Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

PAN DAN BERSATU ALAMAT JADI BUBUR LAMBOK LA

PERANCANGAN AZMIN AKAN MEMARAHKAN AHLI PKR SENDIRI, KERUSI YANG ADA TU PUN BELUM TENTU DAPAT DIPERTAHANKAN.

DAP MUNGKIN AKAN BAGI KERUSI PADA BOS-BOS PAN, SEBAB TU ANAK BUAH DIA,JUGA BELUM TENTU MENANG SEBAB MEREKA BERBAU DAP. UNDI CINA MUNGKIN LA DAPAT.

KERAJAAN SELANGOR MUNGKIN AKAN BERTUKAR TANGAN, ADA KEMUNGKINAN BESAR PKR TERHAKIS SAMA SEKALI DI SELANGOR.

-Pak Karamu-

 

PKR sedia beri kerusi kepada Bersatu, Amanah

AddThis Sharing Buttons
Azmin Ali
Azmin Ali
(Ubah saiz teks)

IPOH - PKR akan memberikan kerusi yang ditandinginya sebelum ini kepada Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dan Parti Amanah Negara (Amanah) pada PRU14.

Timbalan Presidennya, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali bagaimanapun enggan mendedahkan jumlah kerusi yang akan terlibat.

"Perbincangan mengenainya masih berjalan dan telah 80 peratus selesai,"katanya kepada pemberita selepas kenduri rakyat bersempena Jelajah Keadilan Peduli Rakyat, di sini hari ini.

Menteri Besar Selangor itu berkata, ketika PKR ditubuhkan pada 1999, parti itu diberi kerusi yang dipertandingkan DAP dan Pas, jadi sudah tiba masanya parti baharu seperti Bersatu dan Amanah dibantu.- Bernama

103 orang berkata:

Anonymous said...

PAN + BERSATU = BUBUR LAMBUK.

UMNO PAS IKATAN GAGASAN SEJAHTERA = U-PIGS.

Anonymous said...

Pak karamu
Penjilat tegar jubo hadi
Grup mengkafirkan org la ni

Anonymous said...

Berebut nak kerusi parlimen sebab nak bantu rakyat tapi kerusi marang takde sapa nak berebut dan marang selalu ponteng... org marang mmg vangang?? Ermm ntah laa.

Anonymous said...

Group pendendam.

"Sahaja aku solat hajat 2 rakaat di WTG kerana berdendam dgn husam"

Anonymous said...

Niat beli tanah tu untuk apa? Kerana Allah atau kerana dendam kpd husam? Kalau sbb dendam kpd husam, tanah tu akan hantar yasin ke neraka

Anonymous said...

Satu kem bubur lambuk. Satu kem lagi bubur caca. Kah3

Anonymous said...

Bersatu pkr dap pan = bubur lambuk. Pas ikatan pcm = bubur kacang.

Makan jadi taik.

Anonymous said...

Bubur lambuk pun tak apalah. Janji tak rembat duit gaji cikgu yik

Anonymous said...

Bubur lambuk bubur kacang. Ady Wang$$ jatuh telentang. Wang wang wang bawang

Anonymous said...

Trump puji pm.
Ady wang puji ayatola.
Lks puji juburi

An Anonymous said...

Tahniah husam kerana berjaya mengelepet penyokong PAN selama ni..

Anonymous said...

Lambatnya lobai nak melancong ke London...

Anonymous said...

Najib puji jho low; anak muda hebat, usahawan berjaya.

Anonymous said...

Tahniah lebai, berjaya solat hajat utk balas dendam kerana allah.

Anonymous said...

Sabar la bhai, lobai sedang ikuti kursus intensif bahasa inggeris.

Anonymous said...

Kenyataan nak bantu rakyat tu boleh dipertikaikan lagi la, yang kelihatan, nak mempergunakan untuk dapat undi rakyat..

Sebab nak kerusi parlimen semata2 nak jatuhkan najib .. Tu je yang nampak..

Anonymous said...

Versi liberal, semua boleh.. Solat pun boleh dipermainkan..

Anonymous said...

Status bangunan kekal wakaf.. Bila waris mahu tanah semula, pas beli tanah tu untuk kekalkan pulak status tanah sebagai tanah wakaf.. Dah boleh sekalikan bangunan dan tanah dengan status wakaf..

