Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

low standard, malunya pkr !

'Ku sangka strategis, rupanya out of service'
'Ku sangka strategis, rupanya out of service'
Status FB Nasrudin Hassan

SHAH ALAM - Ketua Penerangan Pas, Nasrudin Hassan, menyindir Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli berhubung dakwaan beliau mengenai bekas pemimpin Pas, Dr Nasharudin Mat Isa menerima dana 1MDB daripada akaun Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Dalam nada berseloroh tetapi penuh sindiran, Nasrudin berkata, jangkaan beliau mengenai Rafizi ternyata meleset, apabila melalui pendedahan itu, Rafizi bukanlah sepertimana yang digambarkan.

"Ermmm, saya jangkakan ia seorang strategist, rupanya beliau dah 'out of service' (perkhidmatan tergendala)," katanya yang dipetik melalui akaun Facebooknya.

Terdahulu, Sinar Harian hari ini melaporkan Rafizi menerusi sidang media di Ibu Pejabat Invoke, menjelaskan pendedahan  itu dibuat setelah seminggu beliau mendakwa ada wang dari akaun peribadi Najib mengalir kepada tokoh yang rapat dengan pimpinan Pas.

16 orang berkata:

Anonymous said...

Bagi pemimpin pas mcm dia memanglah perkara biasa, apatah lagi dilakukan rakan separti.

Tapi bg rakyat biasa, perbuatan org yg kelihatan alim mcm tu adalah sesuatu yg memeranjatkan. Rakyat biasa hairan mcm mna org kuat agama boleh buat mcm tu. Ia memburukkan pandangan org kafir kpd orang dan islam sendiri.

Memalukan kalau perlakuan ahli spt ini cuma dijadikan bahan lawak oleh pemimpin.

Anonymous said...

Dah tau geng makan dedak pun masih nak cover dan diamkan. Patut report sprm la. Jahil betul. Manalah pendedak tak bertambah....

Anonymous said...

Ooooooo dah lama tau yer?
Awat buat2 bodoh??
Halalan toyibban yer??
Rosakkk betol la

Anonymous said...

Tgk reaksi lebai2 gadai agama 90juta dah mcm beruk kepanasan..terloncat2 tapi sekor lebai pun tak berani saman rafizi, husam dan SR. Parti lebai low standard!

Anonymous said...

Geng dia makan dedak, Pak lobai bole ketawa.

Dunia dah akhir zaman...

Anonymous said...

Bagi lebai2 jual agama PAS dan walaun biol.. kuasa duit lebih hebat dari mukjizat Nabi Muhammad iaitu Al Quran dan hadis.

Anonymous said...

Lepas ni kasi siasat si nasharudin tu. Cuba check entah2 90juta dibahagi2 dgn lebai2 lain. Kita tunggu pendedahan dari nasha.. jeng jeng jenggg.

Anonymous said...

Hahahaha...walaun tokong terloncat2 terkedu dgn pendedahan Rapiji....
Padan muka...niat nak kenakan org, last2 pimpinan parti dia sendiri (PKR) yg tibai rasuah...munapik tul puak2 PKR nih

Anonymous said...

ko kata pkr munafik sebab ko dah pisah ngan abang lim.. kalo ko masih isteri abg lim.. pkr punya munafik ni ko boleh cover pakai hujah agama.. hehehe
biasela tu.. entah sape ko nak tipu x tau la hihi

Anonymous said...

Hurmmmm...
Keldai pakai serban pun henjut dedak jugak. Susah nak niaga keldai sekarang ni

Tar Snake kotey la said...

Ku sangka lebai tu jujur, rupanya mendedak di tengah hari

Anonymous said...

Utat meseking dapat uhuk3 uleh nyedap kereto godang umpamak velfire, umpamak range Rover. Menyadap Audi pung ghairah dapat pancuut bini mu

Anonymous said...

Pas parti lebai perasuah duit haram 90juta.

pelet santet said...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 4 angka [6108] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus .
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu KI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085-321-606-847)))
insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 370 JUTA , wassalam.




















Anonymous said...

Alhamdulilah akhirnya jelas pas ada yang terima dana dari 1mdb.
Dia ni ,memang aku x percaya.
Agenda pak lebai akhir zaman "Money is the King" tertipu akibat serban 5 kg

Anonymous said...

Money is the root of all evil..caah is king dah jd budaya parti lebai dedak 90juta.

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.