Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

DAH CAKAP DAH, DAP DAN AMANAH BAHAYA PADA BANGSA MELAYU


Tun Hamid: Tindakan Mahathir mudaratkan Melayu
Tun Abdul Hamid Mohamad

SHAH ALAM - Bekas Ketua Hakim Negara, Tun Abdul Hamid Mohamad tidak setuju dengan tindakan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad bersekongkol dengan DAP kerana mudaratnya lebih besar kepada orang Melayu dan umat Islam di Malaysia.

Menurutnya, beliau tidak kisah sekiranya Mahathir berkempen dalam kalangan ahli Umno untuk memaksa Datuk Seri Najib Tun Razak melepaskan jawatan Presiden Umno dan Perdana Menteri.

“Saya juga tidak kisah jika beliau berkempen untuk mendapatkan parlimen meluluskan undi tidak percaya terhadap Najib (bukan terhadap kerajaan BN) dan dengan itu memaksa beliau meletak jawatan sebagai Perdana Menteri. Tetapi, saya tidak bersetuju Mahathir bersekongkol dengan DAP dan Amanah untuk mengalahkan calon BN kerana mudaratnya lebih besar.

“Janganlah kerana tidak mahu Najib terus menjadi Perdana Menteri hingga sanggup menyerahkan kerajaan kepada pembangkang yang diterajui DAP. Sekali orang Melayu terlepas tampuk pemerintahan, harapan memperolehnya semula amat tipis sekali,” katanya.

Beliau juga bimbang sekiranya tindakan Mahathir itu akan memusnahkan parti yang dipertahankannya sendiri.

“Saya bercakap mengenai ‘kapal’, bukan ‘nakhoda’. Jangan bakar kapal kerana marahkan nakhoda. Jangan bersekongkol dengan ‘nakhoda-nakhoda kapal musuh’ untuk menghumban nakhoda kapal sendiri ke laut," katanya.
 

1 orang berkata:

pak alresky said...

ASS..WR.WB.SAYA IBU RITA TKI HONGKONG INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN EYANG SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN KEBUN YANG DULUNYA SEMPAT DIGADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO,YANG MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA 4D HONGKONG KEPADA SAYA DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI SAYA SILAHKAN HUBUNGI NO HP: (-0823-9177-2208-) EYANG WORO MANGGOLO JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN SENDIRI.

angka;GHOIB: singapura

angka;GHOIB: hongkong

angka;GHOIB; malaysia

angka;GHOIB; toto magnum

angka”GHOIB; laos…

angka”GHOIB; macau

angka”GHOIB; sidney

angka”GHOIB: vietnam

angka”GHOIB: korea

angka”GHOIB: brunei

angka”GHOIB: china

angka”GHOIB: thailand

ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
الالله صلى الله عليه وسلموعليكوتهله صلى الل

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.