Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

MAT AWANG BAGI NAPEH BARU PADA MAFUD

MASA LA NI DOKTOR LAPURKAN
RAMAI YANG TERKENA SAKIT FOBIA
TEKANAN MENTOL
 
 
-Pak Karamu-
 
 
`Bersabarlah Mahfuz...'
Mahfuz Omar
Mahfuz Omar
SHAH ALAM - "Bersabarlah Mahfuz," berikut kata-kata Penasihat Umum Amanah, Ahmad Awang kepada Ahli Parlimen Pokok Sena, Datuk Mahfuz Omar ketika bertemu dalam satu program makan malam, semalam.

Beliau berkata demikian mengulas mengenai parti Pas yang seolah-olah tidak mengakui Mahfuz berada di dalam parti mereka.

"Ketika kami (ahli Amanah) memilih untuk bergerak dengan bahtera baru, beliau membuat keputusan untuk terus kekal bersama Pas kerana yakin masih ada sinar perubahan di situ.

"Malangnya muktahir ini, beliau sampai tahap tidak diakui sebagai ahli pemimpin tertinggi parti beliau sendiri," tulisnya di dalam laman Facebook.

Terdahulu, Mahfuz mengaku tidak dimaklumkan tentang Muktamar Tahunan Pas ke-64 yang dijadualkan berlangsung 28 April hingga 1 Mei ini.


Mahfuz masih beranggapan muktamar tahun ini akan berlangsung pada Jun ini.

Bekas Naib Presiden Pas itu bagaimanapun mengaku beliau masih lagi ahli Pas dan menegaskan hanya akan hadir muktamar pada Jun ini.

Sementara itu, Ahmad Awang turut menegaskan bahawa beliau menghormati keputusan  Mahfuz dan masih lagi dalam keadaan baik dengannya.

"Kami menghormati keputusan beliau dan ukhuwwah tidak akan terpisah kerana perbezaan parti ini," katanya.

3 orang berkata:

Anonymous said...

Pas parti lebai2 setan..

Anonymous said...

Lebai2 bangsat dedak 90juta..penjual agama..dasar lebai setan

Ibu.Karina Safah said...

PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.

Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih.

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.