Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

1 bUMI 1 mELAYU ! YANG LAIN BALIK NEGARA MASING-MASING

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) mahu kaum Cina dan India melihat dari sudut positif perjuangannya dalam mempertahankan hak orang Melayu di negara ini.

Yang Dipertua Perkasa Kedah, Syed Osman Mansor, berkata perjuangan PERKASA tidak dibuat secara tersembunyi malah ia akan terus mempertahankan kepentingan bangsa Melayu mengikut lunas undang-undang.

"Bangsa Melayu berpecah kerana politik, namun peningkatan kesepakatan mereka dapat dilihat melalui dua perhimpunan besar-besaran (anjuran Perkasa) di Pasir Mas, Kelantan dan di Pasir Salak, Perak tahun ini. "PERKASA Kedah akan menganjurkan perhimpunan ketiga di Stadium Sultan Abdul Halim di sini Jumaat dan Sabtu," katanya kepada pemberita di Alor Setar hari ini.

Syed Osman berkata lebih 30,000 orang dijangka menghadiri perhimpunan dua hari itu Katanya PERKASA akan melancarkan kempen "1Bumi 1Melayu" pada Sabtu untuk menuntut hak Melayu secara terbuka.

ULASAN:

ISHHH ! MANA BOLEH KAUM LAIN MEMPERJUANGKAN BANGSA MELAYU ! 

PERKASA MEMPERTAHANKAN KEPENTINGAN MELAYU MENGIKUT UNDANG-UNDANG, HABIS UMNO BUAT APA ? BUKANKAH MEREKA PARTI MELAYU KEBANGSAAN ?

BANGSA MELAYU BERPECAH KERANA POLITIK ? LA BUKANKAH TUHAN DAH SEBUT DALAM QURAN LAMAAAAA ! DAH, TUHAN SEBUT WALA TAFARRAQUUUUUUU ! (JANAGN BERPECAH BELAH ! AWAT TAK MAU IKUT PANDUAN YANG DIBERI OLEH TUHAN ?

1 BUMI  1 MELAYU ! MANA MALAYSIA ? YANG LAIN KENA BALIK NEGARA MASING-MASING ? INI BUMI MELAYU PUNYA WOOOOI !

0 orang berkata:

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.