Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

VEDIO SEMBURIT TULEN - ELLI SURIATI

JIKA VIDEO SEMBURIT TULEN ? ADAKAH  DALAM PKR DAH RAMAI YANG MENJADI GAY ? INI SANGAT MENAKUTKAN !

UZTAZ DAN USTAZAH DI DALAM PARTI ITU ADA NAK KOMEN  ?

APA KATA JIKA MASA KEMPEN POLITIK NANTI ISU BESARNYA SEMBURIT ?
 ALANGKAH JANGGALNYA.

ELOK TUKAR SAHAJA NAMA PARTI ITU, MUDAH-MUDAHAN RAKYAT ADA YANG MASIH PERCAYA !

JIKA TAK TUKAR NANTI ADA YANG TUDUH PARTI SEMBURIT !

-Pak Karamu-

Analisis Elli Suriati: Video intim itu tulen

Hiburan  |  Diterbitkan  |  Dikemaskini
   
Pelakon dan pengarah filem, Elli Suriati yakin ketulenan video intim yang didakwa melibatkan menteri kabinet dan diakui anggota PKR Haziq Abdullah Abdul Aziz sebagai salah seorang pelakunya.

Menurutnya, jika sesuatu video ingin diedit, ia memerlukan beberapa sudut rakaman.

“Kalau nak edit, dia kena ada banyak angle (sudut). High angle, top shot, frontal, title shot dan sebagainya, jadi bila kamu edit, baru dapat bermacam-macam angle,” ujarnya dalam suatu video yang dimuat naik di Youtube.

Menurutnya, video intim tersebut tidak menggunakan mana-mana sudut yang dikatakannya, malah hanya menggunakan sudut lebar (wide angle) serta kamera yang digunakan untuk merakam berada dalam keadaan statik.

Dia juga mengulas mengenai teknik edit menggunakan badan pendua (body double).
Katanya, jika seseorang itu menggunakan khidmat badan pendua, ia memerlukan beberapa lagi teknik berbeza.

“Kalau orang berlakon dan pakai body double, akan ada back shot, frontal shot. Kita akan cut backshot menggunakan body double, dan untuk frontal shot, kita menggunakan muka si pelakon,” jelasnya lagi

Layar hijau filem Penanggal

Ellie mendakwa aspek ini sahaja telah cukup untuk menunjukkan bahawa terdapat hanya dua orang sahaja dalam video tersebut tanpa kehadiran orang lain.

Menurutnya, jika ada unsur suntingan, tidak mungkin warna kulit muka dan kulit leher pelaku dalam video tersebut adalah sama.

Elli juga mengulas mengenai penggunaan teknik Imej Janaan Komputer (CGI). 

Jelas Ellie lagi, bagi mengaplikasikan teknik CGI diperlukan pakaian khas berwarna hijau dan dia tidak dapat mengesannya di dalam klip video lucah tersebut.


"Jika seseorang ingin menggunakan teknik tersebut ke atas tubuh badan, seseorang perlu menggunakan pakaian khas berwarna hijau.

“Kalau nak CGI badan, kena pakai baju warna hijau tu. 

"Saya pernah buat green screen (layar hijau) untuk filem saya, Penanggal dan muka dalam video tersebut sangat mirip (dengan mereka yang terlibat).”

“Badan tu tetap la badan tu. Muka tu tetaplah muka tu," katanya.

Edit pemidang demi pemidang

Ellie juga menyangkal kenyataan yang tersebar di media sosial yang mengatakan hasil gubahan video dapat siap diedit dalam masa setengah jam.

“Semalam saya baca dia Facebook mengatakan bahawa kalau bayar RM400, setengah jam boleh siap.”

That’s totally bullshit (itu semua mengarut),” tegasnya.

Menurutnya, jika ingin menggunakan teknik edit yang sempurna tanpa sebarang cela, ia perlu dilakukan dengan terperinci.

“Kalau awak nak kata benda ini edit, tidak ada satu pun yang menunjukkan kepala dia tidak selari (glitch) dan kalau awak nak edit macam itu, awak kena buat dari satu pemidang ke pemidang (frame by frame) filem.”

“Berapa saat untuk setiap pemidang yang perlu awak tukar?” Soalnya.

Elli selanjutnya berkata dia meletakkan wibawanya selaku seorang pengarah filem dan drama televisyen yang biasa dengan visual dalam memberikan analisisnya mengenai isu klip video intim itu.
“Saya pengarah. Saya biasa dengan visual. 

"Itu memang kelebihan dan juga sumber rezeki saya. Saya mengatakan bahawa video tersebut adalah tulen.”

