Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

TABUNG HAJI LAPOR POLIS

TH lapor polis, Rafizi didesak tunjuk bukti
Lembaga Tabung Haji
.
SHAH ALAM - Lembaga Tabung Haji (TH) membuat laporan polis hari ini selepas Ahli Parlimen Pandan, Rafizi Ramli mendakwa agensi tersebut memberi jaminan korporat kepada sebuah syarikat bersekutunya, TH Heavy Engineering Berhad (THHE).

Menafikan dakwaan tersebut, Bahagian Hal Ehwal Awam dan Komunikasi Korporat TH menerusi kenyataan hari ini meminta Rafizi menamakan bank yang memberi pinjaman kepada THHE sebagai bukti dakwaan terbabit.

‎TH juga turut menuntut Rafizi mengemukakan bukti surat jaminan korporat seperti yang didakwa oleh Rafizi.

"Kami amat kesal dengan penyebaran dokumen-dokumen menerusi laman sosial secara rambang dan tuduhan tidak berasas serta berunsur fitnah.

"Dakwaan tersebut jelas memberi impak negatif kepada TH dan akan menjejaskan kepentingan para pendepositnya," katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Menurut pihak TH lagi, laporan tersebut dibuat bagi menjaga kepentingan reputasi TH sebagai sebuah institusi Islam di negara ini.

Sebelum ini, Rafizi menegaskan terdapat jaminan korporat diberikan TH kepada THHE.

Beliau dalam pada itu turut melampirkan surat didakwa daripada kerajaan kepada pegawai kanan TH pada Disember lalu berkaitan dakwaannya itu.

2 orang berkata:

Anonymous said...

langkah bijak th utk bersihkn fitnah.

Unknown said...

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.