Anonymous said...

Dan bila kem muhyidin membawa lari kerusi masuk semula umno lepas kejatuhan najib..melopong la semua kerana semuanya telah terlambat..

Pkr + pan + najib = nasi telah menjadi bubur

Anonymous said...

Ambiga dah pikirkan cara mudah melepaskan diri dari saksi saman.. Ambiga cakap dia penterjemah je.. Penterjemah kepada bahasa inggeris london untuk 'kecek klate'.. Hihi..

Anonymous said...

Trump kutuk malaysia tipu dagangan

Trump kecam bajin klepet
Ph kecam najib klepet
Rakyat kecam ph dan najib dua2 klepet

Anonymous said...

Versi liberal, semua boleh.. Solat pun boleh dipermainkan..

Anonymous said...

Woiii jom rembat balak

Anonymous said...

Penganut ady wang bangang

Anonymous said...

Balak tak boleh sesuka rembat tau.. Dilindungi.. Ala macam species yang pan nak lindungi tu, spesies bersekedudukan..

Anonymous said...

Najib lawat anwar.
Ada udang dibalik mi.
Ady wang jelous la turr

Anonymous said...

Siapa yang pan lindungi dr bersekedudukan tu? Boleh incik bagi nama lengkap?

Anonymous said...

Jgn main acah2 je. Bagi la nama sapa yg bersekedudukan tu?

Anonymous said...

Nasib baik lawat bukan liwat.. Adakah tun yang jeles?.. Mungkin.. Hihi..

Anonymous said...

Ambiga akan bagi no akaun apim bank dan jumlah lobai10 dapat satu persatu dgn transaksi dedak sekali. Ada penerima dedak yg akan menggelupur sawan babi

Anonymous said...

Oiii penganut penyangak balak$$. Siapa nama orang yg bersekedudukan tu?

Anonymous said...

Adi Wang jeles sbb mungkin dedak taj masuk akaun lagi.

Anonymous said...

Oooo.silap..akta melindungi keganasan pasangan belum berkahwin yang tinggal sebumbung perlu dilindungi jugak.. Sama macam pasangan yang dah berkahwin la.. Silap2..sori2..

Anonymous said...

Pm yg prihatin. Musuh politik pun sanggup jenguk. Tak la macam ady wang$$. Ady wang$$$ kalu putus ikatan politik misti kena babikan dan maki hamun

Anonymous said...

Siapa nama yg duduk sebumbung tu? Sila bagi 2 nama.

Anonymous said...

Macamana tu, cakap dah ada bukti.. Tapi tak masuk lagi.. Hmm.. Menarik..

Anonymous said...

Pengikut aljub bangang

Anonymous said...

Yeay.. Pas dah diakui tiada ikatan lagi dengan umno.. Hihi..

Ibu.Karina Safah said...

PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.

Anonymous said...

Ala bro ni.. Mana2 je pasangan yang tinggal sebumbung perlu dilindungi akta keganasan keluarga.. Kata si pan dalam parlimen.. Orang bercakap pasal pasangan berkahwin perlu dilindungi oleh akta keganasan dalam keluarga, nak jugak suruh tambah pasangan boyfriend girlfriend pun patut dilindungi akta jugak.. Nak suruh diorang rasa selamat ye, tak kan kena pukul dengan pasangan dia.. Nak menggalakkam berkesedudukan ke?..

Anonymous said...

Eh kan bukti dengan husam.. Ambiga cakap la tugas dia me inggeris london kan kecek klate tu.. Husam la nanti tunjuk bukti tu..

Anonymous said...

Haha lobai tgh kursus bahasa ingeris. Kes ni akan dimulakan sebelum pru
Pasti Gempak.
Kalau kalah lg gempak Pak lobai konon Islam makan rasuah!!!
Bergegar dunia Islam...
Malu x sudah

Anonymous said...

Tertuduh dalam kertas pembelaan yang dituduh.. Hmm last sekali atau tak panggil langsung.. Tertuduh dalam kes saman perlu buktikan tuduhan... Mana tau orang2 ni terima rasuah?.. Tanya si hakim..

Ambiga royak ke kawe.. Jawap si clare..