“Kalau tak percaya cakap saya, pihak polis akan buat siasatan secara terperinci lagi," katanya lagi.

15 orang berkata:

آدم said...

شركة رش مبيدات شمال الرياض
افضل شركة مكافحة حشرات بالرياض
افضل شركة مكافحة الصراصير بالرياض
افضل شركة مكافحة الفئران بالرياض
افضل شركة مكافحة النمل الاسود بالرياض
افضل شركة مكافحة حشرات بالخرج
افضل شركة مكافحة الوزغ بالرياض

Anonymous said...

burit hang la karamu, ellie suriati tu pun hang nak petik kikiki

Anonymous said...

Habis,,takkan nak minta pandangan babi dap yg dok seghondoi tahi lge macam hang tu...? Punyala bahlol macai dan baruah peliwat aljuhuri ni...

Anonymous said...

Sah video semburit sandakan tu tulen..
Yang sah tak tulen adalah pelakon nyer..
Jantan tak tulen..
Betina dia sodok jantan dia jolok..
Jantan tak tulen..

steve said...


شركة تنظيف منازل بجدة بالبخار ارخص شركة تنظيف منازل بجدة


شركة غسيل خزانات بالمدينة المنورة شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة
افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة افضل شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة

Anonymous said...

Syarat nak jadi PM Malaysia negara tercinta...

.... Mesti JANTAN TULEN.....

Anonymous said...

dulu hang dan bapak hang dua2 aljuburi skrng dah jadi alsemburiti pulak..

Anonymous said...

Dari 41 penama yang menerima dana dari duit haram 1MDB yang dipohon SPRM untuk dilucuthak, 10 individu adalah dari PAS yang terlibat menerima dedak dari UMNO bernilai RM 90 juta...

Cai cai sekelian...
Cuba cari 10 individu berkenaan..

Sesiapa berjaya akan menerima hadiah bernilai RM 1.4 juta..

Cepat cai...

kayan web said...


House cleaning company in Hail represents the best and ideal solution for specialized and distinctive cleaning of all pieces of furniture and house rooms no matter the number of floors of the house and the number of rooms, where we work through a team trained on modern methods of cleaning using the latest steam cleaning machines that give outstanding results in cleaning sofas, boards, carpets and rugs It is also used to clean curtains and furnishings.Ceramic floors, chimneys and hoods are cleaned from hard fat stains and rust stains safely and completely.We also provide marble polishing services by providing the latest Italian marble polishing machines with the best types of detergents Its excellent cleaning and disinfecting houses cleaning company examples in Hail is the best choice and cheaper.
شركة تنظيف بحائل
شركة تنظيف فرش بحائل
شركة تنظيف مجالس بحائل
شركة تنظيف سجاد بحائل
شركة تنظيف منازل بحائل
شركة رش مبيدات بحائل
https://www.raya-hail.com

kayan web said...


شركة تنظيف بالمدينة المنورة
شركة نظافة بالمدينة المنورة
https://www.cleaningcompanyusa.com/

kayan web said...


شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
نقل عفش بالمدينة المنورة
شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة
https://www.vipfurnituremoving.com

kayan web said...


شركة الصفرات للتنظيف بالرياض
شركة الصفرات لتنظيف الخزانات بالرياض
شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
شركة الصفرات لنقل الاثاث بالرياض
شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياض
https://www.beat-elkhibra.com/

kayan web said...


Welcome to the official website of our company to clean apartments, houses, villas and shops in Saudi Arabia This is because we are the best home services company at the moment and by the testimony of our valued customers, the workers who work in the company have a very high experience in the field of cleaning in general, as well as we will give you cleanliness of the highest quality and the lowest prices with the testimony of customers, our goal is to satisfy our customers to the highest degree possible and thanks to God always First of all, thanks to the workers and technicians, we were able to satisfy all the customers who contracted with the company and contacted them, because we specialize in cleaning, sewerage and transport of luggage just contact us and you will notice that your house as if it is completely new from the intensity of cleanliness.
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض
شركة الصفرات لتنظيف الخزانات بالرياض
شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
شركة الصفرات لنقل الاثاث بالرياض
شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياض
شركة تنظيف بالمدينة المنورة
شركة تنظيف بينبع
https://www.cleanriyadh.com/

kayan web said...


