Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

MCA ADALAH PARTI CINA YANG BANYAK MEMUSUHI ISLAM

LAGI SEKALI SOI LEK DARI PARTI CINA MCA MENGHINA HUKUM ALLAH DAN ISLAM, SETAKAT INI ORANG MELAYU DAN ISLAM MASIH TIDAK BERUPAYA MENYANGGAH CINA MCA INI, PADA PRU 13 NANTI MANA-MANA ORANG MELAYU YANG MENGUNDI CALON BN DARI MCA MAKA MEREKA BOLEH JADI MURTAD

 

Sunday, October 30, 2011

Hudud Penyebab Negara Mundur - Soi Lek

Menurut laporan The Star, Presiden MCA Datuk Seri Dr. Chua Soi Lek menyatakan
niat PAS laksana hukum hudud akan menyebab negara mundur dan menakutkan pelabur. Kesannya berat terhadap FDI dan pelancong yang tidak akan berkunjung, katanya, dan menambah beberapa negara yang melaksanakannya mundur kecuali kekayaan hasil buminya sahaja

****************************


Seluruh umat Islam termasuklah NGO Islam yang sebelum ini berhimpun tidak harus berdiam diri apabila Chua Soi Lek untuk ke-sekian kalinya menghina Islam.


Ini bukan kali pertama Islam dicerca oleh Soi Lek. Masih ingat lagi bagaimana bekas presiden MIC mengatakan akan habis batu untuk dibuat jalanraya apabila batu digunakan untuk merejam. Juga kita tidak lupa ketika di PRK Tenang, Soi Lek yang sama ini juga mengatakan Islam sombong bila Cikgu Mala mengenakan sarung tangan untuk bersalaman dengan bukan mahramnya.


Soi Lek acap kali menguji kesabaran umat Islam di negara ini. Jika tidak setuju hudud itu terpulang kerana perbezaan agama. Tetapi perbezaan agama juga tidak membenarkan mana-mana pihak dalam negara ini melontar penghinaan terhadap hukum Islam yang dijamin Allah.


Inilah isu yang harus disahut keras oleh umat islam di negara 'islam' ini. Parti Islam PAS khususnya sayap pemuda harus segera bertindak. Tinggal segera isu se-komersial hantu bonceng dan kembali ke landasan penentangan keras terhadap Soi Lek.


Kita menolak sebarang usaha untuk menimbulkan ketegangan antara agama, namun harus bertindak bijak memahat mulut jahat agar tidak berbunyi sumbang lagi terhadap Islam.

1 orang berkata:

Anonymous said...

Darah soi lek halal kepada semua orang muslim !

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.