Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

TOK GURU TAKUT KALAU SYAITAN FIRAUN SERANG KELANTAN DENGAN RASUAH

BIMBANG DENGAN PERANGAI FIRAUN AKAN MENIMPA KELANTAN MAKA TOK GURU AKAN MENGADAKAN PILIHANRAYA SERENTAK DENGAN PUSAT, JELAS APA YANG BERLAKU DIZAMAN FIRAUN PASTI  BERULANG DI NEGARA INI,  

OLEH KERANA BIMBANG DENGAN PENGARUH KEKAYAAN FIRAUN YANG MENGGUNAKAN  SELURUH HARTA BENDA UNTUK MERASUAH RAKYAT MAKA NABI MUSA MENGADU KEPADA ALLAH " WAHAI TUHAN KAMI MENGAPA KAMU BERIKAN HARTA BENDA, PERHIASAN DAN KEMEWAHAN YANG BANYAK KEPADA FIRAUN, SEDANGKAN FIRAUN TELAH MENYALAHGUNAKAN HARTA BENDANYA UNTUK MENYESATKAN RAKYAT DAN BUKA UNTUK MENDAPATKAN KEREDHAANMU, WAHAI TUHAN KAMI BINASAKANLAH HARTA BENDA MEREKA, METERAIKANLAH HATI MEREKA .......... SEHINGGA MEREKA MELIHAT 'AZABMU "

 

Rabu, 23 November 2011

Antara Sebab Kenapa Kelantan Bubar Dun Ikut Pusat

KOTA BHARU, 23 Nov: Kelantan akan membubarkan Dewan Undangan Negeri (Dun) bersama dengan kerajaan Pusat sekiranya pengumuman pembubaran parlimen dilakukan pada masa terdekat.

Menteri Besar, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata, adalah tidak berbaloi sekiranya pilihan raya diadakan berasingan antara parlimen dan Dun.

“Kalau kita buat berasingan segala ‘iblis syaitan’ sana akan tertumpu pada satu kawasan “Apabila dah banyak sangat, susah kita nak kawal nanti,” katanya.

Tambahnya, dengan pengalaman lebih 20 tahun memerintah Kelantan, sebaiknya pilihan raya parlimen dan Dun diadakan sekali.

Tuan Guru berkata demikian sewaktu diminta mengulas oleh pemberita mengenai kenyataan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yang tidak akan membubarkan Dun Selangor sehingga Jun 2012 bagi memastikan belanjawan negeri dapat dilaksanakan pada tahun depan.Hrkh
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.