Awak ambiga, mana awak tau?.. Tanya si hakim lagi..

Ambo... Ambo.. Ambo dok bersaloh tuan hakim.. Ambo penterjemoh jah.. Sumber ambo bahaso klate.. Clare dok reti.. Jawapsi ambiga.. Hihi..

Anonymous said...

Memang nak jatuhkan najib, takkan nak bodek kot, PH tak makan dedak mcm lebai.

pelet santet said...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 6 angka [038320] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus .
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu KI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085-342-064-735)))
insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR RM3 JUTA ,

PESUGIHAN DANA GAIB

PESUGIHAN UANG BALIK
DAN PESUGIHAN TUYUL

Anonymous said...

Harap2 haji eddy tak ponteng la bila mahkamah panggil nanti, mamat tu kaki ponteng.

Anonymous said...

Pesugihan tuyul, pesugihan karamu walaunta.

Anonymous said...

Sapa nama 2 orang yg bersekedudukan tu? Bagi la nama. Kelentong ady wang yek?

Anonymous said...

Yeaaa pas melepas. Berak dlm pasir tepi laut

Anonymous said...

Ambiga jawab: tuan hakim, ini akaun bank dan transaksi dedak tersebut. Semua jelas dan nyata.

Lobai addy kiokkkk kat situ jugak

Anonymous said...

Jom kita klepet balak buat bayor mahkamah London....

Anonymous said...

Eh sapa kena bayor kena tengok dulu.. Kalau clare, maka kutipan derma online piji akan dilancarkan.. Sarawak report kan bekerja untuk ph..

Anonymous said...

Hakim membalas, " mari mano pulok bukti ado denge demo, ore 1 dunio tau doh bukti ado denge huse"..balas si hakim..

Maka tercengang la ambiga atas kebolehan hakim kecek klate.. Hihi..

Anonymous said...

Sesiapa je yang bersekedudukan.. Akta keganasan keluarga diminta melindungi pasangan dari keganasan pasangannya.. Tu masalahnya.. Kalau keluarga boleh la sebut keganasan suami ke atas isteri.. Kehebatan pan mintak jugak akta melindungi girlfriend dari keganasan boyfriend kalau tinggal sebumbung.. Wow.. Bercelaru sangat tu..

Anonymous said...

Ish demo, kampung demo ado lagi melepas tepi laut, selimuk palo denge kain pelikat dok?..

Kapung kawe tandas awam disediake di kawase pantai.. Bayar 20 sen 30 sen. Melepas la sepuas2nya..

Anonymous said...

Adakah umno beralih kepada ph setelah pujuk rayu kepada pas tidak dilayan..

Masih terasa kehangatan pelukan pemimpin tertinggi umno dan dap, giliran pkr pula disantuni pemimpin umno untuk meminggirkan lagi kem muhyidin ke tepi.. Erk.. Pan nak korner ke mana nanti?..

Anonymous said...

Jatuhkan najib tu sepatutnya cuma salah satu punca perlukan kerusi.. Bukannya satu2nya sebab nak kan kerusi.. Bom bam2 dalam dewan, rakyat tak di jenguk.. Tanya kabar, ada masalah apa2 ke nak tolong bawak ke dewan..

Nak bercakap pun isu nasional je.. Pastu masalah rakyat yang lain2 camne?..

Anonymous said...

Kalau waris nak guna tanah tu utk kegunaan peribadi mcm mna pulak? Sapa nak bayor balik duit yassin 700 000 tu?

Kalu anak cucu waris nak kan tanah tu cam mna pulak?

Anonymous said...

Kalu kadir claim mb kelantan dan pcm mintak kerusi pas cam mana pulak? Ikatan dan pcn pun nak kerusi yg selamat mcn di marang dan pasir mas...

Jadi haru biru ler U-pigs. Pas + ikatan + pcn = belacan

Anonymous said...

Jadi bubur tak apa asalkan tak jadi penyangak rembat duit potongan gaji cikgu yik yg nak simpan dlm kwsp dan tabung haji.

Anonymous said...

Kelepet$$ komisyen balak$, saham kosial dan duit potongan gaji cikgu yik nak bayar hutang rumah. Tak cukup2 lagi ker dgn banglo anak2, porsche, velfire, rover, Q7...

