Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Monday, August 25, 2014

Apa Cerita sekarang macap-macai Anwar?

Ha ha .. 2-3 hari yang lepas, macai-macai Anwar sound kat aku, kenapa aku diam,, tak update selepas mesyuarat Pas 25 Ogos keluar kenyataan sokong Wan Azizah & Azmin jadi MB....

Ha ha sekarang apa macam?

Jangan lah marak Pas pulak...  Lihat apa kenyataan Anwar..


Bila dah Anwar mmemuji Khalid,, jadi tak adillah bagi Pas jika membiarkan Khalid teraniya,,, Pas membela Khalid seperi mana Anwar kena pecat dari Umno sebelum ini....  

Tapi aku hairan dgn Anwar ni,, dalam duk kata Khalid bagus,, masih nak bini juga... sebabnya ni dia...




Ada faham macai-macai semua... 

Ada pulak kata Pas sibuk nak UG..  Yang Anwar sibuk duk buat konsesus Nasional dengan Najib apa cerita,, sampai semua kes PKR minta dengan umno...




Ha ha ha apakah ini pun strategi PKR dari Pengarah Strategi... 

Apa cerita ni semua,,, hallo brother,, Allah kurnia kan akal yang waras,, jadi berfikirlah dengan rasional dengan apa yang berlaku,, jangan kerana taksub dengan individu,, semua perkara kita sokong,,, fikir dulu bro....

Ada lagi cerita kisah Anwar,,, aku dah ngantuk,, tunggu kalau aku ada ilham lain pulak... muaaawaahhh.

Tunggu lah besok,, apa cerita TSKI pi mengadap Sultan..  apa cerita selanjutnya... 








2 orang berkata:

Anonymous said...

Nak menegak benang basah.

Anonymous said...

Nak belakang basah he..he

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.