Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Muhiden nak jaja temberang, mentang-mentang Mahadhir kamcin ngannya

APA YANG NYATA UMNOLAH YANG TEBAL PERKAUMAN, DIA LUPA KE PARTINYA BERNAMA KEBANGSAAN ? NAK TIPU RAKYAT LAGI, APA DIA INGAT FIKIRAN RAKYAT MACAM TAHUM 50 AN ? DIA BOLEH LA TIPU  UMNO YANG SEDANG BERHIMPUN SEKARANG SEBAB MEREKA BUKAN NAK TENGOK DASAR PARTI MEREKA TAPI ADA FULUS OK SAJA ! KENYATAAN MUHIDEN MAKAN DIRI LAGI ! Pak Karamu
 
Muhyiddin: Pas, DAP tebal sentimen 'kaum dan agama'
Wartawan Sinar Harian
27 November 2012
Muhyiddin Yassin
Tan Sri Muhyiddin Yassin
 
KUALA LUMPUR - Timbalan Presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin menegaskan Pas dan DAP masih tebal dengan sentimen kaum dan agama selain masih sangat berbeza dari segi ideologi dan  pendirian politik.

Berucap merasmikan serentak Perhimpunan Agung Tahunan (AGM) ketiga-tiga sayap Umno malam ini, Muhyiddin berkata, setelah bertarung sesama sendiri, kini  Pas dan DAP melakonkan sebuah pengkisahan kerjasama  politik yang cuba ditiru daripada kejayaan Barisan Nasional.

"Hakikatnya, watak-watak dan pelakon utama semuanya  mahu menguasai plot dan jalan cerita, serta menjadi teraju.

"Sehingga ke hari ini Pas dan DAP sentiasa bersengketa,  bertelagah dalam tiap perkara, dan bercakaran kerana  ideologi yang jelas berbeza," kata beliau dalam ucapannya.
 

0 orang berkata:

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.