Anonymous said...

Tahniah eddy wang kerana tersenarai dalam kategori naib johan penyangak dan pengelepet$$ dedak dlm akaun. First time ulama suu dunia dpt gelaran yg berprestej ini

Anonymous said...

Bukti ada kat afim bank. Salinan bukti ada kat husam, fizi dan ambiga.... Sekali ambiga cakap di london, habislah riwayat hj dol kena serangan jantung

Anonymous said...

Siapa 2 org yg ko maksudkan tu? Bagi nama la. Jangan nak belit2 mcm perangai hadi.

Beri 2 nama tu. Silakan...

Anonymous said...

Amanah sentiasa bersama PH. Amanah bukan parti pemecah perpaduan mcm pas. Amanah, pkr, bersatu, pesaka dan dap bukan macam U-Pigs.

Anonymous said...

Oooo kalau ambiga tunjuk salinan, bank negara pulak la kena panggil gi london.. Untuk buktikan dokumen sahih ke tak.. Tun takde pegang salinan?... Hihi..

Anonymous said...

Bila ribut berenti, pantai pustokin dipenuhi taik. Cehhhhh pengotor punya puak

Anonymous said...

Ambiga jawak : tuang haking, akaun bang tak bole tipu. Huse bagi kat kawe. Sbb huse tak berpeluang nak goyak sbb eddy wang tak berani nak samang.

Hakim london: panggil huse mari.

Eddy wang: adoiii. Mapoh kering kawe

Anonymous said...

Buktikan sr bekerja utk PH. Apa bukti? Tak ada bukti kawe anggap macam hadi tuduh orang tokey pil kuda

Anonymous said...

Kalau duit yang 700k tu dah abis digunakan, memang kena ganti balik la. Tapi rasanya bini arwah pegang je duit tu.. Cuba bagi2 duit, kalau waris setuju terima.. Tak setuju jugak, pulang je la duit tu untuk tanah.. Untuk bangunan kena bayar la dengan harga semasa.. Kan?..

Tapi yang menariknya, semua orang yang terlibat termasuk husam tau bangunan tu milik sapa.. Kalau waria nak klepet jugak bangunan tak tau la.. Ramai sangat kena tanggung dosa termasuk arwah.. Kesian pulak..

Anonymous said...

Mat piah : mu nak gi mano tu?
Mat eddy wang : ikut kawang rembat pitih cikgu.
Mat piah : mu nak mapoh kena katok?
Mat eddy wang : parti lobsi kite ade cara tersendiri

Anonymous said...

Nik janggut : mu ado pitih?
Eddy wang : ade. Mu nak brape
Nik janggut : 90 juta
Eddy wang : mapoh mu.

Anonymous said...

Tar O snake : hang nak pi mana?

Eddy wang ringgit : biase la bro. Ambik dedak.

Anonymous said...

Tu beza gagasan sejahtera dengan ph.. Gagasan pas yang control.. Persetujuan bersama pas suara lebih sikit...

Ph, dap in control.. Kerusi selamat semua la dap booking..
Pkr setuju pulak tu bagi2 kerusi dengan ppbm.. Kem muhyidin dapat undi ph, separuh undi umno, menang besar tu.. Banyak la kerusi boleh bawak lari balik ke umno..

Anonymous said...

Soalan kpd wanrosli yg masih belum dijawab hingga sekarang.

"BOLEHKAH PEMIMPIN YANG MENCURI DUIT POTONGAN GAJI CIKGU YIK TERSELAMAT DARIPADA API NERAKA? "

Anonymous said...

Tu tuduhan sarawak report, bukan sprm.. Sarawak report dah diketahui bekerja untuk ph..

Rakyat teramai kat malaysia ni sumber dia sprm dan jabatan audit negara dalam menilai klepet.. Lge memang klepet dalam pendakwaan..

Anonymous said...

Oooo ya ke?.. Kena sampaikan kat rakyat teramai.. Turun2 la padang cerita kat rakyat... Boleh tengok rakyat gelakkan ph.. Hihi..

Anonymous said...

Tak berbelit2 la.. Kalau lulus ikut saranan pan, memang punah la.. siapa2 je yang baru ingin bersekedudukan akan rasa selamat.. Kalau boyfriend tampar girlfriend, akta yang diluluskan tu akan heret boyfriend ke muka pengadilan.. Satu galakan yang menarik untuk girlfriend pindah masuk umah boyfriend..

