Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Wednesday, May 29, 2013

Boikot barang makanan buatan Cina,,, Minta maaf la..

Terdapat 8 barangan yang dicadangkan oleh Ngo-ngo yang dipelopori oleh PPIM...lantak ke hangpalah nak boikot berapa banyak sekali pun,, aku peduli apa...


alt

Lapan produk disenaraikan untuk diboikot seperti, minyak masak Seri Murni, roti Massimo, tepung gandum Cap Sauh dan Blue Key, makanan dalam tin keluaran Marina, 99 Speedmart, restoran Old Town White Coffe, Papa Rich dan syarikat penerbangan Air Asia.

Baca sepenuhnya di Klik Sini

Kalau barangan itu aku perlu,, tak kan aku nak ikut cadangan bodo dari pencacai umno tu...
Minyak masak,, Seri Murni, atau apa saja, kalau itu saja yang ada jual,,, tak kan tak beli... perut anak bini aku lapaq, orang umno nak tulong suapkan ka.., pergi jahanam dengan cadangan... 

Restoren Old Town White Coffe, hangpa tak suroh boikot pun,, aku memang tak pernah masuk pun, banyak lagi kedai melayu yang boleh masuk...

Penerbangan Murah Air Asia,, ha ha,, yang ini otai Umno Cikgu Lin SK Seri Selamat Stiawan, dia pun tak mampu nak ikut boikot, 2 hari sudah, ia pergi Sarawak, merisik menantu, naik Air Asia juga,, tak nak pulak naik Mas... atau pun naik tongkang..

Sekarang aku cadang,, apa kata orang-orang PAS turut sama boikot... Boikot kedai-kedai yang mana tuan empunya kedai pure umno,,,Tak guna kita pergi berbelanja kedai orang umno,  dia dapat untung,, bila PRU dia hentam Pas,, apa macam..

Kawan baik aku, hari Sabtu ni, 01 Jun,, buat kenduri nikah anaknya,,dia tak jemput jiran dan kekawan orang umno,, sebabnya buat apa bagi makan kat orang umno,, lepas tu dia lawan balik...

Berbalik pada boikot barangan Cina,, betui ka,,, kalau dapat projek, class A, juta-juta punya,, selalunya bagi kat siapa?..


0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.