Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

GEMPA DAH MASUK TRENGGANU ?

Beberapa kawasan dekat‎ Tasik Kenyir alami gegaran
peta tasik kenyir
 
HULU TERENGGANU - Penduduk di beberapa buah kampung yang tinggal‎ berhampiran kawasan Tasik Kenyir khususnya dalam Mukim Jenagur gempar seketika apabila mereka dikejutkan dengan gegaran dalam kejadian‎ kira-kira 9.40 malam tadi. 
 
Kejadian tersebut ternyata turut merisaukan orang ramai sehingga menjadi perbualan hangat dalam laman sosial  dan membuat  pelbagai andaian termasuk berlakunya gempa bumi di tasik buatan‎ manusia terbesar di Asia Tenggara itu.

Difahamkan, antara kampung yang rasa gegaran berkenaan ialah Kampung Jenagur, Kuala Dura, Kuala Pueh, Kampung Padang Tara, Kampung Tapah, Kampung Dusun dan Felcra Bukit Kapah.

Sementara itu, Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kuala Berang, Penolong Penguasa Bomba Mohd Zamri Omar  memaklumkan pihaknya belum menerima sebarang laporan berhubung gegaran tersebut.

“Kita menasihatkan orang ramai tidak membuat sebarang andaian berhubung gegara n dirasai mereka itu kerana ia dapat undang situasi lebih panik,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian.

1 orang berkata:

Unknown said...

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.