Anonymous said...

Kotor fizikal senang je dibersihkan..

Kalau kotor dalaman, hati contohnya, susah nak bersihkan tau... Solat banyak2, buat kebajikan, jangan buat kerosakan, terutamanya fitnah..

Anonymous said...

Senangnya jadi pemimpin yg mengaku berpegang islam... Tak ada duit nak memerintah, guna pakai duit potongan gaji guru. "Tinggi" betul sikap amanahnya.

Anonymous said...

Mendengar panggilan hakim di london, husam berbincang dengan kawan2 amanahnya..

Husam : Kawe raso kito pindoh la ke london.. Sini, jabat pung kita takdok... Kito buko opih baru di london..

Ha?.. Semua terkejut..

Demo dengar idea kawe ni, keuntunge opih sano
1. Mudoh kawe turung naik mahkamoh dinung..
2. Kito buleh tamboh ahli berpuluh kali gando dengan amanah international.. Sini takdok ore doh nok ke kito.. Kalu dinung, tamai akan setuju denge islam caro kito.
3. Dekak sikik denge clare.. Mudoh nok royak tulih gapo2..

Betul2..doh keno pakak masuk kelas bahasa inggeris la ni?.. Hebak sek kito.. Dengan muka bangga masing2 memuji kebijaksanaan husam berpikir "outside the box"

Anonymous said...

Ini pendapat individu.. Bila kat dalam tu boleh ada perenggan khas kekalahan team liberal kepada team ulama selepas najib bagi duit kat team ulama..
Gaya penulisan seolah2 kalau najib tak bagi duit, team liberal dah menang besar masa undian.. Hihi..

Penjual pil kuda tu, calon berfahaman sosialis, dan beberapa kategori lagi yang pas tak kan bersetuju jadi calon pr.. Calon terlibat tu termasuk kategori sosialis, bukan kategori penjual pil kuda..

Anonymous said...

Atau mungkin amanah dianggap kurang mencabar oleh team najib tak seperti pkr dan dap..

Ala macam ph buat kat psm dengan new gen tu, parti kecik, buat apa nak layan.. Buat rugi kerusi je..

An Anonymous said...

Mendengar panggilan hakim di london, husam berbincang dengan kawan2 amanahnya..

Husam : Kawe raso kito pindoh la ke london.. Sini, jabat pung kita takdok... Kito buko opih baru di london..

Ha?.. Semua terkejut..

Demo dengar idea kawe ni, keuntunge opih sano
1. Mudoh kawe turung naik mahkamoh dinung..
2. Kito buleh tamboh ahli berpuluh kali gando dengan amanah international.. Sini takdok ore doh nok ke kito.. Kalu dinung, tamai akan setuju denge islam caro kito.
3. Dekak sikik denge clare.. Mudoh nok royak tulih gapo2..

Betul2..doh keno pakak masuk kelas bahasa inggeris la ni?.. Hebak sek kito.. Dengan muka bangga masing2 memuji kebijaksanaan husam berpikir "outside the box"

An Anonymous said...

Skrip Lawak..��

An Anonymous said...

Keh keh

Anonymous said...

Jgn jadi mcm hadi, bukan hanya isu nasional jer tapi dia terus ponteng parlimen.. kikiki lebai pemalas.

Anonymous said...

Maaf org PAS tak berani macam husam yg gemar menuduh tanpa bukti.. kalau ada bukti baru org PAS berani jawab..

Anonymous said...

PCM ialah parti kafir. Haram memilih parti kafir sebagai pemimpin. Adakah ahli pas akan mengundi calon parti kafir PCM?? Adakah ahli pas anan mengundi parti kafir PCM????

Anonymous said...

Eddy Wang akan undi calon PCM ke?? Dah elok sendirian gatal pulak nak join parti kafir. Cuba tanya lobai budak, boleh tak eddy wang pangkah pengerusi PCM? Eddy Wang berkawan dgn kapir tak takut masuk neraka ke? Patutnya Eddy Wang kena tanya ostat Budak dulu sebelum join U-PIGS.... Eddy Wang pun nak jadi macam Mat Sabun yg join Dapigs juga ke??

