Followers

click for translator to read my artichel

English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

SAKIT MUHYIDDEEN BELUM SEMBUH

Kritik Najib rugikan Muhyiddin jika ulang isu sama
Muhyiddin Yassin
Muhyiddin Yassin. - Foto Sinar Harian
 
SHAH ALAM - Penganalisis politik berpendapat, adalah merugikan bagi Timbalan Presiden Umno, Tan Sri Muhyiddin Yassin kerap mengulang kritikan terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengenai isu sama yang telah diketahui rakyat. 
 
Pensyarah Kanan Universiti Selangor (Unisel), Dr Shamsinor Abdul Azzis berkata, bekas Timbalan Perdana Menteri itu sewajarnya mengemukakan pelan perancangan untuk parti kepada rakyat ketika berucap di pentas-pentas seluruh negara.

"Usaha mereka (Muhyiddin dan Tun Dr Mahathir Mohamad) boleh mencapai matlamat (menurunkan Najib) sekiranya mereka mempunyai strategi yang baik. Ini bukan masa untuk mereka cuma bercakap, sekadar membongkar segala isu yang orang ramai sudah sedia maklum. Zaman internet ini, kita cakap sekali sahaja, orang sudah tahu.

"Apa yang saya nampak, sebelum Perhimpunan Agung Umno, Timbalan Presiden buat perjumpaan...pada saya beliau bercakap benda yang sama sampai sekarang. Itu ruginya.

"Jika beliau buat strategi, mungkin dengan memberi pelan terhadap apa yang dia nak buat untuk Umno, mungkin boleh menambah sokongan ahli-ahli Umno secara umumnya," katanya kepada Sinar Online.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas soal kedudukan Muhyiddin yang dilihat kini seakan sealiran dengan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad untuk menurunkan Najib.

Menurutnya, meskipun Muhyiddin mungkin tidak mendapat sokongan Majlis Tertinggi (MT) Umno, namun, dengan perancangan yang dibentangnya kepada rakyat itu, sekurang-kurangnya beliau akan mendapat sokongan akar umbi.

1 orang berkata:

Unknown said...

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

free counters
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 PakKaramu |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.