Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Monday, April 28, 2014

Edisi Pecah Tembalang : Rupanya Menteri Agama Ni Tak Tahu Apa Itu Hudud beb

 


Nanti bila Ada Yang KOMEN kata yang keluar dari MULUT LONGKANG Menteri Umno lebih kepada Menggunakan KEPALA LUTUT dari KEPALA OTAK, maka adalah Penchacai Angkat Najis Pemimpin Umno kata TAK BERSOPAN SANTUN lah, TAK BERBUDI BAHASA lah dan macam-macam lagi lah Ayat Sedu Sedan TANGKAP LELEH beb... kah kah kah !.

Macam lah Selama ini dia orang tu betul-betul Menggunakan dan Menghayati Maksud Sebenar Perkataan Bersopan Santun dan Budi Bahasa Budaya Kita, mungkin atas sebab TERLAMPAU Menggunakan dan Menghayati Perkataan tersebut maka TERKELUAR Perkatan HARAMJADAH dari Mulut Longkang Ulul Amri Umno satu ketika dulu... kah kah kah !.

Yang TERKINI pula ialah SARANAN dari Menteri di Jabatan Perdana Menteri yang menjaga HAL EHWAL Agama Islam tetapi yang lebih kepada menjaga Wang Zakat dan Wang Baitulmal supaya HUDUD Menggunakan Hukum Jenayah Islam, tak ke BODOH MELANTUN-LANTUN macam GETAH SKRUB namanya tu beb... kah kah kah !.

Namanya saja pun sudah Hudud beb, kalau sudah namanya Hudud habis nak guna Hukum Jenayah BAPAK UMNO Inggeris Penjajah ke Datuk Seri Jamil Khir Bahrom, ada ke Hukum Jenayah Bapak Umno Inggeris Penjajah Perkataan Hudud. 
 
Gua ingat lu ni kalau Tak Bermimpi mesti lu ni Mengigau beb, atau lu ni MABUK San Maguel Anak Mahathir kot... kah kah kah !.

Lu ni kena pergi Belajar lagi Penggunaan Bahasa Malaysia dengan Punasihat Kerajaan iaitu Tan Sri Rais Yatim CADANGAN ke SOALAN Jamil, barulah bila lu bercakap tidak dijadikan BAHAN LAWAK oleh Rakyat yang Tahu Berfikir dan Mahu Berfikir dengan AKAL FIKIRAN. 
 
Lu jangan SYOK SENDIRI Jamil, kalau si Jamil yang dalam Filem MADU 3 tu Syok patut lah... kah kah kah !. 

hemmmmm..... sebab itu lah perkataan umno digunakan walaupun ianya adalah singkatan dari bahasa bapak umno inggeris penjajah dari dulu kini dan selamanya, walaupun sibuk dengan slogan gunalah bahasa kebangsaan... kah kah kah... A B U.


0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.