The task of moving a catcher needs to rely on شركة نقل عفش بالمدينة المنورة It is specialized and has a long history in this field, helping it to carry out the task of transporting the baggage without causing any problems. Among the precautions taken by the company during transport of the luggage are the following: High-quality packaging materials to ensure that no problems are encountered during transport, the luggage is loaded into the car very carefully so as not to be subject to any problems during transportation. The luggage is re-connected to the place where it is transported and the packaging that is placed on the pallet is removed. During transportation. , All the transferred items are written to make sure that there is no defect in the piece, therefore you will ensure the transfer of the baggage without being exposed to any problems during transportation, شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة .
Is characterized by شركة تنظيف بالمدينة المنورة With the experience and efficiency in the task of cleaning, as it uses the best equipment and the latest in addition to many aspects that focus on them to ensure that the cleaning is done to the fullest, and the most important things that you find in the fast service company and nowhere else find the following: It depends on the best detergents that can eliminate stains and smears, follow a certain system in the cleaning task; for this reason it ensures that it reaches the best results, depends on the latest methods such as steam cleaning method which proved its efficiency in the cleaning work, During which to eliminate all germs and The bacteria that are present in the place and maintain the health of the present, possess the best specialized perfumes that you can only find شركة نظافة بالمدينة المنورة.
that شركة تخزين اثاث بالمدينة المنورة It can store any quantity of furniture even if it is huge. This is because the company owns large warehouses divided into many sections. It packs and puts furniture in cars and is transported to the stores equipped with the highest level and has the latest means of monitoring. شركة تخزين عفش بالمدينة المنورة You will get satisfactory results without having to pay a lot of money in return
Be aware شركة تنظيف بينبع Cleaning works require the latest equipment for cleaning and the best detergents. This is what it provides to its customers. Therefore, it ensures the results. The company can clean any place, Will t D have شركة نظافة بينبع Discounts and offers can not be found elsewhere
The task of moving furniture from one place to another can not be done by anything, but it must rely on a specialized company such as شركة نقل اثاث بينبع ، As it will provide you with assurance that the furniture transfer works will be done well and will not be exposed any piece of the pieces to any problems during the transfer of furniture. In addition, it will carry out a comprehensive inspection of all parts before and before the transfer. The best packaging tools are used in this task. you only have to communicate with شركة نقل عفش بينبع .
Visit our website
https://www.zeenclean.com/
خدمات تنظيف

kayan web said...


شركة تنظيف بالمدينة المنورة Is one of the best companies currently located in Al Madinah Al Munawwarah, Saudi Arabia. Since the company started its activities more than twenty years ago, it has endeavored to develop all its services and made sure to provide the best service at the highest level of quality in cleaning and disinfection at the lowest prices possible. The company believes that the company's employment is a mirror that reflects the efficiency of the company that boasts of it. The worker must be confident and credible to provide the customer with everything he can provide. JAL cleaning and sterilization found in شركة تنظيف منازل بالمدينة المنورة .
شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة Providing customers with transportation services of furniture and furniture and storage of furniture using the latest methods and methods and modern techniques and trained workers and freight cars specially equipped to transport furniture and clothes to anywhere inside or outside Medina, customers often need a city to transfer furniture to move furniture from their offices or homes Or their companies to new places but are afraid of their loss of damage or loss, but our company guarantees its customers to complete the transfer process safely and safely without being exposed to any piece of fracture or loss as the company provides a service to lift and download furniture using a hydraulic winch The only available within شركة نقل عفش بالمدينة المنورة .
شركة تنظيف بينبع The company's services include all kinds of services needed by customers such as house cleaning services, apartments, cleaning services for ground and upper water tanks, cleaning of palaces and cleaning services for hotels, residential complexes, mosques, parks, facilities and others. Types of Services The main governmental and private bodies cooperated with the cleaning company in Yanbu. Our company has provided them with the most complete image that has impressed them and increased their confidence in the skill and efficiency of our company and its employees. P safe and effective when providing various cleaning services such detergents, but inside there is no شركة تنظيف منازل بينبع .
شركة نقل اثاث بينبع Is one of the largest furniture transport companies in the city of Yanbu, which is known for providing services at the highest level and the company always offers offers and discounts and wonderful offers on the cost of services and this is what surprises customers and make them always put them the only choice for them, we have a professional team of carpenters who oversee the distinguished operations Dismantling and installing furniture and repair and maintenance of any fractures, as the company has workers polishing furniture and wooden furniture with effective polishes to remove the dirt from the layers of paint and make the furniture bright shiny like new, after the completion of cleaning the workers of evil Of furniture with materials encapsulates the strength and durability to protect the furniture from the external shocks or natural factors such materials are available only from within شركة نقل عفش بينبع
Visit our website
https://fajr-sate3.com/

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.