Bodoh punya Eddy Wang. Dah elok sendirian lagi mau join PCM kafir.

Anonymous said...

Dengar cerita mahkamah london sedang plan nak sapina lobai10 gi london sbg saksi. Untung laaaa dpt gi london tido hotel..

Anonymous said...

Huse amat berbeso hati kalu dipanggil oleh mahkamah london. Semua lakonan lobai akan terburai...

Anonymous said...

Eddy wang : huse fitnah. Huse tak dok bukti.

Huse : ambo ada bukti. Mu nak bukti dari ambo mu kena saman ambo dulu.

Eddy wang : errrrr... Eeee... Errrrr... Aaaaaa... Errrrr

Anonymous said...

Err.. Husang.. Bakpe husang jadi gini.. Dulu husang baik..arwoh tok guru doh ngajor husang, didik husang.. Sebak doh leh jadi meteri besor husang jadi gini.. Tabor fitnoh kerajaang kelatang.. Tabor fitnoh kat pas.. Nasihat tghh kepada husam dengan penuh kasih sayang..

Kawe dok kiro.. Kusi mb tu patuknya hok kawe.. Doh lamo kawe ikuk arwoh tok guru..jadi kawe la sepatuknyo hok paling layok..
Perjuange kawe ado duo jah.. Teruh duduk opis kak salor, denge kusi mb.. Loni pas ambik smulo doh opis ambo tu, tinggal kusi mb jah.. Kawe ake 'all out' la utuk kusi mb.. Husam menambah sambil tersenyum sinis berjaya menyelitkan sepatah 2 perkataan inggeris di depan tok guru..

Anonymous said...

TG eddy tu makam tinggi, dia dapat wahyu utk peluk2 PCM, kawtim maa.

Anonymous said...

Eddie dan 10 lobai itam tu dah beli baju tebal ke? Sana kat london sejuk tau. Sedap nak berkurung dlm bilik hotel sambil tengok movie pay perview. Eh! jap.. tontowi termasuk 10 lebai itam tu ke tak? Kikiki hari2 tukar cadar.

Anonymous said...

Syukurlah PAS dah dapat balik tanah PAS semula walaupun kerusi PAS masih ada yg dirompak..

An Anonymous said...

Utk pengetahuan para pemfitnah 90juta, TGHH hanya meraikan non muslim yg BUKAN anti islam sahaja.. adapun sekutu PAN iaitu DAP berada dalam kategori anti Islam.. dah faham kut.. maka tak perlu kecik hati jika PCM tidak tergolong dalam golongan anti islam..

An Anonymous said...

Sembang lebih.. kalau husam rasa nak kena panggil, bagilah bukti2 akaun adfin tu kpd Clare.. ngok!!

An Anonymous said...

Ini tuduhan husam kan? Tak serik2 lagi nampaknya dia.. simpati buat beliau..

An Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
An Anonymous said...

Nape masa dia jadi exco balak, klepet balak tak dikira rasuah ek? Cer tanya dia. Tapi tunggulah dulu.. kepala dia tgh serabut tu..

pak irwan di jayapura said...

Saya sekeluarga ingin mengucapkan banyak terima kasih kepada MBAH BUDI HARTONO,atas bantuannya saya yang dulunya cuma seorang tukan becak yang pendapatannya tidak seberapa,buat biaya anak sekolah aja susah,apalagi untuk mencukupi kebutuhan hidup keluarga saya,suatu hari saya tidak sengaja mendengar pembicaraan teman saya mengenai angka togel ghaib dari MBAH BUDI HARTONO,akhirnya saya bertanya dan teman saya memberikan nomor hp MBAH BUDI HARTONO,dan saya pun menghubunginya,berkat bantuan MBAH yang telah memberikan angka ghaib hasil ritualnya yaitu 4d putaran SGP,dan alhamdulillah berhasil,kini kehidupan saya sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,dan sekarang saya juga sudah buka usaha sendiri,saya sangat bersyukur melihat anak saya sudah bisa lanjut sekolah,itu semua atas bantuan MBAH BUDI HARTONO,bagi anda yang penggemar togel mau menang seperti saya silahkan hubungi 085-256-077-899

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.