Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PANAS GAK CERITA MUTA AKHIR NIH

AWAS...!!! Seorang Lagi Bakal Mati..?

Sebelum korang baca artikel penuh gua, gua harap lu orang dapat singgah dekat sini, sini, sini, sini, sini, sini, & sini sebagai bahan rujukan terpenting untuk abad ini.Mekasih...
Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) sedang mengesan seorang saksi lelaki bagi membantu satu kes siasatannya.

SPRM dalam satu kenyataan hari ini berkata, saksi yang dikehendaki ialah Abd. Rashid Jaafar, 46, dengan nombor kad pengenalan 650316-01-5677 yang beralamat di No 39, Jalan KP 1/2, Taman Kota Perdana, Bandar Putra Permai, Seri Kembangan, Serdang Selangor dan No. 56 Parit Haji Abd Salam, Batu Pahat Johor.

Sesiapa yang terlihat atau mempunyai sebarang maklumat mengenai saksi berkenaan boleh menghubungi Pegawai Penyiasat Penolong Kanan Penguasa Roslan Deroh di talian +603 8880 0632 begin_of_the_skype_highlighting +603 8880 0632 end_of_the_skype_highlighting atau +6012 427 5673 begin_of_the_skype_highlighting +6012 427 5673 end_of_the_skype_highlighting.
Kalau gua kenal dan tau dekat mana individu dekat atas ni berada sekalipun, gua tak kan sesekali akan maklumkan atau salurkan apa-apa maklumat pada SPRM.

Gua harap, rakyat Malaysia yang lain pun akan berbuat demikian. Kepercayaan gua pada SPRM pada masa ni berada pada tahap -110% (negatif 110 peratus).

Gua tak mahu bersubahat dengan SPRM. Gua tak mahu sesekali menyesal seumur hidup gua kalau di kemudian hari, individu dekat atas ni yang kita tak tau kesalahannya ditemui mati terjatuh dari Pejabat SPRM. Gua tak mau menyesal seumur hidup gua beb.

Walaupun dalam kenyataan SPRM, individu ni cuma dikehendaki untuk "membantu siasatan", gua masih tak dapat jamin keselamatan individu dekat atas ni. Teoh Beng Hock dan jugak Sarbani jugak dipanggil sebagai saksi dan bukannya tertuduh tapi akhirnya 2-2 individu ni mati dalam keadaan tragis... punca kematian..?

"Kematian Mengejut" - Itu hasil siasatan...

Harap tak de siapa-siapa akan bantu SPRM mengesan individu dekat atas ni... kita tak mahu seorang lagi warga Malaysia mati "mengejut".

0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.