماتنا
شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة
شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة
شركة تنظيف فلل بالمدينة المنورة

انجين محمد said...

شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة 0557763091
شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة
لا شئ يهم اكثر من تناول مياه نظيفة خالية من اى فطريات او بكتيريا او امراض والاطمئنان بان المياه التى نستخدمها فى اعداد الطعام والشرب هى مياه صحية تصلح لاستخدامها دون حدوث اى ضرر لصحة العائلة او الأطفال حيث ان الاطفال اكثر عرضة للاصابة بالامراض ومناعتهم تكون ضعيفة مقارنة بمناعة الاشخاص الكبار فلابد من الحرص الشديد فى التعامل مع كل ما يتعلق بصحتهم دون اى اهمال او تأخير

بمزيد من خدماتنا
شركة عزل خزانات بالمدينة المنورة
شركة عزل بالمدينة المنورة
شركة عزل اسطح بالمدينة المنورة

يارا said...

شركة رش مبيدات بالزلفي
شركة رش مبيدات في رياض الخبراء
شركة رش مبيدات بالبكيرية
شركة رش مبيدات بالرس
شركة رش مبيدات بعنيزة
شركة رش مبيدات ببريدة
شركة رش مبيدات بالقصيم
شركة رش دفان بالقصيم

يارا said...

شركة شراء أثاث مستعمل بعنيزة
شركة شراء أثاث مستعمل ببريدة
شركة شراء أثاث مستعمل بالقصيم
شركة نقل أثاث بالقصيم
شركة نقل أثاث ببريدة
شركة نقل أثاث بعنيزة

انجين محمد said...


شركة تخزين اثاث بالدمام
شركة تخزين اثاث بالقطيف
شركة نقل عفش بالقطيف
شركة نقل اثاث بالجبيل
شركة نقل عفش بالجبيل
شركة تخزين اثاث بالجبيل
شركة شراء اثاث مستعمل بالدمام
شركة نقل عفش بالدمام
شركة نقل اثاث بالدمام والخبر
شركة تخزين اثاث بالدمام

انجين محمد said...

شركة تنظيف موكيت بالقطيف
شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة تنظيف كنب بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف موكيت بالدمام
شركة تنظيف مسابح بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف كنب بالدمامانجين محمد said...


شركة نقل اثاث بينبع
شركة تنظيف بينبع
شركة تنظيف شقق بينبع
شركة تنظيف منازل بينبع
شركة مكافحة حشرات بينبع
شركة مكافحة صراصير بينبع
شركة مكافحة بق الفراش بينبع
شركة تنظيف خزانات بينبع
شركة تسليك مجاري بينبع
شركة جلي بلاط بينبع

انجين محمد said...

شركة عزل اسطح بجازان
شركة كشف تسربات المياة بجازان
شركة نقل عفش بالطائف
شركة تنظيف بالطائف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة تنظيف خزانات بالطائف
شركة عزل خزانات بالطائف
شركة عزل بالرياض
شركة تمديدات الغاز المركزي بالرياض

انجين محمد said...

شركة نقل عفش بينبع
ارخص شركات تنظيف بينبع
شركات مكافحة الحشرات بينبع
شركات تنظيف خزانات بينبع
شركة تنظيف بيارات بينبع
شركة جلي بلاط بينبع
افضل شركة تنظيف منازل بينبع

انجين محمد said...

ارخص شركة تنظيف بجازان
مكافحة حشرات بجازان
افضل شركة تنظيف خزانات بجازان
شركة عزل الاسطح بجازان
افضل شركة كشف تسربات المياة بجازان

انجين محمد said...

شركة نقل اثاث بالقصيم
شركة نظافة بالقصيم
ارخص شركة مكافحة حشرات بالقصيم
شركة تنظيف وتعقيم خزانات بالقصيم
شركة عزل بخميس مشيط

انجين محمد said...


شركة تنظيف براس الخيمة
شركة تنظيف منازل براس الخيمة
شركة تنظيف شقق براس الخيمة
شركة تنظيف فلل براس الخيمة
شركة تنظيف سجاد براس الخيمة
شركة تنظيف كنب براس الخيمة
شركة تنظيف بالبخار براس الخيمة
شركة مكافحة حشرات براس الخيمة
شركة مكافحة صراصير براس الخيمة
شركة مكافحة فئران براس الخيمة

انجين محمد said...

شركة تنظيف بام القيوين
شركة تنظيف بالبخار بام القيوين
شركة تنظيف منازل بام القيوين
شركة تنظيف شقق بام القيوين
شركة تنظيف فلل بام القيوين
شركة تنظيف سجاد بام القيوين
شركة تنظيف كنب بام القيوين
شركة مكافحة حشرات بام القيوين
شركة مكافحة صراصير بام القيوين
شركة مكافحة فئران بام القيوين

Passport to Be YOU TY said...

شركة تنظيف بالقصيم نوفر لكم افضل خدمات تنظيف المنازل بالقصيم ونعمل علي توفير افضل الخدمات والمنظفات المستخدمة في تنظيف المنازل بالقصيم شركة تنظيف بالرس توضح ان عملية تنظيف المنازل و الشقق و الفلل و المجالس تُعتبر بسيطة إذا إعتمدت على نصائح شركة الاوائل و في هذا الموضوع سنطرح عليكم نقم افضل خدمات شركة تنظيف بعنيزة شركة الراقي خبره 30 عاما ادوات وماكينات حديثة اتصل نصل في اي وقت خدمة 24 ساعه مع الضمان , اتصلوا الآن افضل شركة تنظيف ببريدة اتصل بنا نحن احسن شركات التنظيف ببريدة نعمل منذ 10 سنوات كمؤسسة متخصصة فى تنظيف المنازل والفلل ببريدة نقوم بتنظيف المنازلفريق عمل افضل شركة تنظيف بالبكيرية متخصص فى تنظيف منازل و شقق بالبكيرية وغسيل سجاد وموكيت وتنظيف كنب ومجالس بالبكيريه

انجين محمد said...

شراء اثاث مستعمل بجدة
اثاث مستعمل رخيص بالرياض
شراء الاثاث المستعمل بالرياض
شراء الاثاث المستعمل شرق الرياض
شراء الاثاث المستعمل غرب الرياض
محلات شراء الاثاث المستعمل بالرياض
حقين شراء الاثاث المستعمل بالرياض
ارقام شراء الاثاث المستعمل بالرياض
شراء الاثاث المستعمل بالخرج
شراء اثاث مستعمل بالمزاحمية

بروكر said...

I definitely love this site.
http://prokr2020.inube.com/
https://prokr2020.hatenablog.com/
https://prokr2020.hatenablog.com/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/

rehabgad1 said...


Good write-up. I definitely love this site. Keep it up
https://sites.google.com/view/prokr111/prokr111
http://prokr114.bravesites.com/
https://www.tumblr.com/blog/rehabgad
http://ehda2at.com/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/

يارا said...

دهان بالمدينة المنورة
دهان بجدة
رقم سباك بالمدينة المنورة
سباك بالمدينة المنورة
سباك بجدة
سباك ممتاز بالمدينة المنورة
سباك وكهربائي بجده

يارا said...

دهان بالمدينة المنورة
دهان بجدة
رقم سباك بالمدينة المنورة
سباك بالمدينة المنورة
سباك بجدة
سباك ممتاز بالمدينة المنورة
سباك وكهربائي بجده

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.