Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

06 February 2014

JABATAN PELAJARAN JADI KUDA KAYU UMNO???


Memang tidak beradab dan tidak tahu malu. Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) diperkudakan oleh Umno sehingga berani mengeluarkan surat memaklumkan tentang program Umno.

Jelas sekali pihak Pejabat Pendidkan Daerah Hulu Langat terus diperkudakan oleh Umno. Ini adalah pusingan pertama sempena PRK Kajang ini. akan banyak lagi program-program yang melibatkan guru akan diadakan sebagai sebahagian dari siri kempen Umno/BN di Kajang.

Kita ingin memberi amaran kepada pihak Jabatan Pendidikan, kamu adalah Pegawai Kerajaan dan dibayar gaji oleh rakyat jangan kamu bersekongkol dengan Umno dalam kerja-kerja politik parti.  Umno adalah parti statusnya sama seperti parti-parti lain iaitu PAS, DAP dan PKR.

Jika kamu boleh bekerjasama dengan Umno mengapa kamu dengan boleh bekerjasama dengan parti-parti lain jika benar kamu buka kuda tunggangan Umno/BN.

~ fb Azfia Haris

0 orang berkata:

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.