Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Orang kotor tak nak hadhir

Thursday, September 19, 2013

Ku Nan Tidak Mahu Hadir Kerana BERSIH Satu Pertumbuhan Tidak Bersih ?

Ku Nan takkan hadir ke tribunal BERSIH




Setiausaha Agung BN, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor berkata beliau tidak akan menghadiri tribunal pilihan raya ke-13 yang dijalankan oleh BERSIH kerana badan itu sendiri sehingga kini masih tidak 'bersih'.

Dakwanya, beliau sendiri mengetahui bahawa BERSIH ada menghantar pendatang asing yang menyamar sebagai warganegara untuk mengundi di kawasan parlimen Putrajaya pada pilihan raya umum yang lepas.

"Mereka ada di sana, mereka lihat apa yang terjadi (dan) mereka bawa orang Bangladesh dengan teksi yang cuba untuk menyamar, cuba untuk jadi pengundi.

"Siapa yang buat semua ini? Orang-orang BERSIH," katanya pada satu sidang media pagi tadi.

0 orang berkata:

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.