Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Trafik masih terkawal


Trafik terkawal, kenderaan dijangka meningkat
Trafik terkawal, kenderaan dijangka meningkat
Tinjauan di Lebuhraya Utara Selatan menghala ke utara mendapati keadaan trafik masih lagi terkawal sehingga jam 3 petang hari ini, walaupun cuti sempena sambutan Aidilfitri sudahpun bermula bagi sebahagian warga kota. - Foto Bernama

KUALA LUMPUR - Keadaan trafik di beberapa lebuh raya utama negara dilaporkan terkawal setakat 5 petang ini.

Jurucakap Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) berkata, keadaan trafik itu dijangka meningkat berikutan orang ramai mula pulang ke kampung halaman masing-masing sempena sambutan Aidilfitri tidak lama lagi.    

"Antara laluan yang mengalami peningkatan kenderaan ialah trafik dari ibu negara menghala ke Seremban, Melaka dan Johor.

"Di laluan Pedas Linggi ke Simpang Ampat, trafik dilaporkan perlahan kerana terdapat kemalangan di Km226 manakala di laluan sempadan Johor ke Singapura pula dilaporkan sesak," katanya kepada Bernama, di sini, hari ini.

Bagi laluan ke utara, trafik dilaporkan lancar, katanya.

"Trafik di Lebuhraya Pantai Timur 1 dan 2 juga terkawal tanpa sebarang masalah di kedua-dua arah," katanya.

Orang ramai boleh mendapatkan maklumat trafik terkini menerusi talian bebas tol Plusline di 1800-88-0000 dan laman Twitter di www.twitter.com/plustrafik atau talian LLM di 1800-88-7752 serta laman Twitter di www.twitter.com/llminfotrafik. - Bernama

0 orang berkata:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.