Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

LATHEEFA KOYA AKAN BOGELKAN GROUP DALAM PKR

15 orang berkata:

Anonymous said...

Kah3...
Jom ramai2 gelakkan pas dan wan rosli

Anonymous said...

Gelakkan pakkaramu sekali

Anonymous said...

Hahaha

Anonymous said...

Pak Haram asyik copy paste berita2 parti lawan pas jer. Sekali sekala pos la halatuju pas ke apa2 yg membina. Manifesto pas dah siap ke? PIGS bakal menang besar tu.. so sapa bakal PM? Ayatollah Hadi atau Pak Kadiaq?

Anonymous said...

Petikan berita dari harakah takde ke pak karam? Eh! japp... ada lagi ke harakah. Ke pak karam byk baca utusan malaysia jer la ni? Maklum laa dah support umno.

Anonymous said...

Pak karam, bila gamaknya nak keluar fatwa 'haram ngundi dap' tu??

Anonymous said...

Wan rosli sila masuk. Elaun tadi diorang dah bank-in.

Anonymous said...

hahahahha PASti Pigs

Anonymous said...

Meskipun hanya bertanding 40 kerusi parlimen dalam pilihan raya umum akan datang tetapi Ketua Penerangan PAS Nasrudin Hassan percaya parti itu harus bersedia menjadi sebuah kerajaan.

"PAS bersama Gagasan Sejahtera sedang mengorak langkah ke gerbang pilihanraya umum ke-14 dengan siap dan sedia untuk memenangi kerusi yang ditandingi.

Mimpi di siang hari wahai Pakatan PIGS

Anonymous said...

Takkan teruk sgt standard Ketua Pemuda parti suci!

1. Saya betul betul "struggle" nak habiskan membaca ulasan Ketua Pemuda Parti suci di M'kini yg diberi tajuk " Undi Harapan bermakna mengundi DAP".

2 Jika satu perkataan shj utk saya simpulkan lepas habis baca ulasan beliau : "teruk". Jika 2 perkataan " takda kualiti".

3. Saya betul2 kesian kat dia. Dia nampak baik dan "innocent" tapi sgt " raw". Dia, bagi saya mcm " a raw recruit".

4. Maaf lah akhi saya nak komen sikit ulasan anda.

a. Baguslah ada "confidence" parti suci katanya nak menang 40 kerusi Parlimen dan tawan 4 negeri dlm PRU 14 nanti. Tapi biarlah ada asas ketika membuat telahan...boleh shj kita contohnya kata " saya yakin pasukan bolasepak Rusila, Marang akan tewaskan Real Madrid jika ada perlawanan bola persahabatan..ok lah tapi apa asasnya?

Anonymous said...

Jgn lupa gelakkan PKR sekali..parti bodoh, pengikut pun bodoh, bergaduh kerana tergilakan PAS...

Anonymous said...

Anjing2 DAP dah mari...berhempas pulas nak back up pakatan bangang yg tak ada halatuju....wooof...wooff

Anonymous said...

parti ko ada hala tuju ke...!!

Bandiman Di Mojokerto said...

Saya mengucapkan banyak terima kasih kepada MBAH SERO,yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terpikirkan dari benak saya,kalau nomor yang saya pasang bisa tembus,dan alhamdulillah kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 saya,sebenarnya saya bukan penggemar togel,tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan,dan akhirnya saya minta tolong sama MBAH SERO.dan dengan senang hati MBAH SERO mau membantu saya,nomor yang dikasi MBAH SERO.2D sama 4D putaran SGP dan HK semuanya bener2 terbukti tembus,sudah 3X putaran saya menang,dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menghubunginya,jika teman2 ingin mendapatkan angka jitu 2D 3D 4D yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi MBAH SERO di no 082_370_357_999 untuk info lebih lengkapnya buka blog MBAH karna di dalam blognya semuanya sudah lengkap

KLIK DISINI PESUGIHAN TANPA TUMBAL

ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya

raybanoutlet001 said...

zzzzz2018.5.17
michael kors handbags
kate spade outlet online
canada goose uk
true religion outlet
manolo blahnik outlet
yeezy
ralph lauren outlet
coach outlet online
nike huarache
polo homme pas chère

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.